HPL op maat
Beste Rob, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling. Veel plezier van je aankoop en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Celine - Klantenservice XXL Direct
Correcte afhandeling
Beste Erick, Bedankt voor deze mooie review en fijn dat je tevreden bent hoe je order is afgehandeld. Veel gebruiksplezier en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Verschillende produkten in meerdere bestellingen geplaatst alles netjes op tijd geleverd en volgens de bestelling. onlangs verkeerde kleur plaat geleverd gekregen ook dit keurig en snel opgelost.
Beste Eisbert, Bedankt voor je mooie en superpositieve review, daar zijn we erg blij mee! We proberen natuurlijk foutjes te voorkomen, maar als er een keer iets misgaat, lossen we het hoe dan ook altijd netjes op. Heel veel gebruiksplezier van je kunststof platen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Geen ervaring
Beste Oudie, Bedankt voor deze positieve review en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles volgens wens verlopen
Beste Annick, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor je fraaie review! Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Scherp geprijsd en snel geleverd!
Beste Alain, Bedankt voor deze geweldige review, daar zijn we heel blij mee. Een goed product voor een zeer scherpe prijs vinden we bij XXL Direct erg belangrijk, daar doen we ons uiterste best voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Meerdere keren bij hun besteld Bestelling is altijd goed en de bezorging altijd op tijd Ik ben heel erg tevreden over XXL direct Mijn complimenten
Beste Ab, Dank voor deze supermooie review, daar worden we blij van en je complimenten nemen we graag in ontvangst! We streven ernaar om telkens te verbeteren en de verwachtingen van onze klanten niet alleen waar te maken, maar ook te overtreffen. Fijn dat je zo tevreden bent en we zien je heel graag weer terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Correcte aflevering van de bestelde goederen in goede staat. Zeer vriendelijke afleveraar. Uur van aflevering werd gerespecteerd.
Beste Willy, Dank voor deze perfecte review en het vertrouwen in onze webshop. We zien je heel graag nog eens terug en wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Doen wat ze beloven, en als er zich een probleem voordoet wordt het op een nette manier opgelost alleen maar lof.
Beste Dré, Superfijn dat je ons met een dikke 10 beloond hebt, daar zijn we blij mee! Beloftes nakomen is 1 van onze kernwaarden en als er een keertje iets misgaat, lossen we dat altijd netjes op! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prijs kwaliteit verhouding is goed, en een snelle levering.
Beste Jo, Allereerst bedankt voor deze supermooie review; wij waarderen dit enorm! Fijn dat je blij bent met de prijs-kwaliteit-verhouding en dat de levering lekker snel is verlopen. We zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestelde artikelen waren correct op maat gezaagd mooi ingepakt en stipt op afgesproken uren werden geleverd. Bedankt daarvoor. Een min puntje: hoge transportkosten (30€)wanneer het bedrag van bestelling < 195€
Beste Ahmed, Bedankt voor je supermooie review en fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze op maat gezaagde producten. Het klopt inderdaad dat we naar België EUR 29.95 bezorgkosten rekenen voor XXL producten bij orders tot EUR 195, maar deze worden dan ook met speciaal vervoer en stipt bezorgd. Dat is nog niet zo evident als het lijkt en daar hangt (helaas) ook een wat hoger prijskaartje aan. Bedankt voor je vertrouwen en je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en accuraat
Beste Jos, Bedankt voor deze top review en fijn om te lezen dat je zo blij bent met de snelheid waarmee je bestelling is geleverd. We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
snelle en goede levering
Beste Chris, Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en dank je wel voor deze fantastische review! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De spullen die ik besteld had waren precies wat ik nodig had
Beste Angelo, Fijn dat je ons beloont met een 10, dat vinden we mooi om te lezen. "Snel en goed" zijn zeker begrippen die goed bij ons passen en waar we elke dag weer onze uiterste best voor doen. Nogmaals dank voor de mooie review en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle en correcte levering, goede prijzen, en kwaliteit, super
Beste Harm, Dank voor het schrijven van deze positieve review. We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering. de prijzen en de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor je aankoop en we zien je graag nog eens terug in de toekomst! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Al geruime tijd diverse producten afgenomen en altijd netjes optijd en goed verpakt top kwaliteit.
Beste O, Super bedankt dat je deze mooie beoordeling hebt achtergelaten; daar zijn we erg blij mee bij XXL Direct. Bestellingen goed verpakken en snel leveren vinden we erg belangrijk en natuurlijk moet de kwaliteit helemaal TOP zijn. Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ruime keuze, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en komen gemaakte afspraken na.
Beste Marcel, Je geeft ons een 10, wat goed! Tevreden klanten vinden wij namelijk het allerbelangrijkste en we werken elke dag hard om onze producten en service nóg beter te maken. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle en correcte afhandeling. Geweldig.
Beste Hans, Bedankt voor je superpositieve review en goed om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling; daar doen we het allemaal voor! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed materiaal om mee te werken.
Beste C, Dank voor deze fijne review; daar zijn we heel blij mee. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Keurig en netjes geleverd, we kregen een sms van de bezorger... Zeer correct...
Beste Arie, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze bezorging. We doen er alles aan om de aflevering zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Fijn dat dat goed is gelukt. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Sandra, Enorm bedankt voor je top review, daar zijn we blij mee en trots op. Fijn dat je zo tevreden bent en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik ben door mijn broer uit Heerhugwaard van jullie bedrijf op de hoogte gebracht.
Beste Herman, Dank je wel voor je review; is er nog iets dat we kunnen doen / hadden kunnen doen om een hogere score te behalen? Wij staan altijd open voor verbeterpunten om onze service te verbeteren! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het product voldeed na wens. Zat wel een beschadiging, ws door transport. ( maar was prima weg te werken. Bedrijf anticipeerde hier direct op. Deed dit op positieve wijze.
Beste Anja, Vervelend dat je product een beschadiging had, maar wel goed om te lezen dat het netjes en positief is opgelost. Heel veel gebruiksplezier en we zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste J, Bedankt voor deze positieve review. Als we iets beter hadden kunnen doen, zodat de score nog hoger was uitgevallen, horen we dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi afgewerkt en precies op maat gebracht ... super en vooral een vlugge levering...bedankt!
Beste Marc, Dank voor de mooie woorden en de superpositieve review; daar zijn we heel erg blij mee en trots op. Blije en tevreden klanten stimuleren ons enorm om onze producten en service nóg beter te maken. Bedankt voor je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct