Snelle en correcte afhandeling. In een woord TOP Goede kwaliteit product.
Beste Quoc, Dankjewel voor je positieve review! Goed om te lezen dat het product en de levering ervan zo naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles op maat, keurig bezorgd en aantrekkelijk om naar te kijken.
Beste Frans, Dankjewel voor deze superpositieve review! Goed om te lezen dat het product en de levering ervan zo naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De polycarbonaat stukken waren prefect op maat gezaagd en zorgvuldig verpakt , verzonden.
Beste Ton, Dankjewel voor deze 9! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Producten netjes verpakt en afgeleverd Producten van goede kwaliteit
Beste Patrice, Enorm bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je de productkwaliteit zo waardeert en de levering helemaal naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De artikelen die ik heb besteld zijn goed ontvangen en super snel, zoals het ook wordt aangegeven op de site.
Beste Mustafa, Dankjewel voor je positieve review! Goed om te lezen dat je blij bent met de leversnelheid; dat vinden we ook super belangrijk. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk besteld. goed opgelet bij de verwerking aangezien ik een hoek in een andere afmeting had besteld. Keurig verpakte en snel verzonden! Ik heb niets meer te wensen! Top gedaan!
Beste Tom, Dankjewel voor deze 10, superleuk! Goed om te lezen dat het hele proces van A tot Z zo soepel en goed is verlopen; dat zien we natuurlijk graag ;-) Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel, denken mee met de klant. Mooi assortiment
Beste B, Dankjewel voor de mooie review! Goed om te lezen dat je waardeert hoe we hebben meegedacht; dat vinden we ook erg belangrijk. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik moest er nog gaten inboren en een hoek aanpassen . Dat ging vanzelf met dat materiaal . Nu heb ik nieuwe ramen op mijn bootje .
Beste Albert, Dankjewel voor je positieve review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent; dat doet ons goed. Veel vaarplezier met je boot en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
ik ben erg tevreden, goed materiaal en goede service
Beste Wal, Dankjewel voor de perfecte 10, leuk! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
ziet er keurig uit en alle onderdelen waren er keurig bij
Beste familie Van Kuilenburg, Dankjewel voor de fraaie 10, superleuk! We wensen jullie heel veel plezier met je aankoop en zien jullie graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles snel en perfect op maat geleverd. Heel mooie platen
Beste Willem, Super bedankt voor je fantastische beoordeling, dat waarderen wij enorm! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het product. Geniet van je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede bezorging en kwaliteit materiaal.precies de juiste maten die besteld waren.
Beste Henk, Hartstikke bedankt voor je positieve review, dat waarderen wij enorm! Fijn te lezen dat alles zo naar wens is verlopen. Geniet van je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Producten 26-05 geretourneerd. Geen bevestiging ontvangen. Op mail aan klantenservice wordt niet gereageerd.
Beste John, Dank je wel voor je feedback. Je retourzending is op dinsdag 30 mei (i.v.m. Pinksteren) in goede orde bij ons aangekomen en door ons gecrediteerd. Je kunt je aankoopbedrag daarom zeer spoedig op je rekening verwachten. Dit hebben we vandaag telefonisch (via een voicemail) aan je bevestigd. In verband met de enorme drukte zijn we hier per mail nog niet aan toegekomen - waarvoor excuses - maar alles is dus inmiddels helemaal afgehandeld. Ik wens je nog een mooie donderdag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed en keurig in gepakt voor beschadigd te voorkomen
Beste Dirk, Dankjewel voor de mooie 9! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Producten werden goed verpakt, snel geleverd, voldoen aan verwachtingen.
Beste M, Dankjewel voor je positieve review! Goed om te lezen dat het product en de levering ervan zo naar wens is. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en goede klantenservice
Beste Jacob, Super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Werkt makkelijk
Beste AA, Dankjewel voor de mooie 9! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snel en schadevrij geleverd
Beste Dirk, Hartstikke bedankt voor je positieve review, dat waarderen wij enorm! Fijn te lezen dat de levering goed is verlopen. Geniet van je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goede pas vorm.
Beste C.E.G., Dankjewel voor de mooie 8! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
snelle levering , goede kwaliteit en beschrijving
Beste Bart, Dankjewel voor deze mooie, superpositieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten; dat vinden wij enorm belangrijk en daar werken we elke dag hard aan. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wij hadden een nogal specifieke maatvoering voor een carpoort. Dit kon gelukkig heel nauwkeurig worden berekend. Heel erg tevreden met de service en het meedenken in het ontwerp.
Beste Anoniem, Enorm bedankt voor deze superpositieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de service en het geleverde maatwerk; dat vinden wij enorm belangrijk. Heel veel plezier met je carport en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en product volledig zoals aangegeven en levering precies volgens tijdschema
Beste John, Enorm bedankt voor deze mooie, superpositieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de site en onze producten; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed snel betrouwbaar dat is voldoende
Beste Karel, Dank je wel voor je review en graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas helder GS 4 mm, prima product kan goed gezaagd, geboord en draad M4 getapt worden. De 2 zijdige folie zorgt er voor dat na bewerking het plexiglas er mooi uitziet zonder krassen.
Beste Klaas, Dank je wel voor je mooie, superpositieve review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over je aankoop; dat vinden wij erg belangrijk en fijn. Heel veel plezier met je plexiglas en graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
perfect op maat en snel geleverd
Beste Melaroce, Dank je wel voor deze fraaie review! Goed om te lezen dat zo tevreden bent over de maatvoering en de snelle bezorging; dat vinden wij enorm belangrijk namelijk. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct