Nette overkapping, strak op maat. Goed contact mee te krijgen. Zeker de moeite waard om iets te bestellen

• Beschrijf jouw ervaring met het product Super netjes

Super aanrader

Ben zeer te vreden over het bedrijf xxl direct. De verzending van de platen waren meer dan zorgvuldig ingepakt. Goed advies vooraf. Dus een aanrader.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Simpel verwerking

Goede kwaliteit, snelle levering

Terrasoverkapping op maat besteld. Alle benodigheden werden meegeleverd en montage ging snel en zonder problemen,

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit

Super service!

Overkapping besteld, direkt uitgebreide info over levering gekregen,, netjes gebeld over leverdatum. Echt top geregeld! Bij montage bleken twee planken niet echt netjes, heb foto hiervan gemaakt; met 2 dagen werden er nieuwe planken bezorgd! Werd hierover nog van te voren nog gebeld door Heleen! Complimenten voor deze service! Ben zeer tevreden over overkapping, en over dit bedrijf! Kan dit bedrijf bij een ieder aanraden.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer tevreden!
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede prijs en snel geleverd

Uitstekend verpakt, zonder enige schade ontvangen. 5mm polycarbonaat, goed en netjes gezaagd

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed te boren en zagen

Correct

Goed materiaal

• Beschrijf jouw ervaring met het product Super

Goede levering

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed product
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Ondanks de verschillende pogingen via transport bedrijf om de producten tot hier te krijgen. Is het uiteindelijk gelukt. Echter waren er 6 liggers te kort. Hiervoor diende ik foto's te trekken van wat er is aangekomen, dit hebben ze dan direct in orde gebracht zonder extra kosten. Heel vriendelijke mensen alsook de chauffeur van het transport bedrijf. Ook het volledige pakket op maat ziet er heel degelijk uit! Nu nog behandelen en klaar om te installeren!

• Beschrijf jouw ervaring met het product Super degelijk materiaal
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

zeer snelle levering en vriendelijke mensen

Had problemen met het betalen. Contact gehad met de klantenservice en zeer vriendelijk mensen en goed geholpen. Heb bestelling in 2 delen ingegeven en dat ging zeer vlot. Zaterdag ingegeven, vandaag woensdag alles netjes geleverd. Zeer goed verpakt. Bedankt XXL voor de mooie panelen en snelle service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • Moet ze nog plaatsen maar ziet er prima uit. Zeer mooie panelen netjes op maat gezaagd.
  • Yes

Vriendelijke service, goede kwaliteit, doet wat 't zegt te doen.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles is perfect verlopen en het product is ook oerfzcht

• Beschrijf jouw ervaring met het product Perfect
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Diidelijk bij het bestellen en perfecte afwikkeling. Met dank!!!!

Vriendelijk en correct geadviseerd. Alles perfect.

Snel en accuraat

Prima kwaliteit en goede snelle service en alles perfect op maat

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooie kwaliteit.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering en alles precies op maat!

De overkapping werd erg snel geleverd. In 1 dag in elkaar gezet. Er misten alleen een paar schroeven, maar die werden direct nageleverd! Duidelijke omschrijving. Helemaal top! Geniet nog iedere dag van de mooie overkapping!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top kwaliteit en precies op maat
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Hel goede service. Mensen denken mee!

Ik had de m verwisseld met cm en daardoor een verkeerde maat besteld. Hier werd ik door een van de medewerkers op gewezen. Top!

Precies zoals ik wilde

• Beschrijf jouw ervaring met het product Prima

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Eeb perfecte samenwerking .

Alles is correct verlopen. Bestelling, telefonisch onderhoud, levering alles was naar behoren.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed , één minpunt een van de zes draagbalken was getoetst.

Slecht!!

Bestelling gedaan om af te halen en tevens gevraagd om dat met voorrang te behandelen en tevens eenmaal doormidden te zagen ivm lengte. Re, nee kon niet met voorrang behandelen want er was een verwerking van 4 dagen. Door het midden kon ook niet!! Ik zou een mail krijgen als het klaar zou liggen. Helaas ben ik al bijna twee weken verder en nog geen mail of anders gekregen. Service rond uit slecht. Een ster is nog teveel!!

• Jouw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Goeie kwaliteit, extra droge kamer in de tuin

Het Douglashout is van goeie kwaliteit. Aan de dwarsbalk zaten wat afrafelingen maar dat heb je nu eenmaal met hout. Schuurpapiertje erover en klaar. Verbeterpuntje zou zijn als men een bouwplattegrond meeleverd gebaseerd op de ingevoerde maten. Dit maakt het plaatsen van de staanders en de poeren een stuk makkelijker. Het contact met de klanten service was perfect. Ik heb naderhand met Hans contact gehad en hij heeft me prima geholpen met 2 eindstukken en wat missende schroeven. Kortom wij zijn super tevreden en hopen jarenlang te kunnen genieten van onze overkapping. Zorg in het najaar voor een goeie kwaliteit olie of beits om je kleur te behouden van het hout. Ik zou hiervoor niet in de kosten besparen. Neem kwaliteits spul, behandel het hout en geniet langer.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima hout, mooie kwaliteit
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Zoals besteld is ook geleverd, snel en op de afgesproken tijd

Prima.

top

gebeld over materiaal, netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product zeer goed

Top kwaliteit

Wandpaneel marmer look besteld voor de keuken ivm met spatten. Zeer snel ontvangen en geweldige look en kwaliteit. Zeer tevreden over.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product uitstekende kwaliteit en zeer eenvoudig aan te brengen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Duidelijke website en adequate levering

Duidelijke website en adequate levering. Alles klopt. Reeds meerdere zaken hier besteld en uitsluitend positieve ervaring.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Geweldig product voor een goede prijs

Prachtige kwaliteit, en een uitstekende service: meteen goede antwoorden op alle vragen.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Prachtig

PvmG Oranje 9