Een plaat besteld voor achter fornuis. Ik had de verkeerde maten opgegeven, zou anders een klein plaatje gekregen hebben. Werd gelijk gebeld met de vraag of de maten wel klopten. Dit is toen gelijk aangepast en juist verwerkt. Zijn ook zeer tevreden met resultaat.
Beste Bert, Wat leuk dat je ons beloont met een 10! Daar zijn we erg blij mee. We proberen zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten; fijn dat dat in dit geval goed is gelukt. Heel veel plezier met het eindresultaat en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk plexiglas te bestellen op maat, snele levering, alles past perfect. Duidelijke website met veel tips
Beste Patrick, Super dat je ons beloont met een 10! Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent over onze plexiglas platen, heel veel plezier daarmee! De complimenten over de site zal ik doorgeven en we zien je graag nog eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering Tijdstip van levering nauwkeurig sms berichten Bestelling:: HPL plaatmateriaal was netjes verpakt
Beste Stefan, Super dat je ons beloont met een 10! Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent over onze HPL platen, heel veel plezier daarmee! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Uitstekend producten met zeer snelle levering.
Beste Shirzaman, Superleuk dat je ons beloont met een 10! Daar zijn we echt erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten en de snelle levering. Dat vinden we bij XXL Direct ook heel belangrijk. Geniet van je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooie platen, keurig op maat gezaagd, snelle levering. Niets op aan te merken.
Beste Wim, Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over onze platen en dat dat je zo hoog waardeert. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn overkapping staat. Snel geleverd en een compleet pakket met kwaliteits materialen. Klantenservice werkt correct én snel. Zo hoort het.
Beste Theo, Bedankt voor je review en fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Heel veel plezier gewenst met je prachtige, nieuwe overkapping; laat het mooie weer nu maar komen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles is oké
Beste Evert, Dank voor deze superpositieve review; we waarderen je mening enorm. Veel plezier met je aankoop en we zien je in de toekomst graag nog eens bij ons terug! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Daktrim met toebehoren voor een redelijke prijs. Netjes tel melden dat het klaar staan. Prima ervaring hoor :-).
Beste Ron, Dank voor deze superpositieve review; we waarderen je mening echt enorm. Veel plezier met je daktrimmen en we zien je in de toekomst graag nog eens bij ons terug! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles zoals het moet
Beste Leon, Dank voor deze superpositieve review; we waarderen je mening enorm. Veel plezier met je aankoop en we zien je in de toekomst graag nog eens bij ons terug! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, goed verpakt, geen overtrokken verzendkosten, product als verwacht.
Beste Nico, Geweldig dat je ons beloont met een mooie 10! Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent over onze levering en de bezorgkosten. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Geweldig zo SNEL en zo COMPLEET geleverd, nergens meer aan denken alles zat er bij van schroeven tape en kit. Bezorger netjes en vakkundig
Beste M, Geweldig dat je zo positief bent en dank voor de perfecte 10! Daar zijn we erg blij mee. Snel en compleet leveren vinden wij super belangrijk; fijn om te lezen dat we hier bij jou helemaal in zijn geslaagd! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
prachtige plaat .En perfect bezorgt
Beste Jan, Tof dat je ons beloont met een 10! Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling, heel veel plezier daarmee! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en goede kwaliteit en prijs
Beste Katja, Wat leuk dat je ons een 10 geeft! Dat motiveert ons enorm. Elke dag werken we hard om een goede service te bieden en de beste prijs-kwaliteit te realiseren; fijn dat jij dit zo hebt ervaren. Geniet van je aankoop en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Werd snel geholpen met afhalen volgende dag na bestelling.
Beste Charl, Bedankt voor de top review en heel leuk dat je bij ons bent komen afhalen; dat kan bij ons namelijk ook. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeeland vlotte en goede service
Beste Tom, Dank voor de mooie 8! Als je nog tips of verbeterpunten hebt, horen we die natuurlijk graag. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Overkapping snel en netjes afgeleverd. Vooraf nog contact gehad over aanpassen afmetingen, contact met klantenservice verliep heel prettig.
Beste G. Dank je wel voor deze superpositieve review, wat leuk! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de overkapping; laat het mooie weer nu maar komen ;-) Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Vergeleken met de concurrentie goede prijs, duidelijke uitleg op de website voor de benodigdheden en binnen twee dagen geleverd wat je niet snel zou verwachten met zo'n naar formaat grote levering.
Beste Jacobus, Dankjewel voor je beoordeling en de complimenten over onze site en de prijs ;-) Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Top bedrijf
Beste L, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten over ons bedrijf. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Helemaal top!
Beste Ed, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie, snelle levering en product oké
Beste Marnix, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten over de communicatie en de snelle levering. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering. HPL plaat goed ingepakt. Laagste prijs.
Beste Leo, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten over de snelle levering en de goede verpakking. Dat vinden wij enorm belangrijk. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Scherpe prijzen en goede kwaliteit. Producten waren goed verpakt en zijn zonder beschadigingen geleverd.
Beste Mark, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten over onze scherpe prijzen. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het pakket was open bij aflevering waardoor Kit eruit was gevallen. Zonder problemen en kosten een nieuwe ontvangen. TOP!
Beste Debby, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten over onze service. Wij doen ons uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen; fijn dat we daar bij jou goed in zijn geslaagd. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Keurig geholpen
Beste Karel, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten over de service. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zeer vlot en goed geleverd
Beste Alfons, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de complimenten over de snelle levering. Daar werken we elke dag weer hard aan. Graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct