Zeer snel geleverd .prima materiaal .
Beste Gert, Dankjewel voor de mooie 10! Fijn om te lezen dat de levering en het product naar wens is. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijke site, snelle en juiste levering van het bestelde.
Beste Paul, Dankjewel voor de fantastische review! Daar zijn wij super blij mee. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed en snel en compleet geleverd.
Beste Vincent, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Superrrrrrr site en service. Precies wat je besteld heb wordt netjes geleverd. Elke maat is netjes voorzien van de maat middels een sticker. Voor herhaling vatbaar en aan te raden.
Beste Marko, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Wat top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze site, service en producten. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Goed geregeld vandaag besteld en met de afgesproken leverdatum in huis. Goede kwaliteit van het product en een duidelijke gebruiksaanwijzing
Beste Julias, Dankjewel voor de mooie 10! Super om te lezen dat de levering en het product naar wens is. Geniet van je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Transparante platen met bijbehoren besteld. Prima geholpen, snel geleverd.
Beste J, Bedankt voor de positieve review! Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en geleverd. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima materiaal. Goed op maat gesneden. Levertijd kan altijd sneller, maar was goed als je bedenkt dat het maatwerk is
Beste Harmen, Dankjewel voor je review! Vervelend dat de levertijd wat aan de lange kant was, we streven er namelijk altijd naar dit zo snel mogelijk te doen. Geniet in ieder geval van je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Geeb bijzonderheden. Snelle afhandeling van een bestelling voor een prima prijs. Producten van prima kwaliteit.
Beste Joey, Bedankt voor je review! Goed te lezen dat je tevreden bent over onze producten. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering Goede bezorgservice Netjes vriendelijk personeel
Beste JL, Hartstikke bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heel tevreden over de douchewanden. Ze zien er chic uit en lijken op het eerste zicht wel echt marmer, gemakkelijk te installeren en heel vlot besteld en snel geleverd.
Beste Wout, Dankjewel voor je review en fijn om te lezen dat de wandpanelen zo in de smaak vallen! Super vervelend dat je je verwond hebt aan de rand van het paneel, onze excuses daarvoor, we gaan deze waarschuwing zeker meenemen in de communicatie van het product. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Geweldig product, snelle levering. Was iets vergeten erbij te bestellen. Een telefoontje en het werd geregeld, nog bij de zelfde levering. Kortom top!!!!
Beste Jan, Super bedankt voor deze fantastische review! Top dat je zo blij bent met het product, de levering en hoe snel je geholpen bent, daar worden wij ook heel gelukkig van. Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Prima bedrijf Keurig optijd geleverd
Beste Teun, Dankjewel voor je review en goed om te lezen dat we je deskundig hebben kunnen adviseren. Dat vinden we ook super belangrijk! Heel veel plezier met je aankoop en graag nog eens tot ziens op xxldirect.nl. Met vriendelijke groet, Renée - Klantenservice XXL Direct
Heb de producten afgehaald, super vriendelijk personeel en behulpzaam bij het laden !
Beste familie Mulder, Bedankt voor deze fraaie review en wat leuk dat jullie in Heteren zijn komen afhalen. Dat is altijd een goed idee en wij helpen je natuurlijk graag met inladen! Heel veel plezier met jullie aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Telefonisch correct te woord gestaan.
Beste G, Dankjewel voor je review en goed om te lezen dat we je telefonisch goed hebben kunnen helpen. Dat vinden we ook super belangrijk bij XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
gewoon geweldig
Beste Arnold, Bedankt voor de complimenten in deze prachtige review! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Onze dank is groot dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zien je graag weer terug op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De HPL gevelplaten die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit en inmiddels zijn ze al gemonteerd op onze bijkeuken. De komende jaren hebben we er geen omkijk meer naar. De bezorging daarentegen kon beter. De pakketten waren naast de voordeur geplaatst zonder dat wij een bezorger hebben gezien. We hebben zelfs de bel niet gehoord (en die is vrij luid!).
Beste Marijn, Bedankt voor je mooie review en de feedback. Wij nemen je opmerking zeker ter harte om de bezorging nóg beter te maken! Heel veel plezier met je mooie HPL platen en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goedkoop en snel geleverd.
Beste Philippe, Dank je wel voor je mooie review en fijn dat je blij bent met de snelle levering en de lage prijs. Een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij ook super belangrijk bij XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Enkele Polycarbonaat platen, helder, dikte 6 mm besteld, voor op balkon. Perfect gezaagd, geen scherpe randen. Snel en keurig bezorgd.
Beste D, Dankjewel voor de goede review en mooi dat je zo tevreden bent over onze zaaglijnen; die zijn inderdaad superstrak. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles op tijd en netjes verpakt geleverd. Duidelijke instructie erbij. Zelf teveel gaten geboord. Nalevering setje schroeven gratis en supersnel. Top zaak en blij met mijn dak. Zowel presales als aftersales is een voorbeeld voor menig bedrijf!
Beste Christel, Dankjewel voor deze top-review en wat ontzettend leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze voorbeeldige service ;-) Veel plezier met je mooie nieuwe dak en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prima service, snelle levering, uitstekend product
Beste Marion, Enorm bedankt voor deze mooie 10, dat motiveert ons enorm! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in de toekomst! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Tevreden! S'middag besteld volgende dg 8,30 in huis!
Beste Domenico, Dankjewel voor deze super-review en wat goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering. Daar doen we elke dag weer onze uiterste best voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk zelf te plaatsen
Beste Caroline, Dankjewel voor deze top-review en fijn om te lezen dat je tevreden bent over de eenvoudige en snelle montage. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in de toekomst! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering op het afgesproken moment.
Beste Tjibbe, Superleuk dat je ons een 10 hebt gegeven, dankjewel daarvoor! Een snelle levering is voor ons ook belangrijk en fijn dat dat in jouw geval helemaal is gelukt. Geniet van de mooie wandpanelen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Simpel en duidelijk. Het wordt gedaan wat het gezegd.
Beste H, Dankjewel voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden bent. Als we nog iets hadden kunnen doen, waardoor de score nog hoger had kunnen uitvallen, horen we dat graag! We zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede producten en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben goed op de hoogte gehouden door de vervoerder om de levering goed te laten verlopen. Ik ben zeer tevreden daarover en zal in de toekomst nog bestellen. Goede service en zeker een aanrader.
Beste Jos, Enorm bedankt voor deze 10! Daar zijn we heel blij mee ;) We zien je heel graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct