Nette overkapping, strak op maat. Goed contact mee te krijgen. Zeker de moeite waard om iets te bestellen
Beste Carl, Enorm bedankt voor deze supermooie review, daar zijn we erg blij mee en trots op! Leuk om te lezen je zo tevreden bent; dat is namelijk precies de bedoeling. Heel veel plezier met je mooie nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ben zeer te vreden over het bedrijf xxl direct. De verzending van de platen waren meer dan zorgvuldig ingepakt. Goed advies vooraf. Dus een aanrader.
Beste Jan, Enorm bedankt voor deze 10, daar zijn we echt blij mee! Fijn om te lezen dat levering soepel is verlopen en dat de platen goed verpakt waren, daar doen we ook ons uiterste best voor. Heel veel plezier met je mooie nieuwe kunststof platen en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Terrasoverkapping op maat besteld. Alle benodigheden werden meegeleverd en montage ging snel en zonder problemen,
Beste Antoine, Enorm bedankt voor deze perfecte review, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te lezen dat de montage soepel is verlopen, dat is namelijk precies de bedoeling en daar doen we ons uiterste best voor, om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Heel veel plezier met je mooie nieuwe terrasoverkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Overkapping besteld, direkt uitgebreide info over levering gekregen,, netjes gebeld over leverdatum. Echt top geregeld! Bij montage bleken twee planken niet echt netjes, heb foto hiervan gemaakt; met 2 dagen werden er nieuwe planken bezorgd! Werd hierover nog van te voren nog gebeld door Heleen! Complimenten voor deze service! Ben zeer tevreden over overkapping, en over dit bedrijf! Kan dit bedrijf bij een ieder aanraden.
Beste Jan, Super bedankt voor deze top review! Heel fijn om te lezen dat je - ondanks dat er iets niet helemaal goed is gegaan - toch helemaal happy bent met het eindresultaat. Blije en tevreden klanten, daar doen we het namelijk allemaal voor bij XXL Direct. En als er onverhoopt een keertje wat misgaat? Dan lossen we dat natuurlijk op. Veel plezier met je overkapping en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Uitstekend verpakt, zonder enige schade ontvangen. 5mm polycarbonaat, goed en netjes gezaagd
Beste Henk, Enorm bedankt voor deze fraaie review, hartstikke mooi! Fijn dat je zo tevreden bent over de hoge kwaliteit van het zagen en de goede verpakkingswijze. Dat vinden we erg plezierig om te lezen. Veel plezier met je polycarbonaat en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed materiaal
Beste Marnick, Dankjewel voor de fraaie 10, hartstikke mooi! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het materiaal. Dat vinden we erg plezierig om te lezen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede levering
Beste J, Dankjewel voor de fraaie 9, hartstikke mooi! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ondanks de verschillende pogingen via transport bedrijf om de producten tot hier te krijgen. Is het uiteindelijk gelukt. Echter waren er 6 liggers te kort. Hiervoor diende ik foto's te trekken van wat er is aangekomen, dit hebben ze dan direct in orde gebracht zonder extra kosten. Heel vriendelijke mensen alsook de chauffeur van het transport bedrijf. Ook het volledige pakket op maat ziet er heel degelijk uit! Nu nog behandelen en klaar om te installeren!
Beste Jurgen, Super bedankt voor deze top review! Heel fijn om te lezen dat je - ondanks dat er iets niet helemaal goed is gegaan - toch helemaal blij bent met het eindresultaat. Tevreden klanten, daar doen we het namelijk allemaal voor bij XXL Direct. En als er onverhoopt een keertje wat misgaat? Dan lossen we dat natuurlijk op. Veel plezier met je overkapping en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Had problemen met het betalen. Contact gehad met de klantenservice en zeer vriendelijk mensen en goed geholpen. Heb bestelling in 2 delen ingegeven en dat ging zeer vlot. Zaterdag ingegeven, vandaag woensdag alles netjes geleverd. Zeer goed verpakt. Bedankt XXL voor de mooie panelen en snelle service.
Beste Patrick, We willen je enorm bedanken voor deze supermooie review! Heel fijn dat je zo blij bent over onze vriendelijke, snelle service, dat vinden we namelijk heel erg belangrijk. Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor bij XXL Direct. Veel plezier met je mooie nieuwe panelen en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijke service, goede kwaliteit, doet wat 't zegt te doen.
Beste Derek, Dankjewel voor de fraaie 9, heel mooi! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service; dat vinden we super belangrijk. Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor bij XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles is perfect verlopen en het product is ook oerfzcht
Beste Lucien, Ontzettend bedankt voor deze perfecte 10, heel mooi! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de soepele afwikkeling en onze producten; dat vinden we super belangrijk. Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor bij XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijk en correct geadviseerd. Alles perfect.
Beste Jan, Dankjewel voor deze fraaie 9, heel mooi! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de soepele afwikkeling en onze service; dat vinden we super belangrijk. Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor bij XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prima kwaliteit en goede snelle service en alles perfect op maat
Beste JW, Super bedankt voor deze mooie 10, wat leuk! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat alles keurig op maat was! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De overkapping werd erg snel geleverd. In 1 dag in elkaar gezet. Er misten alleen een paar schroeven, maar die werden direct nageleverd! Duidelijke omschrijving. Helemaal top! Geniet nog iedere dag van de mooie overkapping!
Beste Ceejay, Dankjewel voor deze perfecte 10, wat leuk! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de leversnelheid en dat alles, op een klein dingetje na, soepeltjes is verlopen. Geniet van je mooie nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik had de m verwisseld met cm en daardoor een verkeerde maat besteld. Hier werd ik door een van de medewerkers op gewezen. Top!
Beste Marianne, Ontzettend bedankt voor deze fraaie 10, wat leuk! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service; we denken écht graag met je mee ;-) Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Precies zoals ik wilde
Beste Suzan, Bedankt voor deze geweldige 10, wat leuk! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat het eindresultaat 'precies is zoals je wilde' Wat wil je nog meer? Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Edwin, Ontzettend bedankt voor deze perfecte 10, wat mooi! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Geniet van je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles is correct verlopen. Bestelling, telefonisch onderhoud, levering alles was naar behoren.
Beste Fons, Bedankt voor deze mooie 8, wat leuk! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het verloop van je bestelling en de levering. Als we nog iets voor je kunnen doen m.b.t. de draagbalken, laat het dan even weten en dan lossen we dat graag voor je op. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestelling gedaan om af te halen en tevens gevraagd om dat met voorrang te behandelen en tevens eenmaal doormidden te zagen ivm lengte. Re, nee kon niet met voorrang behandelen want er was een verwerking van 4 dagen. Door het midden kon ook niet!! Ik zou een mail krijgen als het klaar zou liggen. Helaas ben ik al bijna twee weken verder en nog geen mail of anders gekregen. Service rond uit slecht. Een ster is nog teveel!!
Beste Harm, Dank voor je eerlijke review. Helaas is er iets misgegaan met de terugkoppeling van je bestelling. Je order lag namelijk al enige tijd klaar om te worden afgehaald, maar wij hebben hierover niet gebeld of gemaild. Dat spijt ons oprecht, want dat had natuurlijk wel moeten gebeuren. Uiteraard willen wij dit netjes oplossen en daarom komen we graag met je in contact. Telefonisch is dat nog niet gelukt, maar als je even mailt naar [email protected] komt dat zeker in orde! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Het Douglashout is van goeie kwaliteit. Aan de dwarsbalk zaten wat afrafelingen maar dat heb je nu eenmaal met hout. Schuurpapiertje erover en klaar. Verbeterpuntje zou zijn als men een bouwplattegrond meeleverd gebaseerd op de ingevoerde maten. Dit maakt het plaatsen van de staanders en de poeren een stuk makkelijker. Het contact met de klanten service was perfect. Ik heb naderhand met Hans contact gehad en hij heeft me prima geholpen met 2 eindstukken en wat missende schroeven. Kortom wij zijn super tevreden en hopen jarenlang te kunnen genieten van onze overkapping. Zorg in het najaar voor een goeie kwaliteit olie of beits om je kleur te behouden van het hout. Ik zou hiervoor niet in de kosten besparen. Neem kwaliteits spul, behandel het hout en geniet langer.
Beste Herman, Ontzettend bedankt voor deze perfecte 10, wat mooi! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het eindresultaat en onze klantenservice. De feedback over een (gepersonaliseerde) montage-handleiding pakken we op; dit vinden wij namelijk zelf ook een supergoed idee ;) Geniet van de mooie nieuwe overkapping en graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prima.
Beste Arthur, Bedankt voor deze mooie 8, wat leuk! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de leversnelheid en dat alles prima is verlopen. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
gebeld over materiaal, netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg
Beste Rob, Ontzettend bedankt voor deze mooie 9, wat leuk! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het materiaal en onze service. Geniet van je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wandpaneel marmer look besteld voor de keuken ivm met spatten. Zeer snel ontvangen en geweldige look en kwaliteit. Zeer tevreden over.
Beste Fred, Ontzettend bedankt voor deze fraaie 10, wat leuk! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de leversnelheid en de kwaliteit van je wandpaneel. Geniet van je mooie nieuwe keuken en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website en adequate levering. Alles klopt. Reeds meerdere zaken hier besteld en uitsluitend positieve ervaring.
Beste Edwin, Dankjewel voor je superpositieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestelproces en dat je al vaker bij ons hebt besteld. Tevreden klanten die graag bij ons terugkomen, motiveren ons enorm ;-) Geniet van je aankoop en we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prachtige kwaliteit, en een uitstekende service: meteen goede antwoorden op alle vragen.
Beste R, Dankjewel voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service; dat vinden we ook heel belangrijk bij XXL Direct. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct