Prima ervaring
Beste Paul, Dankjewel voor je positieve review! Als we nog iets (hadden) kunnen doen, waardoor de score hoger was uitgevallen, horen we het graag. Alle feedback is welkom. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Super geregeld, mooi product, goed ingepakt. Mooi op tijd bezorgd. Gewoon top.
Beste Bert, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit van onze producten. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Fijne site, duidelijk! Verder prima service,. Wat iets niet mee geleverd maar na een mailtje werd het de volgende dag al bezorgd. Dank.
Beste Reinold, Dankjewel voor je positieve review! Als we nog iets (hadden) kunnen doen, waardoor de score hoger was uitgevallen, horen we het graag. Alle feedback is welkom en wordt gelezen! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Fijn geholpen en uitleg gehad.
Beste Ans, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de onze service én dat alles eenvoudig te monteren was. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel na de bestelling ontvangen. Producten zijn goed beschermd en verpakt tegen beschadiging. Chauffeur werkte vlot maar deed nogal Boers, hij deed het precies tegen zijn zin.
Beste Eddy, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én dat alles goed verpakt was. De chauffeur had blijkbaar zijn dag niet, maar dat pakken we op met onze vervoerder. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Heel fijn materiaal om mee te werken. Beschrijving van het gebruik klopt zoals omschreven.
Beste Nicole, Dankjewel voor je positieve review! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Product besteld en het lag klaar voor afhalen en dit op heel korte termijn super bedrijf
Beste Hans, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het afhalen en dat je bij ons in Heteren bent geweest. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop en aan de afhaalbalie! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Geweldig bedrijf. Snelle levering en toen ik belde direct iemand aan de telefoon die mij een goed advies kon geven. Toen de verbinding per ongeluk verbrak omdat mijn telefoon leeg was heeft hij mij zelf terug gebeld en het advies op mijn voicemail ingesproken. Uniek!!!!
Beste Serge, Dankjewel voor je superpositieve review en de mooie woorden! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service; we denken écht graag met je mee bij XXL Direct. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit voor een mooie prijs
Beste Rich, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit, perfect op maat, heb het nodig gehad voor op de boot, prima oplossing.
Beste Rob, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én goede verpakking. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
een kunststof badkamer plaat, op maat gezaagd, exact conform de opgave en netjes verpakt geleverd binnen de beloofde 3 dagen, dat maakt mij een zeer tevreden klant
Beste Marko, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit van onze zaag. Geniet van je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De materialen worden keurig geleverd en zijn ook makkelijk te monteren
Beste Ron, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering én de eenvoudige montage. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles is prima gegaan, van bestelen tot afleveren,
Beste Ruurd, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de het bestelproces én de snelle levering. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
snelle levering en correct
Beste Arnold, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn zeer tevreden met de producten die wij snel hebben gekregen en een hele goede omschrijving die erbij zat. Echt iedereen kan een dak monteren.
Beste Erik, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten én de snelle montage. Geniet van je mooie nieuwe dak en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Kleinschalig,persoonlijk.
Beste Jeroen, Dankjewel voor je mooie positieve review! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Gewoon goed bedrijf met ruim aanbod. Bestelling loopt vlekkeloos en geen problemen ondervonden. Levering was keurig op tijd en geen manco's
Beste Bruce, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de scherpe prijs-kwaliteit-verhouding. Geniet van je daktrimmen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
We konden ons afdak snel bedekken door jullie snelle levering van lijm en kit. De daktrim was mooi en makkelijk monteerbaar. Ik heb nog wat materiaal over, even kijken of ik dat nog kan retourneren.
Beste Barry, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit. Geniet van je mooie nieuwe afdak en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en goed
Beste Jack, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een compleet dak epdm samen gesteld en laten bezorgen. De bestelling Was compleet goed verpakt en keurig op de afgesproken dag geleverd.
Beste Ruben, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de verpakking. Geniet van je mooie nieuwe dak en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het product werd netjes en snel geleverd.
Beste Raymond, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Plaatje besteld voor bescherming salontafel. Afmeting goed mooie kwaliteit.
Beste Anoushka, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestelproces én de hoge kwaliteit. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Nette bediening en zeer vriendelijke personeel en prima materiaal tegen een hele goede prijs kwaliteiten.
Beste Hans, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze vriendelijkheid én de prijs-kwaliteit-verhouding. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestelling perfect uitgevoerd en geleverd, prima kwaliteit. Wij gaan zeker nog plexiplaten op mat bestellen in de toekomst.
Beste Francoise, Dankjewel voor je mooie positieve review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle service, vlot contact, correcte prijs. Levering snel, correct volgens afspraak én zeer vriendelijk. Reeds 2x besteld en steeds uitstekend, vandaar TOP
Beste Hans, Enorm bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én dat je al vaker bij ons hebt besteld. Geniet van de EPDM en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct