Snel, goedkoop
Beste Bob, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
De 4 HPL stroken zijn nu bevestigd als boeidelen van de garage. Het ziet er strak en netjes uit. Geen schilderwerk meer dus, ook erg prettig.
Beste Jan, Dankjewel voor je positieve review! Super dat de HPL platen helemaal naar wens zijn. Geniet van je aankoop (en het weinige onderhoud) en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
Heb compleet de handleiding gevolgd van de uit te voeren werkzaamheden. Kwam echter enige lijm T2000 te kort. Lastig om goed te doseren over 19 m^2. Het was lekker warm dus de epdm is eerst goed uitgelegd, zeer lastige klus als je alleen bent, en vervolgens goed geplakt. om 21.00 uur leek alles er strak zonder blaasje in te liggen. De volgende morgen waren er veel, ik noem het maar luchtbellen te zien. Heb deze ook niet meer weggekregen. Het dak ligt er niet zo bij als dat ik mij voor ogen heb. Heg nog zo'n dak te doen, de carport, maar weet niet zeker of ik dit nog wel wil met epdm. Hebben jullie nog een advies hoe het dan wel moet? Mvg. Jan Leupen.
Heldere site tegen goede prijzen.
Beste Derk, Dankjewel voor je review! Veel plezier met je aankoop en als we nog iets kunnen doen waardoor de score nog hoger had kunnen uitvallen, horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede service en een correcte bezorging. Alles goed verpakt
Beste Klaas, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat het zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Netjes volgens afspraak geleverd en op de exacte maten zoals besteld
Beste Jos, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
mijn bestelling is uitstekend uitgevoerd en werd binnen enkele dagen thuis bezorgd
Beste P.J, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent met het bestelproces en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
bestelling had helaas transportschade opgelopen (kan gebeuren) direct snel opgepakt en een nieuwe plaat ontvangen binnen enkele dagen.
Beste Marlon, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat het wandpaneel beschadigd geleverd werd, maar fijn dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen. Dat is ook altijd ons streven, mocht er onverhoopt iets misgaan. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Artikel zoals omschreven Snelle levering binnen een paar dagen
Beste W.B., Dankjewel voor de mooie 10! Top dat alles zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bij levering was een plaat beschadig , dit door gemaild 5 min laten telefoon gekregen , direct oplossing voor nieuwe plaat te leveren. dat ik die zelf binnen de drie dagen ga hebben . super super bediening
Beste Gunter, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat het wandpaneel beschadigd geleverd werd, maar super dat je zo tevreden bent hoe we het voor je opgelost hebben. Dat is ook altijd ons streven, mocht er onverhoopt iets misgaan. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede bedrijf met goede producten en niet duur. Prijs en kwaliteitverhouding prima.
Beste Namik, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat het zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Had vraag over wat materiaal en gebeld Geen bandjes of dat soort onzin Gewoon een goed gemutste medewerker aan de lijn en keurig geholpen Materiaal netjes geleverd vooraf netjes contact met de chauffeur/ bezorger Alles goed geregeld
Beste Erik, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je onze klantenservice zo prettig hebt ervaren. Wij vinden het namelijk ook super belangrijk dat je snel en kundig geholpen wordt. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Tijdige levering cf. afspraak. Perfect verpakt en uitstekende aflevering door transporteur met track and trace en melding 10 minuten voor aflevering.
Beste Roy, Wat een positieve beoordeling, super bedankt hiervoor! Top om te lezen dat het product en de levering zo naar wens is. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zie hierboven
Beste Eric, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heb de Alubond platen op maat besteld en ook precies op maat en bovendien snel gekregen. Ook werd op mijn vragen snel gereageerd.
Beste Rogier, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over het product, levering en service. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering van tot op de millimeter perfect gezaagde acrylplaten volgens de bestelling. Alleen jammer dat alle demofilmpjes voor het verlijmen uitgevoerd worden op kleine stalen en niet op een full-size vitrine met de bijhorende probleempjes.
Beste Herman, Dankjewel voor je review! Super dat het helemaal naar wens geleverd is. Ik weet helaas niet welke demofilmpjes je bedoelt, wij hebben hier zelf namelijk (nog) geen video's van. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Voor deze prijs nergens beter gevonden, snelle levering en makkelijk te verwerken
Beste Jurgen, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat het zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Had meerdere platen op maat laten maken. Helaas was een van de platen verkeerd (70mm te smal) gezaagd, dan besteld. na een telefonisch contact, kreeg ik kostenloos een plaat opgestuurd met de correcte afmetingen.
Beste Enrico, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat de plaat de eerste keer niet de juiste afmetingen had. Gelukkig hebben we het voor je kunnen oplossen en kun je nu alsnog genieten van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudige website, snelle levering en een mooie solide overkapping. Alles compleet met zelfs wat extra planken. Duidelijke bouwomschrijving en zo vrij eenvoudig zelf te plaatsen. Ik kan het iedereen aanraden.
Beste Rob, Wat een positieve beoordeling, super bedankt hiervoor! Top om te lezen dat alles zo naar tevredenheid is en je onze overkapping aanraadt! Heel veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Blauwschild elastische lijmkit voor EPDM, zwart 290ml: was qua houdbaarheidsdatum op de limiet en ik heb echt een priem moeten gebruiken om te tube bruikbaar te maken.
Beste Erik, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat de EPDM elastische lijmkit niet naar wens en behoren werkte. De datum op de tube is de productiedatum, de kit zou vervolgens na opening nog 18 maanden houdbaar moeten zijn. Helaas was dit bij jou niet het geval, maar hopelijk heb je met de nieuw opgestuurde tube geen problemen gehad. Mocht dit wel het geval zijn mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en topkwaliteit
Beste Gunther, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat alles zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heb pas 1 keer gebruikt gemaakt van jullie service.
Goed product, super verpakt en voortreffelijke aflevering
Beste Ad, Dankjewel voor je review! Top om te lezen dat het zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Had veel vragen en onduidelijkheden omdat het geen maatwerk meer zou worden. Alle vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord. Bestelling compleet, goed verpakt, en 100% aanwezig. De overkapping staat en we zijn zeer blij met het eindresultaat. XXL is zeker aan te bevelen. Arjan M.
Beste Arjan, Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over onze service en blij bent met het eindresultaat! Heel veel plezier met jullie mooie nieuwe overkapping en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede Website om de gegevens in te voeren. Prijs kwaliteit is prima. Zeer duidelijke track en trace. Kortom product en communicatie is heel goed.⁸
Beste Peter, Wat een positieve beoordeling, super bedankt hiervoor! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en service. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
De platen zijn ideaal voor wandbekleding. In plaats van alles te betegelen is het prima om, zeker voor oude muren,- deze te bedekken met de wandplaten. Ik heb de bijhorende lijm wel niet besteld maar gebruik Tec 7 als lijm. Best de folie verwijderen na montage, anders riskeer je krassen. Mooi, lijkt op echte marmer en prima afwasbaar. Ik ga er nog de hele badkamer mee bekleden. En in vergelijking met andere shops, zijn deze platen maar half zo duur en de kwaliteit zelfs beter.
Beste Bart, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen en wat leuk dat je gemak hiervan ook zo ervaren hebt. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct