Beste Harry, Super bedankt voor deze top 10 review! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Producten werden erg snel geleverd en zijn kwalitatief ook goed.
Beste Thom, Super bedankt voor je fraaie 10! Daar zijn we superblij mee ;) Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en hoge kwaliteit van de producten. Die aspecten vinden wij ook heel belangrijk. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Een goed product, het wordt netjes thuis gebracht..
Beste Bertus, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product en de levering. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles netjes verpakt Op tijd geleverd
Beste Radbout, Super bedankt voor je supermooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de manier waarop wij de bestellingen verpakken. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
goede ervaringen
Beste R, Super bedankt voor deze top review! Fijn om te lezen dat je goede ervaringen hebt; dat lezen wij heel graag. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles comfort afspraak geleverd en afgehandeld?
Beste Rick, Super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en afhandeling. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Super.
Beste Tonie, Dankjewel voor deze mooie 8! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijk personeel, goede instructie
Beste Hans, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Een beschadigde plaat krijgen gewoon een nieuwe.
Beste Jaap, Super bedankt voor je mooie review! Vervelend dat de eerste plaat beschadigd geleverd is, maar heel fijn dat we het netjes voor je hebben kunnen oplossen. Dat is ook precies onze bedoeling in het geval er toch iets misgaat. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Bedankt voor de verbind stukken voor de daktrimmem die ik zelf was vergeten te bestellen!
Beste Resul, Dankjewel voor de mooie 10! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Mooi product Kleine prijs
Beste James, Super bedankt voor deze mooie 8. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden met mijn bestelde producten snelle levering en vriendelijk personeel
Beste Bob, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, de levering én ons personeel. Daar worden wij natuurlijk heel blij van :). Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snel bezorgd en tevreden over het product!
Beste Ilse, Super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heldere website met gemakkelijke bestel aplicatie.
Beste Peter, Hartelijk dank voor de mooie 10! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug op xxldirect.nl. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Voor de tweede keer een complete dakbedekking besteld alles weer naar wens in mijn enthousiasme teveel besteld maar wat ik over had teruggestuurd en heel snel het teveel betaalde ook weer ontvangen fijn bedrijf om zaken mee te doen
Beste Peter, Dankjewel voor je super beoordeling! Top om te lezen dat je al vaker bij ons bent geweest én er zo tevreden over bent; daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. :) Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Natuurlijk is het niet bepaald voor niet, maar daarvoor heb je natuurlijk wel een mooie kwaliteit materiaal dat nog heel lang mee gaat. Degelijk materiaal wat voor mij goed te bewerken is. Ik gebruik 6mm dik HPL gevelplaat voor het maken van windveren. Staat super, en ik hoef voorlopig het dak niet meer op.
Beste Mark, Enorm bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat alles zo naar wens is en je zo tevreden bent. Geniet van je nieuwe windveren en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Na de bestelling alles na 2 dagen al geleverd en alles netjes op maat gezaagd ook. Top service
Beste Johan, Hartstikke bedankt voor deze super review! Fijn dat je aankoop zo snel geleverd is. Heel veel plezier hiermee en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
had de lijsten die ik had besteld de volgende dag al tijn van goeie kwaliteit.
Beste Rebekka, Super bedankt voor je mooie beoordeling! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Het bezorgen was wat minder Heel rommelig in de bus alle dozen waren gedeukt , maar de producten waren verder niet beschadigd , lagen zware dozen op. Verder zijn we heel bij met de producten van xxldirect
Beste M, Heel erg bedankt voor deze eerlijke review en jammer dat er bij de bezorging iets niet helemaal goed ging. We zullen dit terugkoppelen aan onze transporteur. Goed om te lezen dat je verder helemaal tevreden bent; daar doen we enorm ons best voor. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed product en precies goed op maat gezaagd.
Beste Joop, Super bedankt voor deze mooie 8. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede service. Goed product.
Beste familie Van Dam, Dank je wel voor deze super review! Goed om te lezen dat je zo blij bent met onze service; daar doen we elke dag namelijk ons uiterste best voor. Heel veel plezier met jullie aankoop en we zien jullie graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Paar keer wat besteld en altijd snel en netjes geleverd ..echt een aanrader
Beste Remco, Super bedankt voor deze fraaie 10 en leuk dat je al een paar keer bij ons hebt besteld! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering; daar doen we enorm ons best voor. Heel veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Uitsekend verpakt; goed aangekomen.
Beste Kees, Super bedankt voor deze top 10! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de verpakkingswijze; daar doen we enorm ons best voor. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
SNEL EN OP MAAT GEMAAKT. DOEN WAT ZE BELOVEN.
Beste Talitha, Super bedankt voor deze fantastische review! Doen wat je belooft, daar staan we voor bij XXL Direct ;) Geniet van je mooie nieuwe wandpanelen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Lucas, Super bedankt voor deze perfecte 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct