Gemakkelijk en op maat tot op de millimeter juist thuis geleverd
Beste Johan, Enorm bedankt voor deze superpositieve review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met onze site, de snelle levering en de strakke maatvoering. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Is niet de eerste maal dat ik koop bij XLL,zeer tevreden .En ze zijn zeker van hun stuk,want de lijm die ik bestelde is heel krachtig .Mijn volgende bestelling komt eraan .
Beste Guy, Enorm bedankt voor deze positieve review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je al vaker hebt besteld bij ons, want tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor. Geniet van je aankoop en we zien je graag weer terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie en snelle levering
Beste Gerdina, Dankjewel voor deze 8 en wat goed dat je zo tevreden bent over onze communicatie en levering. Als we nog iets hadden kunnen doen, waardoor je beoordeling nóg hoger was uitgevallen, horen we dat graag. We staan namelijk altijd open voor feedback van onze klanten. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mooie materialen en snel bezorgd!
Beste Tessa, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Goed om te lezen dat het product en de levering zo naar wens is. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Top bedrijf!
Beste Henk, Dankjewel voor de mooie 10! Super dat je zo tevreden over ons bent. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
De bestelling was gemakkelijk op de website. De kwaliteit en prijs was goed. De daktrimmen werden keurig op tijd geleverd.
Beste Dirk, Enorm bedankt voor deze positieve review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering, de goede kwaliteit en de scherpe prijs. Geniet van je mooie daktrimmen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De gene die het op de wanden heeft bevestigd was er zeer tevreden over
Beste Edith, Enorm bedankt voor deze positieve review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met het eindresultaat. Geniet van je mooie wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Nu paar keer wat besteld. Altijd snel geleverd en prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Zelfs de verpakking is goed.
Beste Henk, Enorm bedankt voor deze positieve review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze scherpe prijs. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestelling snel geleverd. Goed materiaal en een gunstige prijs. Makkelijk zelf te verwerken.
Beste Frans, Enorm bedankt voor deze positieve review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze scherpe prijs. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeer gied
Beste Ria, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering. Dat vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik.heb verschillende maten van plexi besteld en sneller geleverd gehad dan gedacht. Perfeckt verpakt en mooi op de voorziene maten gemaakt. Een aanrader dus
Beste Jean-Marie, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en de goede verpakking. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie plexiplaten en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk in elkaar te zetten,alles past precies.overal ruim voldoende van. Perfect!
Beste Claudia, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met het eindresultaat ;-) Geniet van je mooie overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en zeer mooi product
Beste Henk, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het was top de bestelling ging makkelijk en super snel afgeleverd op het juiste adres de kleur klopte ook bijna perfect met wat de hadden uitgekozen . (Hpl kleur en Ral kleur zit nu eenmaal verschil in ) hier waren we van op de hoogte
Beste Erik, Enorm bedankt voor deze mooie review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering. Geniet van je HPL platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Esther, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze klantenservice. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik was op zoek naar EPDM en alles wat er bij hoort. Ze zijn niet duur, snel geleverd en prettige service. Ik blijf klant
Beste Siebold, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze goede klantenservice. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je EPDM en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Werd netjes gebeld voor een bezorg afspraak. Na levering bleek er iets niet bij te zijn na goed overleg tot een mooie oplossing gekomen. Waardoor ik de overkapping de volgende dag alsnog kon opbouwen. Net en correct bedrijf. Kort om erg tevreden. ;) Mvg roy
Beste Roy, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze klantenservice. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Perfect, was precies wat ik verwachten, goed verpakt en snel geleverd
Beste Frans, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en de goede verpakking. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De daktrimmen en -hoeken werden snel geleverd. Toen bleek dat ik twee verkeerde hoeken had besteld (buitenhoeken ipv binnenhoeken) kon ik ze meteen omruilen met een goede deal mbt de verzendkosten. Bovendien de beste prijs in de markt.
Beste Wiebe, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze klantenservice. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie daktrimmen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles op tijd geleverd en aan een goede prijs.
Beste Malik, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze scherpe prijsstelling. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Meedenken, houden aan afspraken en zeer goede levertijden
Beste Eric, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze klantenservice. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
POLY CARBONPLATEN GEKOCHT
Beste Guy, Dankjewel voor deze 8 en wat goed dat je zo blij bent met de onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Als we nog iets hadden kunnen doen, waardoor je beoordeling nóg hoger was uitgevallen, horen we dat graag. We staan namelijk altijd open voor feedback van onze klanten. Geniet van je polycarbonaat platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Klantvriendelijkheid goede service en meedenken. Alles werd supersnel geleverd. Er was een foutje bij de levering. Dit werd de volgende dag al hersteld en opnieuw geleverd.
Beste Gonny, Enorm bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze klantenservice. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
juiste maten en vlugge service
Beste Johan, Enorm bedankt voor deze supermooie 9, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze precieze maatvoering. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi product voor een goede prijs. Goed verpakt opgestuurd gekregen.
Beste Koen, Enorm bedankt voor deze fraaie 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de goede verpakking en onze scherpe prijsstelling. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct