Keurig geleverd goed verpakt

De voorzetramen waren helemaal netje geleverd past heel goed

• Beschrijf jouw ervaring met het product Super goed ik
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima materiaal en prima service

Een niet al te grote bestelling van wandplaten voor de douche.. perfect verpakt, alle platen met hoekbeschermers, verpakt in stevig karton. Keurig geleverd door zeer behulpzame chauffeur. Absolute aanrader.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk verwerkbaar. Wel zwaarder dan ik had verwacht.

Correcte en snelle afhandeling

Komt afspraken goed na.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Makkelijk te bestellen via de site. Site is erg overzichtelijk.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prachtige wandpanelen zoals verwacht.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snel en correcte afhandeling.

Alles goed en netjes ontvangen. Wegens klein fabrieksfout zonder problemen geruild en snel afgehandeld. Prima service naar de klant toe.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Product klopt volledig met de beschrijving.

• Beschrijf jouw ervaring met het product goed
  • Zou je het product aanbevelen? Nee

Al meerdere keren iets besteld en ,eer tevreden

Al meerdere keren iets besteld en alles perfect

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed en werkt perfect

Goede service en levering

Prettig contact gehad met de help desk. Alles goed geleverd.

• Beschrijf jouw ervaring met het product goed

Mooie panelen, snelle service

Heel mooie stevige maar dunne panelen. Plooibaar om in kleine ruimtes te geraken. Een aanrader

Niets op aan te merken

Na het bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden en werd op tijd geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Goed prijs/kwaliteit bij XXL direct en een snelle levering. Helaas was er een product verkeerd geleverd (kan gebeuren) maar er wordt een snelle passende oplossing geboden. Erg tevreden over dit bedrijf! Zeker aan te raden

• Beschrijf jouw ervaring met het product Top kwaliteit

Zeer goede service

2 Douchepanelen waren beschadigd bij transport en werden onmiddellijk vervangen. Super

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Gemakkelijke plaatsing en mooi uitzicht.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Een eerste bestelling bij dit bedrijf is positief.

Correcte en tijdige levering. Het materiaal ziet er degelijk uit.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Je hebt de keuze uit kunststof en acrylplaten. Ik heb voor de acrylplaten gekozen. De krastest zag er op de stalen zag er alvast beter uit.

Goed bedrijf

Duidelijke site en levering als beschreven.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Douche paneel

Schitterende service !

Wij gaan een serre maken met plexiglas-platen en tunnelkanaal-platen. Eerst hebben via chat raad gevraagd welke dikte van plexiglas we moesten nemen. En we hebben razendsnel heel bruikbare informatie gekregen (dus er zit geen chatbot achter de chatsessie. Zalig !). Daarna hebben we de bestelling geplaatst en een aantal dagen later hebben we de plexiplaten gekregen (top-vervoerder !) : alles heel keurig verpakt. Doch de tunnelkanaal-platen waren niet meegeleverd. Dus hebben we een mailtje gestuurd ('s avonds) en de volgende dag kregen we al telefoon. Zalig : geen automatische reply maar een persoon zelf. En XXL Direct had de fout gezien, dus geen boodschap van 'we gaan het onderzoeken en houden u op de hoogte' maar onmiddellijk de juiste oplossing. Een paar dagen later kregen we de tunnelkanaal-platen geleverd. Alle platen zijn netjes op maat gesneden, zoals we hadden opgegeven. Nu is het aan ons om de serre te maken. En we hebben nog plexiplaten nodig dus XXL Direct mag nog een bestelling verwachten (en hopelijk wordt alles dan in 1 keer geleverd). Dan worden het zeker 5 sterren !

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Op dit moment moeten de platen nog verwerkt worden
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Perfect, mooi en degelijk product

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Netjes verpakt en snel zonder schade bezorgd

Online besteld en mooi product

• Beschrijf jouw ervaring met het product Daktrim RAL 7016
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede prijs en kwaliteit douchepanelen, snelle levering

Goede kwaliteit douchepanelen die goed te monteren zijn

• Beschrijf jouw ervaring met het product Perfecte douchepanelen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed product en prijs/kwaliteit goed

Prima website en snelle levering.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goede maatvoering
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Perfect makkelijk te verwerken product!

Product zoals beschreven. Makkelijk te verwerken. Prachtig eind resultaat.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Perfect
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Avonds polycarbonaat platen besteld in de ochtend gebeld of er een plast gezaagd kon worden... overlegd en vriendelijke dame belde terug geen probleem en in de middag kon ik het ophalen. Ook geen beschadigingen super tevreden

• Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering klant vriendelijk

Volgend jaar gaat mijn bad kamer met dit product

• Beschrijf jouw ervaring met het product Is mooi product
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

De bestelling en levering verliep zeer soepel !

Ik ben erg blij met de overkapping ! Het bestellen en leveren verliep erg soepel en het opbouwen was een makkie door de goede uitleg in het mee geleverde boekje ! Wat alleen een beetje jammer was dat een van de dakplaten een beetje beschadigt was op de rand . Maar dat stukje kwam op de balk te liggen dus uiteindelijk was dat toch geen ramp!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk op te bouwen

Super overkapping

Van bestellen. (Contact met klantenservice Tot levering). Het is precies wat je besteld Op tijd geleverd en een goeie prijs Hout schroeven dakbedekking alles klopt

• Beschrijf jouw ervaring met het product Super compleet

Super service

Geleverde Acryplaatl was gebarsten tijdens transport. Telefonisch contact gehad en foto's per mail, gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Top service! Dikke duim

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Perfect zelf op maat zagen met cirkelzaag

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren