Alles snel geleverd en voor een goede prijs.
Beste Daniel, Super bedankt voor deze geweldige 10, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede service ook van vervoersbedrijf
Beste Jan, Enorm bedankt voor deze prachtige 9, wat tof, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze vriendelijke bezorgservice. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Medewerking en service uitstekend. Boij nafhalen erg behulpzaam en goed verzorgd.
Beste Jack, Bedankt voor deze positieve review! Erg leuk om te lezen dat je blij bent met onze klantenservice en de afhaalbalie bij ons in Heteren. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden over XXL Direct. Vrij spannend om een dergelijk groot bedrag voor een overkapping over te maken. XXL Direct stelt niet teleur. Uitstekende kwaliteit product ontvangen en helemaal op maat. Service van ongekende kwaliteit. Bestelling was niet helemaal compleet en alles is tot in de puntjes gecorrigeerd.
Beste Stefan, Enorm bedankt voor deze prachtige 9, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg goed om te lezen dat je blij bent met het eindresultaat; als er onverhoopt een keer iets misgaat, lossen we dat uiteraard netjes op, zoals het hoort. Heel veel plezier met je overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
correkte levering alles prima in orde prima bedrijf
Beste Anton, Enorm bedankt voor deze mooie 9, wat leuk, daar zijn we blij mee! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering; dat vinden wij ook erg belangrijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Producten zijn prijs / kwaliteit heel goed.
Beste Serkan, Dank voor deze positieve review! Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding; dat vinden we ook super belangrijk. Als je nog feedback of tips voor ons hebt, waardoor je beoordeling nog hoger uit had kunnen vallen, horen wij dat zeer graag. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed n op tijd geleverd
Beste Jan, Enorm bedankt voor deze mooie 9, daar zijn we blij mee! Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering; dat vinden wij ook super belangrijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
ben al jaren klant en bestel toch maandelijks meerdere keren. maar mijn indruk is dat ze of te groot worden of te weinig personeel hebben op dit moment. van 2 dagen naar 4 dagen levertijd. op zich geen probleem, maar nu de 2e keer dat ik na een week contact opneem om te vragen waar mijn bestelling (geen maatwerk) blijft . (staat nog in behandeling in mijn account). excuus deze had al lang de deur uit moeten zijn. ik zit helaas ook met mijn planning. gisteren mijn eerste keer bij een andere firma besteld . mocht dit bevallen ,stap ik over.
Beste Gradus, Bedankt voor deze eerlijke en duidelijke feedback, daar kunnen we wat mee. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken, maar je hebt inderdaad te lang moeten wachten op je bestelling. Dat spijt ons en wij zullen hier in de toekomst zeker scherper op toezien, want afspraak is immers afspraak. Een goede leverbetrouwbaarheid en een heldere communicatie over leverdata vinden wij namelijk super belangrijk bij XXL Direct en daar gaan we nog beter ons best voor doen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Levering op tijd en perfect. Al gaande het monteren toch een paar mankementen tegengekomen. Te weinig en verkeerde maat vogelschotten. Zelfde dag nog nagestuurd. Ook de ringbalken waren niet allemaal van dezelfde hoogte. Dit heb ik opgelost en en een compensatie ontvangen. We zijn er heel blij mee.
Beste Paul, Enorm bedankt voor deze prachtige 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg goed om te lezen dat je blij bent met het eindresultaat; als er onverhoopt een keer iets misgaat, lossen we dat uiteraard netjes op, zoals het hoort. Heel veel plezier met je overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed verpakt tegen beschadigingen Snelle vlotte levering Degelijke materialen Zeer tevreden
Beste Walter, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en met het eindresultaat. Heel veel plezier met je mooie marmerlook wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en goed
Beste Toon, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, wat gaaf, daar zijn we blij mee. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Erg fijn en warm
Beste Dennis, Dankjewel voor deze geweldige 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze klantenservice; dat vinden we ook erg belangrijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Nadat mijn product beschadigd was afgeleverd, wat altijd kan gebeuren, werd er na contact te hebben gehad meteen de dag erna een nieuwe geleverd. Ik ben zeer tevreden over de perfecte service.
Beste Edwin, Enorm bedankt voor deze mooie 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de klantenservice; als er een keer onverhoopt iets beschadigd raakt, lossen we dat natuurlijk netjes op. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Vooraf goed advies gekregen per telefoon over kwaliteit en dikte.
Beste Gerard, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de klantenservice en met het eindresultaat. Heel veel plezier met je bestelling en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wat ik besteld heb is precies zo geleverd. De bezorger was vriendelijk en hielp bij het binnen dragen van mijn producten.
Beste Gerard, Enorm bedankt voor deze mooie 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met je bestelling en met de vriendelijke bezorger. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed product.goed verpakt. Vlot geleverd.
Beste Ger, Bedankt voor je review! Erg leuk om te lezen dat je blij bent met het product en onze goede verpakking. Als je nog tips voor ons hebt, waardoor je beoordeling nog hoger had kunnen uitvallen, horen wij dat graag. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Netjes gebeld dat de bestelling klaar stond.
Beste C, Dank je wel voor deze positieve beoordeling, wat leuk! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de klantenservice en met onze afhaalbalie in Heteren. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb de overkappeing besteld door aanbevelingen van een kennis En dat heb ik ge daan en ik ben zeer teveden De handleiding was super en klopte helemaal
Beste Michael, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, wat leuk, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg fijn om te lezen dat je blij bent met de eenvoudige montage en met het eindresultaat. Heel veel plezier met je overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Uitstekend geholpen, keurig geleverd
Beste John, Enorm bedankt voor deze mooie 9, wat leuk! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van onze klantenservice en natuurlijk met de keurige levering. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb XXL direct ervaren als een hulpzaam bedrijf, onze wens om op een bepaalde tijd te leveren werd ingewilgd. Ook onze overkapping is exact naar wens en compleet. Het contact verliep soepel zowel via telefoon als mailverkeer. Al met al een aanrader voor iedereen.
Beste Marco, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de klantenservice en met het eindresultaat. Heel veel plezier met je overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Levering snel en producten goed
Beste Ben, Enorm bedankt voor deze mooie 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van onze producten en natuurlijk met de snelle levering. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De trespa plaat werd goed verpakt en zeer snel afgeleverd, erg tevreden over XXL direct!
Beste Rob, Dank je wel voor deze geweldige 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van de verpakking en natuurlijk met de snelle levering. Heel veel plezier met je HPL en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Gekregen waar ik om hebt gevraagd Top kwaliteit en een prima snelle service
Beste B. Bakkers, Enorm bedankt voor deze geweldige 10, wat gaaf, daar zijn we trots op! Tevreden klanten, zoals jij, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van onze producten en natuurlijk met de snelle levering. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Fijne mogelijkheid om stalen eerst te bekijken. Duidelijke bestelinstructie, snelle levering, netjes verpakt. En erg gemakkelijk te plaatsen en evt te zagen/boren.
Beste Wendy, Enorm bedankt voor deze 10, wat superleuk! Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze samples en natuurlijk met het eindresultaat. Heel veel plezier met je mooie nieuwe panelen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles prima verlopen
Beste Tony, Enorm bedankt voor deze 10, wat superleuk! Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor. Erg leuk om te lezen dat je alles prima is verlopen. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct