Goede begeleiding op de site. Snelle levering Makkelijk zelf op te halen. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Hi, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat het bestellen en ophalen zo soepel verliep en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met het gebruik in de douche en keuken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De platen zijn inmiddels geïnstalleerd en goed bevonden. De bezorging ging mis, ze zijn opgetreden verkeerde adres achtergelaten. Dus voor ons extra werk toen wij er achter kwamen waar ze waren. Inmiddels zijn op een uitstekende manier de problemen die wij hadden betreffende de bezorging in goed overleg opgelost,dank hiervoor.
Hi Iwon, Bedankt voor je eerlijke review. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen even contact met je op om te achterhalen wat hier verkeerd is gegaan. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
De panelen kwamen vrij snel goed ingepakt binnen. We zijn er heel blij mee.
Hi Elies, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn! Geniet van de nieuwe look bij de eethoek. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed alleen niet goed in gepakt ma ,e hadden contact op genomen en netjes geregeld echt top bedijf
Originele beoordeling
Goed alleen niet goed in gepakt
In de showroom geweest,platen uitgezocht goed advies en keurig opmaat gezaagd en afgeleverd.Top.
Hi Hans, Bedankt voor je review. Geniet van de nieuwe look & feel in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
levering op tijd zo als afgesproken . Vriendelijke chauffeur . Maten klopte tot op de millimeter . De proefstukjes waren niet op mijn adres afgeleverd na mail werd direct een nieuwe zending gestuurd die wel is aangekomen .
Hi Rolf, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Goed om te horen dat de levering op tijd was en dat de maten perfect klopten. Fijn dat het probleem met de proefstukjes snel en netjes is opgelost. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Nette levering en goed product
Hi Emiel, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met de nieuwe wandbekleding! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandpaneel besteld om in onze keuken te monteren. Paneel perfect op maat, super kwaliteit en snel bezorgd. Bij vragen of product snel en netjes contact met de klantenservice. Helemaal top! We komen zeker weer terug als we de badkamer gaan vernieuwen
Hi Min, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat het wandpaneel precies op maat was en makkelijk te monteren. Fijn dat ook het contact met onze klantenservice naar wens verliep. Veel kookplezier gewenst en op naar project badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mooi product, precies op maat, jad iets meer kit nodig, bij besteld en opgehaald. Ging makkelijk. Alleen de silliconenkit, de gebruiksaanwijzing is niet te lezen zo klein, dat zou je als leverancier fatsoenlijk op je site moeten hebben staan.
Hi Willie, Bedankt voor je feedback. Fijn dat het product mooi op maat was en makkelijk te verwerken. Vervelend dat de gebruiksaanwijzing niet goed leesbaar is, daar gaan we naar kijken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle en keurige levering. De akoestische panelen waren zoals beschreven. Goede communicatie
Hi Jan, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat de levering netjes en snel was en dat de akoestische panelen voldoen aan de verwachting. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Netjes en correct
Hi Frank, Bedankt voor je beoordeling. Mooi dat je onze service als betrouwbaar en correct ervaart. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Op maat besteld is op maat besteld dus geen problemen
Hi Michel, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles netjes op maat geleverd is en dat het product prima voldoet voor het vervangen van het glas. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Op de website van XXL Direct wordt een uitgebreide collectie getoond en je wordt goed geholpen door chatbot Jaap. De levertijd was iets langer dan afgesproken, maar je wordt goed op te hoogte gehouden.
Hi Wim, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent over de service en kwaliteit, en dat het schutbord goed te monteren was. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Daniël, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeker een goed product Alleen even verwarring over de losse colli,s ( twee dozen) zijn in twee etappes geleverd Heb nog contact gehad met het bedrijf was verkeerd gegaan met het laden van het product, verder alles goed gegaan Zal het zeker aan een ander adviseren
Hi Arie, Dank voor je terugkoppeling. Goed om te horen dat het product naar wens is en al geplaatst is. Jammer dat er verwarring was door de gesplitste levering, maar fijn dat het uiteindelijk goed is opgelost. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed grbolpen
Hi Carla, Goed om te horen dat alles naar wens is en dat de deur perfect werkt. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering goed maatwerk.
Hi Margareth, Wat fijn dat de levering snel was en dat het maatwerk goed aansluit. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ontevreden over de bestelde 10mm wandpanelen. Zijn totaal niet stevig en deuken/beschadigen zeer snel. Door het golfkarton aan de binnenkant ook nog eens lastig om te zagen. Het kliksysteem is niet wat je zou verwachten, de naad is meerdere milimeters. Afrader.
Hi Ben, Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de wandpanelen niet aan je verwachtingen voldoen. Klikpanelen zijn in principe prima bewerkbare producten, maar er lijkt iets verkeerd te zijn gegaan bij jou. Daarom hebben we inmiddels contact met je opgenomen om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling perfect afgeleverd
Hi, Bedankt voor de mooie beoordeling! Zijn we erg blij mee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Verzending is goed geregeld, communicatie hierover is perfekt. Het wandpaneel in onze badkamer was heel simpel te bevestigen, ik ben er heel blij mee.
Hi Inge, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles naar verwachting
Hi Jan, Dank voor je reactie. Fijn dat alles naar verwachting is geleverd en dat het verwerken prettig ging. Dat maakt het plaatsen van een terrasoverkapping een stuk eenvoudiger. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles is naar wens gegaan zoals het hoort.
Hi Harry, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles netjes en naar wens is geleverd. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs kwaliteit , Bezorgtijden waren zeer goed vriendelijke chauffeur niets op aan te merken Een aanrader voor iedereen
Hi Luc, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding en bezorging helemaal naar wens waren. Een akoestische wand in de woonruimte klinkt als een fijne toevoeging. Foto's sturen van het eindresultaat mag altijd! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles werd snel geleverd en goed kwaliteit
Perfect op maat gezaagd, twee panelen perspex. Duurt even, maar daarmee was gerekend