Beste Henk, Dankjewel voor de mooie 8! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd. Samples vooraf besteld en op basis daarvan een keus kunnen maken voor de kleur. Komen goed overeen met de foto’s op de site. Mooi materiaal en past perfect in de keuken. Op maat besteld
Beste Sima, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat de samples je geholpen hebben bij het maken van de keuze. Geniet van de nieuwe uitstraling in je keuken en we zien je graag nog eens terug in onze webshop :). Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
In de showroom goed voorgelicht alles was netjes op maat gezaagd en voorzien van labels. Op de afgesproken dag afgeleverd
Beste Jos, Dankjewel voor je review! Wat leuk dat je onze showroom bezocht hebt en fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Nog veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Klantenservice goed bereikbaar. Snel antwoord op vragen. Levering duidelijk, netjes en op tijd en de panelen zijn heel mooi!
Beste Roxanne, Dankjewel voor je mooie review! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop en onze klantenservice, daar worden wij natuurlijk heel blij van! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede telefonische informatie van een vriendelijke medewerker. Korte levertijd , en zeer goed verpakt. Op de aangegeven tijd bezorgd. En dat tegen concurrerende prijzen. Zeker een aanrader dit bedrijf.
Beste W, Dankjewel voor je superpositieve review en wat een mooie complimenten! Daar zijn we echt heel blij mee en trots op :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website, snel geleverd.
Beste Hans, Super bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bij mijn bestelling zat een beschadigd onderdeel door de vervoerder veroorzaakt wat ik pas na een aantal dagen constateerde, ik heb dit gemeld, en het betreft artikel werd gratis binnen enkele dagen vervangen.
Beste Henk, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze klantenservice, dit is altijd ons streven en we zijn er dan ook trots op :). Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
boven verwachting
Beste Dietske, Dankjewel voor je positieve review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Tevreden met mijn bestelling
Beste John, Dankjewel voor je mooie review! Goed om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Vlotte samenwerking en stipte levering
Beste Geert, Super bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed verstuurd. Goed verpakr.
Beste Theo, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering.
Beste Vladimirs, Dankjewel voor de mooie 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Beste Theo, Dankjewel voor je review! Als we nog iets (hadden) kunnen doen, waardoor de score nóg hoger was uitgevallen, horen we het graag. Feedback is namelijk heel welkom. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam
Beste Nico, Dankjewel voor je mooie review! Goed om te lezen dat de levering zo prettig is verlopen. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heel goed en aanbevolen !
Beste G.C, Bedankt voor de mooie 9! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mooi op tijd geleverd, zeer vriendelijke mensen, behulpzaam en professioneel.
Beste Rob, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat alles zo naar wens is. Geniet van je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
top geregeld en goede kwaliteit, en snelle levering
Beste Maud, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Een prachtige plaat keurig verpakt en op tijd bezorgd . Zeker een aanrader.
Beste Peter, Super bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Geen irritante lange wachtrijen als je belt. Gedegen advies krijgen. Bestelproces helder en overzichtelijk. Super snelle levering van de polycarbonaatplaaten voor maar €19,95. Bij een ander kost de levering minimaal €75. Binnen 3 werkdagen in huis gekregen. En een enorm concurrerende prijs vergeleken met anderen. Dus echt in 1 woord TOP
Beste Joost, Dankjewel voor je superpositieve review en wat een mooie complimenten! Daar zijn we echt heel blij mee en trots op :). Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Online epdm besteld en zelf afgehaald. Het enige mijn puntje vind ik dat het epdm nogal wat witte strepen/ vlekken bevat . Ik hoop dat dit nog wegtrekt.
Beste Hilde, Dankjewel voor je review! Het wit op het EPDM trekt zeker nog weg, het zit erop zodat het niet aan elkaar plakt op de rol, maar is niet permanent. Met een regenbui of even met de bezem eroverheen is het er zo af. :) Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Producten zijn perfect op maat en goed verpakt.
Beste Jor, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze op-maat-gezaagde producten en de verpakkingswijze. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn product was op tijd thuis. Het is wel jammer dat je zoveel porto kosten moet betalen. Voor de rest een vriendelijk bedrijf.
Beste Aartie, Bedankt voor je eerlijke review en de feedback over de verzendkosten. Bij orders boven de 195 euro is de verzending gratis, maar helemaal bij bestellingen tot deze drempelwaarde hebben wij ervoor gekozen om (een deel van de) daadwerkelijke kosten door te berekenen, dat is helaas niet anders. Hopelijk ben je wel helemaal tevreden met de lijm en de kit en zien we je nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het was niet voor het eerst dat ik bij XXL Direct bestelde. Steeds keurig op tijd en netjes afgeleverd, zoals gevraagd.
Beste Sonia, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en al vaker hebt besteld, wat leuk! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles oké en echt snelle levering naar België.
Beste Jaroslav, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering naar België; daar doen we elke dag ontzettend hard ons uiterste best voor. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Voor ons was het de ideale manier om op een betaalbare manier een degelijk afdak op maat te realiseren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Alles tot op het laatste vijsje wordt meegeleverd en op vrij korte tijd staat het recht. Bovendien mag het er zijn. Het is mooi materiaal. Wanneer je hen contacteerd met vragen, wordt je snel verder geholpen. Voor herhaling vatbaar.