Omdat ik in 1e instantie niet goed uitkwam met het aanbrengen van de polycarbonaat kanaalplaten, heb ik gebeld. Mij werd aangeraden om nogmaals de U-profielen goed te bevestigen na beoordeling van de toegezonden foto’s. Uiteindelijk is het goed gelukt en ben ik zeer tevreden over dit product. Mijn ervaring met de medewerker van uw bedrijf heb ik als niet prettig ervaren. Agressieve toon en geen klantvriendelijke houding. Ook al had de medewerker achteraf gelijk, toch zou ik een betere gesprekshouding adviseren. Verder helemaal tevreden.
Beste C, Hartelijk dank voor deze eerlijke feedback én de mooie beoordeling, dat kunnen wij absoluut waarderen. Klanttevredenheid staat bij ons absoluut op nummer 1 en we doen er alles aan om elke dag een beetje beter te worden. Veel gebruiksplezier van de kanaalplaten en we zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd voor een prima prijs en kwaliteit. Vriendelijk personeel! Oline verkopen zoals het hoort! Dit bedrijf kun je vertrouwen!
Beste Henk, Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden en dito review, daar doen we het allemaal voor. Veel plezier met het plexiglas en we zien je graag terug in onze XXL Direct webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooie kraan ziet er degelijk uit moet nog geïnstalleerd worden
Beste Frank, Enorm bedankt voor de prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met het mooie Carrara wandpaneel en graag nog eens tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Zo langzamerhand wordt het behoorlijk irritant wanneer na gebruikmaking van een dienst er prompt een enguete volgt over hoe ik de dienst heb ervaren. Laat die bedrijven de energie die men hierin stopt aanwenden om te zorgen dat hun dienst perfect wordt uitgevoerd.
Beste Jan, We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om een positieve review achter te laten; dat is voor ons namelijk superfijn om onze producten en diensten nóg beter te maken. We doen namelijk echt iets met de feedback! Heel veel plezier van je aankoop en tot ziens bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Webshop is toegankelijk en simpel mee te werken. En prima service bij de levering!
Beste Evert, We vinden het fijn om te lezen dat je onze website en -shop prettig vindt in het gebruik; elke dag proberen we namelijk een stukje beter te worden. Heel veel plezier van je aankoop en tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Netjes opmeten, bestellen, snel geleverd en makkelijke montage. Dat is onze ervaring met het "wandpaneel marmer, Carrara wit, dikte 4mm". De uitstraling is super!
Beste Roy, Een 10! Daar worden we heel blij van bij XXL Direct. Net zoals jullie heel blij zijn met onze Carrara, dat is ook een top-wandpaneel. Heel veel plezier ermee en we hopen je nog eens bij ons terug te zien! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn platen waren exact op maat gezaagd, keurig, beveiligd voor schade en op tijd geleverd.
Beste Jennifer, Heel fijn dat je ons met zo'n hoog cijfer hebt beoordeeld. Tevreden klanten vinden wij namelijk het allerbelangrijkste. Heel veel plezier met je platen en tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Een prachtig degelijk pakket overkapping. Voorgefreesd mooi kwaliteit hout, goede platen en alle benodigdheden inbegrepen. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Snel en netjes geleverd.
Beste Theo, Heel erg bedankt voor deze perfecte review en goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe overkapping. We doen er alles aan om onze houten overkappingen supermooi en supersnel bij onze klanten te krijgen. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed product
Beste M, Hartelijk dank voor deze review! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
prima kwaliteit en snelle levering
Beste Koen, Heel erg bedankt voor deze mooie 10, dat vinden we fijn en daar doen we het allemaal voor. We wensen je nog veel gebruiksplezier van je bestelling en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed op maat ,mooie kwaliteit en heel snel geleverd
Beste Anne, Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering van je bestelling; dat vinden wij ook super belangrijk. Nogmaals dank voor je aankoop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Top topper top !!
Beste Anton, Bedankt voor je mooie review en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Impressed by the delivery service: product was well marked with the tailored sizes, and delivered it with care. The product is suitable for our use in kitchen, gives the right marble feel. Easy to install and no need for a specialised technician.
Dear Arqam, Thank your very much for your review, we really appreciate your positive feedback and wish you all the best with your new kitchen wall! Best regards, Joris - Klantenservice XXL Direct
Na een weekendje klussen konden we weer douchen. gemakkelijk te installeren. Mooi om te zien. Zo glad dat het water er niet op blijft zitten. Snelle bezorging.
Beste Tom, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! En mooi dat je zelf hebt ervaren hoe eenvoudig het is om zelf een wandpaneel te plaatsen, met een prachtig eindresultaat. Nogmaals dank voor je aankoop en we zien je graag terug bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal en rap geleverd In een twee drie staan de platen tegen de muur.
Beste Dieter, Goed om te lezen dat je zo blij bent met onze Carrara wandpanelen met marmerlook; dat is ook echt een heel fraai product, waar je nog lang van zult genieten. Bedankt voor je positieve review en we hopen je nog eens terug te zien bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit epdm, makkelijk te leggen. Ik heb alleen besloten een bodemlijm te gebruiken i.p.v. contactlijm. Zou handig zijn als XXL die ook in het assortiment zou hebben.
Beste R, Ontzettend bedankt voor de mooie review over onze EPDM dakbedekking. De suggestie voor de bodemlijm zullen we ter harte nemen en doorgeven aan onze productspecialisten. Veel plezier met de aankoop en hopelijk tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik ben nog aan het bouwen maar wat ik gezien heb ziet het er heel mooi uit, uitstekende kwaliteit prima verpakt en netjes bezorgd. kortom helemaal tevreden.
Beste Clemens, Mooi dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de manier waarop we de bestelling hebben verpakt en bezorgd. Nogmaals dank voor de aankoop en succes met bouwen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Perfecte levering
Beste Jos, Bedankt voor deze perfecte 10 en we hopen je nog eens terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snel en makkelijk te bestellen en hele goede isolatie waardoor ons huis veel comfortabeler is. En zo helder en met het montage materiaal vrijwel niet zichtbaar. Een aanrader!!!
Beste Jan, Bedankt voor de waardering met een 10; we vinden het fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel besparingsplezier met de nieuwe voorzetramen gewenst en tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De bezorger kwam keurig middenin het aangekondigde tijdvenster en was niet gehaast. Een aangename afwisseling vergeleken bij bezorgers van andere bedrijven. Ik vermoed, dat het bij de laatstgenoemden vooral aan de afknijperij van het bedrijf ligt. Dus ook complimenten voor XXL DIrect BV voor hun omgang met de werknemers.
Beste H, Dank voor deze mooie beoordeling en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de bezorging van uw bestelling. We proberen onze klanten altijd maximale service te bieden, vanaf het moment van aankoop tot en met het gebruik van het product. Top dat we daar weer goed in zijn geslaagd! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
zeer snel goed verpakt zeer goed materiaal duidelijke beschrijving goede behulpzame transporteur
Beste Andre, Bedankt voor deze supergoede beoordeling, daar zijn we heel blij mee bij XXL Direct. We wensen je veel plezier met je nieuwe dak! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik had 2 hpl plaatjes besteld op 23-03 jl. De volgende dag belde een medewerker me op of ik wel de juiste maten had besteld, want ik zou erg smalle strookjes hebben besteld. Bleek dat ik de maten verkeerd in mm had opgegeven. Moesten met een factor 10 zijn. Geweldig zo'n meedenkende werknemer, die verdiend een pluim! Keurig meteen de factuur gecrediteerd en direct een juiste bestelling geplaatst.
Een bestelling voor een heel afdak. Ik stond er een beetje sceptisch tegenover, maar alles werd correct geleverd mét degelijk uitgeprinte instructies. Prijs/kwaliteit is dit dik in orde.
Beste Hendrik, Geweldig dat je zo tevreden bent en we zijn blij dat we je aanvankelijke scepsis hebben kunnen wegnemen. We willen het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk maken, met goede instructies inderdaad, zodat je je afdak helemaal zelf kunt plaatsen. Mooi dat het is gelukt, geniet ervan! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
alles was goed verpakt en keurig afgeleverd
Beste Piet, Bedankt voor de mooie 10, wat fijn dat je zo tevreden bent. Heel erg bedankt voor je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij XXL Direct. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wat je mag verwachten van een leverancier.
Beste JP, Bedankt voor de mooie beoordeling! Is er nog iets dat we hadden doen om je verwachtingen te overtreffen? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct