uiterst correct behandeld, vragen werden heel snel beantwoord en direct opgelost. Een echte aanrader dit bedrijf.
Beste Jacob, Enorm bedankt voor deze fraaie 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de klantenservice. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik was op zoek en vond op internet wat ik nodig had voor een goede prijs. Na telefonisch contact een opdracht gedaan. XXL was wel een telefoontje vergeten om mij in te lichten dat de bestelling klaar lag. Voor de rest zeer tevreden met XXL!
Beste A, Enorm bedankt voor deze mooie 8, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de goede en snelle levering. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering prima deal
Beste Sijtske, Enorm bedankt voor deze mooie 9, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Platen snel, op de gewenste maat en goed verpakt geleverd. Materiaal is goed te bewerken. (zagen boren). Prima product voor een prima prijs, een aanrader.
Beste Rikus, Enorm bedankt voor deze fraaie 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de goede maatvoering en onze scherpe prijsstelling. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie panelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te verwerken, nieuwe doucheruimte gemaakt beneden en ook voor de toilet gebruikt. Ziet er lux uit. Het enige probleem is dat de afmetingen niet totaal kloppen, want er wordt geen rekening gehouden met de zaagsnede en daardoor mis je dus zo'n 4 mm iedere keer, terwijl wij wel de goede maten hebben opgegeven.
Beste Joke, Dank je wel voor je feedback! We hebben elkaar inmiddels ook telefonisch gesproken en we gaan verder uitzoeken wat er hier kan zijn gebeurd. We zagen enorme aantallen kunststof platen per dag en dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Onze zaag is namelijk tot op de honderdste millimeter nauwkeurig ingesteld en dit wordt ook regelmatig gecontroleerd. Gelukkig ben je wel heel tevreden met het eindresultaat; dat vinden we heel belangrijk namelijk. Heel veel succes met klussen in jullie nieuwe huis! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Ivo, Enorm bedankt voor deze supermooie 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze scherpe prijsstelling. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie daktrimmen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
snel en accuraat
Beste Jan, Enorm bedankt voor deze supermooie 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en de eenvoudige montage. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je mooie voorzetramen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Na uitpakken bleek een hele hoek (inclusief corner protection) afgebroken, tevens zichtbaar op de geknikte kartonnen verpakking, wellicht tijdens transport gebeurd.
Beste Jack, Dankjewel voor deze review en vervelend dat er transportschade is ontstaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We pakken onze platen zo goed en stevig mogelijk in, maar het komt helaas heel af en toe voor dat er iets beschadigd raakt. Gelukkig lossen we dat altijd keurig op en krijg je, als je de schade even bij ons meldt, direct een nieuw paneel toegestuurd, zodat je je project helemaal kunt afmaken. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede hulp snel geleverd
Beste Wilco, Enorm bedankt voor deze supermooie 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met de snelle levering en onze vriendelijke klantenservice. Beide aspecten vinden wij namelijk erg belangrijk. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Toevallig via internet gevonden. Ow wat ben ik blij met mijn keus.
Beste I, Enorm bedankt voor deze supermooie 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent met je aankoop; dat is namelijk ook precies de bedoeling ;-) Geniet van je mooie wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wat een superhandige oplossing als je zelf geen of weinig ervaring hebt met het plaatsen van een overkapping. Vanaf bezorging, wordt duidelijk aangegeven wanneer ze komen, tot aan het plaatsen. Ook vooraf onduidelijkheden worden telefonisch vriendelijk uitgelegd en beantwoord. Heb je een op maat overkapping besteld, dan ontvang je via mail de hart op hart maat mbt jouw overkapping. Kortom de overkapping staat prachtig met die mooie Douglas balken.
Beste Nicole, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, daar zijn we echt heel blij mee. Wat leuk dat je zo blij bent over het hele proces, van het bestellen tot en met het (zelf) monteren; dat is namelijk ook precies de bedoeling ;-) Geniet van je mooie overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestellingen werden vlug geleverd. Spijtig dat de platen niet exact op de mm werden gezaagd. We hebben niet gewerkt met tussenprofielen en hadden daardoor toch enkele moeilijkheden. De platen zijn goed te verwerken en te plaatsen. Met de sterke lijm blijven ze snel en mooi ter plaatse hangen.
Beste Moniek, Wat vervelend dat de platen niet de juiste maten hadden en jullie hierdoor enkele moeilijkheden hebben gehad bij het monteren. Het is wel de bedoeling dat ze door ons exact op de mm nauwkeurig gezaagd worden. We horen dan ook graag wat het probleem precies was zodat we mee kunnen denken aan een oplossing! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
De levering van het materiaal gebeurde netjes op de door mij aangegeven plaats, dit was geen probleem voor de leverancier. Het materiaal voldeed aan al de eisen en door de duidelijke handleiding was het ook gemakkelijk in elkaar te zetten.
Beste Luc, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, daar zijn we blij mee. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
EPDM en lijm besteld bij XXL Direct BV, de EPDM is makkelijk te leggen, omdat deze iets dikker is dan normaal. Daarom hebbend deze EPDM meteen aanbevolen bij vrienden en bekenden die ook dakbedekking zochten.
Beste Michiel, Super bedankt voor deze top beoordeling! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je niet alleen tevreden bent over ons EPDM, maar het ook gelijk hebt aanbevolen bij vrienden en bekenden. Dat waarderen wij enorm! Heel veel plezier met je nieuwe dakbedekking en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede service snel levering goed op maat
Beste W.m, Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onder andere onze service. Daar worden wij blij van! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs, snelle levering en alle maten op de mm nauwkeurig
Beste Paul, Super bedankt voor deze mooie 10, daar zijn we trots op! Heel leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering, de prijs en de perfecte maatvoering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed materiaal, degelijk verpakt ontvangen. Vriendelijk aan de telefoon met goede vakkennis. Transparant bedrijf dat goed bereikbaar is voor technische vragen. Snelle levering uit eigen voorraad. Kortom, zeer positieve ervaring bij mijn bestelling.
Beste Rudy, Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over ons product én onze klantenservice, dat is ook altijd ons streven. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Top product en snelle en correcte levering. Heb eerst een deel besteld om te kijken hoe het uitpakte. De rest wat ik nodig heb ga ik op termijn ook bestellen
Beste Freddy, Super bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles zo naar wens is. Heel veel plezier met je aankoop en tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Netjes afgeleverd
Beste Tonny, Dankjewel voor je beoordeling! Als je nog feedback of tips voor ons hebt, waardoor je beoordeling nog hoger uit had kunnen vallen, horen wij dat zeer graag. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles komt op maat
Beste Mohab, Dank voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je blij bent met de perfecte maatvoering; dat vinden wij ook super belangrijk! Heel veel plezier met je wandpanelen voor in de keuken en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Op tijd geleverd en precies op maat.
Beste Stefan, Super bedankt voor deze fraaie 10, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en de perfecte maatvoering. Heel veel plezier met je wandpanelen voor in de keuken en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Pieter, Super bedankt voor deze fraaie 10, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Heel veel plezier met je HPL en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Topervaring.
Beste André, Dankjewel voor deze mooie positieve review! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Frank, Dankjewel voor deze mooie review. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met het eenvoudige bestelproces en onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat vinden we ook super belangrijk bij XXL Direct! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede en snelle service en flexibel bij het omwisselen van verkeerd bestelde producten. Vriendelijke helpdesk.
Beste Jack, Super bedankt voor deze fraaie 10, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en onze vriendelijke klantenservice. Heel veel plezier met je daktrimmen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct