De polycarbonaatplaat is snel en correct geleverd
Alles op voorraad en snel geleverd! Prima spullen.
Beste Robert, Dankjewel voor je review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden komt hun afspraken na.
Beste Frans, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Uitst.
Beste Antoon, Dankjewel voor je superpositieve review en wat een mooi compliment! Daar zijn we echt heel blij mee en trots op ;) Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prima service Materiaal schitterend en perfect geleverd
Beste Herman, Dankjewel voor je superpositieve review! Goed om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met onze service. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Keurige service; ik werd gebeld omdat ze in mijn order afwijkende kleuren zagen. Ze hebben dit direct aangepast en de order werd alsnog snel verzonden. Kwaliteit van de producten is goed!
Beste Henk, Dankjewel voor je superpositieve review! Goed om te lezen dat we mee konden denken bij je bestelling; dat doen we natuurlijk graag. Veel plezier met je daktrimmen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Uitstekend!
Beste Guido, Dankjewel voor je review! Goed om te lezen dat alles uitstekend is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
5 Aku panelen besteld waarvan een beschadigd. Via app gereageerd naar het bedrijf en kreeg meteen een reactie dat het paneel, zonder discussie, werd omgeruild. Binnen een week was alles geregeld. Top. Dit noem ik pas service. Ga zo door komt jullie alleen maar ten goede.
Beste Lou, Dankjewel voor je superpositieve review! Service staat bij ons hoog in het vaandel; fijn om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Als er onverhoopt iets beschadigd raakt tijdens het transport, lossen we dat uiteraard netjes op. Veel plezier met je panelen en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik dacht dat ik rol van 30 m geleverd kreeg ipv kreeg ik 2 keer 1m tape. Wel 2 keer 10 euro verzendkosten betaald
Beste Robin, Dankjewel voor deze review! We vinden het erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelling en dat je had verwacht om 2 x 30 meter anti-stof tape te krijgen. Op de website bij dit product staat nochtans op meerdere plekken duidelijk vermeld dat deze tape 'per strekkende meter' wordt verkocht; misschien is dit aan je aandacht ontsnapt. Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we kijken hoe we dit het beste samen op kunnen lossen, zodat je in elk geval vooruit kunt met je klus. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles soepel verlopen!
Beste Frank, Dankjewel voor je superpositieve review! Goed om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Product goed en netjes afgeleverd
Beste Ad, Dankjewel voor je review! Goed om te lezen dat het product goed is en de levering naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De bestelling, de betaling, de levering was allemaal zeer duidelijk. Prima afgehandeld.
Beste Jan, Dankjewel voor je fraaie review en de complimenten! Goed om te lezen dat het hele proces van A t/m Z naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Echt erg mooi hout en je krijgt wat je verwacht, blij dat we hier voor hebben gekozen en niet voor aluminium, veel warmer
Beste Reinier, Dankjewel voor je fraaie 10! Goed om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling en dat het helemaal aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De panelen waren snel binnen en makkelijk te plaatsen. Supersnel droog met een wisser na het douchen, weinig werk !
Beste Marcella, Dankjewel voor deze mooie 10! Goed om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe wandpanelen en dat het plaatsen zo soepel ging. Veel plezier met je mooie nieuwe douche en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede uitleg welk materiaal / dikte voor mij het meest geschikt was. Na 2 dagen gezaagde platen al op kunnen halen.
Beste Gerard, Dankjewel voor je superpositieve review! Goed om te lezen dat je blij bent met onze service en leuk dat je je bestelling bij ons bent komen ophalen. Veel plezier met je platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooie kwaliteit wandpanelen, netjes oop maat gezaagd. Dit is zeker een aanrader en het werkt netjes en snel. Hier zeker bestellen
Beste Ronald, Dankjewel voor je positieve review en je enthousiasme, dat zien we graag! Geniet van je mooie nieuwe wandpanelen en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De kleine platen zijn inmiddels geplaatst, maatvoering is erg belangrijk en dat begint al met opmeten. nadat het glas in de kozijnen vervangen is (juli) gaan de grote platen op hun plek geschroefd worden . de oude trespa uit 1985 wit van kleur is er ook aan toe. Ik denk dat wij nog zeker vaker een bestelling bij jullie gaan plaatsen. groeten uit Oosterhout NB.
Beste Freddy, Dankjewel voor je positieve review! Goed om te lezen dat de aankoop en levering zo naar wens zijn verlopen. Veel plezier met je mooie nieuwe HPL platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
best
Beste Andre, Dankjewel voor deze mooie 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Handige tool op de website voor het samenstellen van je bouwpakket. Snelle levertijd voor bouwpakket met 5 werkdagen geleverd. Keurig gestapeld en stond snel in elkaar jammer als je wat kritischer bent dat sommige ravelingen te ruim waren waardoor het voor de extra dakrand wat minder mooi uitkwam. Er wordt voldoende hout meegeleverd dus als er een plank voor dak wat krom of scheurtje heeft pak je een ander.
Beste Danny, Dankjewel voor je review! Goed om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en dat je het pakket eenvoudig kon monteren. De onderdelen moeten echt wel goed passen; als er iets toch niet klopt, horen wij dat heel graag en lossen we dit uiteraard netjes op. Veel plezier met je overkapping en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste prijs Goede kwaliteit Top dienstverlening
Beste Ferdinand, Dankjewel voor je top review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Alles op maat laten zagen,paste precies. Op een eenvoudige manier de douche gerenoveerd. Voor iedereen die een beetje handig is prima te doen .een aanrader
Beste Hans, Super bedankt voor de mooie 10! Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Geniet van je gerenoveerde douche en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Nadat mijn product beschadigd was aangekomen heb ik een mail gestuurd en werd direct terug gebeld. Kon kiezen voor een nieuw product of een korting op het beschadigde product. Echt direct prima geregeld.
Beste A, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te lezen dat we het zo snel en goed voor je hebben kunnen oplossen, dat is ook altijd ons streven! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk bestellen. Snelle levering.
Beste Henk, Dankjewel voor je top review en goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestelproces en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Ed, Dankjewel voor je top review! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Jos, Dankjewel voor je positieve review! Als we nog iets (hadden) kunnen doen, waardoor de score nóg hoger was uitgevallen, horen we het graag. Feedback is namelijk zeer welkom. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct