Prima product, werk naar behoren. Bestelling en levering ging ook soepel. Niks op aan te merken, behalve dat dit de 3e mail is die vraagt om een beoordeling. Maar goed, werkt blijkbaar wel want hier staat ie :).
Zeer correct verwerkt en geleverd
Hpl op maat besteld, maat doorgegeven op de website en binnen 2 dagen in huis.
Beste Rob, Heel erg bedankt voor deze beoordeling! We vinden het fijn dat je blij bent met de HPL plaat. Graag tot ziens bij xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Eerst een afdak gekocht. Wat heel goed bevallen is. En sinds een paar weken. Eén bij gekocht. Maar dan als afdak voor de mancave. Werd zelfs gebeld dat de totale lengte 6 cm meer was. Of dat er van een plaat iets af moest.
Beste Andre, Ontzettend bedankt voor deze mooie review! We vinden het fijn om te lezen dat je blij bent met de goede service en snelle levering. Mooi dat de afdak je goed bevalt. We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen deze review te schrijven en we zien je graag weer terug bij onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Voordelige prijzen en duidelijke website.
Beste Arthur, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen, levering en website. We zien je graag terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Zijn heel kontent
Beste Petra, Wat een fijne review is dit om te lezen. We zijn ontzettend blij met de de hoge beoordeling die je ons hebt gegeven! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
levering volgens afspraak en product goed beschermd verpakt.
Beste Robert, Wat een mooie review is dit om te lezen. We zijn ontzettend blij met de 5 sterren die je ons hebt gegeven! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zien je graag terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Al vaker een bestelling geplaatst bij XXL Direct. Mooie wandpanelen, keurig op maat gesneden tegen een redelijke prijs.
Beste Ine, Wat fijn dat jouw bestelling weer goed in de smaak is gevallen! Ontzettend bedankt voor je mooie review. Als er iets is wat wij anders kunnen doen om je een positievere ervaring te geven dan staan wij daar altijd voor open. We horen het graag en zien je graag terug bij onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Prijzen zijn goed, levering snel, contact top :-)
Beste Arnold, Bedankt voor de mooie woorden in jouw beoordeling! Fijn dat je blij bent met de prijzen, levering en het contact. Graag tot ziens bij xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Mijn keuken is er mooier, opgeruimder en makkelijker schoon te houden door geworden.
Beste P.J., Ontzettend bedankt voor de mooie review! We zijn blij met de 5 sterren en dat je tevreden bent met jouw vernieuwde keuken. Super fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven en we zien je graag terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXLDirect
Ik heb besteld, binnen 2 dagen geleverd.
Beste Liesbeth, Wat een mooie review is dit om te lezen. We zijn ontzettend blij met de 5 sterren die je ons hebt gegeven! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zien je graag terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Prima ervaring. Makkelijk te bestellen, zeer overzichtelijke site.
Beste Gert Jan, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren die je ons hebt gegeven! We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zien je graag weer terug bij onze website! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Goed op maat en snel geleverd
Beste Theo, Fijn dat je tevreden bent met de bestelling die goed op maat gezaagd was en snel geleverd. Dat horen we graag! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, we zien je graag terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Wand panelen besteld voor in een douche in een chalet. Ziet er netjes uit en waterdicht.
Beste Ron, Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met je wandpanelen. We zien je graag weer terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Ik kocht een plaat Dipal met de daarvoor benodigde lijm kit. Helaas was er geen goede omschrijving van hoe de kit verwerkt moest worden en dat ging daardoor niet helemaal goed. Toen ik mijn teleurstelling daarover in het tevredenheidsonderzoek schreef werd ik direct opgebeld om samen een goede oplossing te vinden.
Beste Hendrik Jan, Ontzettend bedankt voor de beoordeling die je ons hebt gegeven! Wat vervelend om te horen dat het onduidelijk was hoe de kit verwerkt moest worden, maar wat fijn dat er uiteindelijk een goede oplossing is gekomen. Hopelijk heb je een mooi eindresultaat! We zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Mooi product!!
Beste Lolke, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Het is goed om te horen dat het product goed te monteren was. We zijn blij dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven en met de hoge score die we van je hebben ontvangen. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijke mensen, product voldoet aan beschrijving, terrasoverkapping in een korte zaterdag neergezet a d h.v. de bijgeleverde beschrijving, kind kan de was doen.
Beste Gerard, Ontzettend bedankt voor je hoge beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent over je bestelling. Onze dank is groot dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Prima Service, snelle levering. Het product heeft mijn leven verbeterd!
Beste Carel, Ontzettend bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je een fantastische service en snelle levering hebt gehad. We zien je graag terug bij onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Ik had een “compleet dak” besteld dat 2 dgn later er al was. Het dak zit erop en is mooi geworden. De beschrijving was duidelijk en goed te doen voor een amateur. Er was wel erg veel repeterend werk (gaatjes boren om de zoveel cm) waarvan ik me afvraag of dat niet even in de fabriek gedaan had kunnen worden omdat het niet aan de situatie lag waar die gaten moesten komen ed. Hierdoor waren we er 2 volle dagen mee bezig. Dat was fijn geweest om van tevoren te weten. Verder heel blij met het resultaat. De klantenservice mag wel iets vriendelijker maar dat was misschien een momentopname..
Beste Merit, Bedankt voor jouw review! Wij hebben er bewust voor gekozen om onze profielen niet voor te boren; dat heeft niet alleen te maken met kosten - gaatjes voorboren in de fabriek is namelijk duurder dan je misschien denkt - maar ook met het feit dat veel klanten graag zelf precies willen bepalen waar de gaatjes in het profiel komen. We vinden het erg vervelend dat je het boren als extra werk hebt ervaren, maar hopen wel dat je super tevreden bent met het eindresultaat! Wat vervelend om te horen dat je de klantenservice als minder vriendelijk hebt ervaren. We zullen dit meenemen in ons ontwikkelingsproces. Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen deze review te schrijven en we zien je graag weer terug bij xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Ben super tevreden met de matrialen en produkten,en fijne support
Beste John, Super bedankt voor je mooie beoordeling! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de materialen en de service. Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zien je graag terug bij onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Betrouwbaar kundig en snel
Beste Evangelos, Fijn om te horen dat je ons betrouwbaar, kundig en snel noemt! We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Ontzettend bedankt voor de 4 sterren! Als er iets is wat wij anders kunnen doen om je een positievere ervaring te geven dan staan wij daar altijd voor open. We horen het graag en zien je graag terug bij onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering ook van maatwerk voorzet acrylglas
Beste Alex, Bedankt voor de mooie review! Het is fijn om te horen dat de levering van jouw product op maat snel was. We zien je graag terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Perfecte levering en vriendelijk behulpzame courier. Mooi en degelijk materiaal!
Beste Lieve, Super bedankt voor deze positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat de levering perfect was en de koerier behulpzaam. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Graag tot ziens op xxldirect.nl! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Goed en snel geleverd. Top
Beste Elmerd, Bedankt voor de hoge beoordeling! We zijn super blij dat je zo tevreden bent over de levering. We zien je graag terug bij onze webshop! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit materiaal, levering geheel volgens planning.
Beste Marcel, Ontzettend bedankt voor deze super fijne beoordeling! Fijn dat je blij bent met het materiaal en de levering. Onze dank is groot dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zien je graag terug bij onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct