Levert precies zoals gewenst tegen scherpe prijs, niets verder toe te voegen.
snel geleverd en juiste spullen
Goede en duidelijke website. Snelle en accurate levering. Prima product.
‘Gewoon’ een heel goed bedrijf. Bestelling ging soepel. Supersnelle levering. Aardig en behulpzaam personeel met kennis van zaken. Kwaliteit van het geleverde product (dikke plexiglas plaat) was prima en goed beschermd tegen beschadiging. En dat alles tegen een heel scherpe prijs. Kan dus niet beter.
Ik had een paneel verkeerd besteld en betaald. Na een eenvoudige e-mail werd de bestelling geannuleerd en nog dezelfde dag stond het volledige bedrag terug op mijn rekening. Zo een service kome je niet vaak tegen bij online winkels. Dik aanbevolen.
Keurig op de afgesproken tijd geleverd. Ik was met name erg tevreden over de manier waarop de platen verpakt waren inclusief de folie.
Heb hele goede ervaringen met dit bedrijf Zou het iedereen aanraden om hier te bestellen niet duur en goede kwaliteit prijs Verhouding .
prettig, goede levering; materiaal is goed en professioneel verpakt. Beplakking van plaatmateriaal verschilt. Is er verschil tussen de "witte"kant en de bedrukte kant?
Donderdag konijnenvoeding besteld, zaterdag reeds geleverd, alles perfect verlopen!
Na goed advies besteld, voor iedereen makkelijk te doen, en al binnen 2 dagen afgeleverd. De verpakking was prima, en keurig volgens afspraak bij ons gebracht. Het aanbrengen van de panelen was appeltje-eitje, en het resultaat is een genot om naar te kijken, zijn er dus ook heel blijj mee. Een aanrader.
Prima maatwerk van het plexiglas. Levering in goede verpakking uitstekend verzorgd.
Makkelijke en overzichtelijke website, snel keuze kunnen maken omdat artikelen goed omschreven worden. Na wat meten bestelling geplaatst welke al na 2 dagen geleverd werd. Keurig verpakt en precies op maat!
Super mooie douce Hoek van gemaakt.
2 items die niet geleverd waren , werden na een mailtje naar de klantendienst de dag erop netjes afgeleverd.
Kunststof wandpanelen besteld voor de toilet. De panelen zijn snel geleverd. Ze zijn makkelijk op maat te maken en eenvoudig te monteren. Super blij met het eindresultaat.
Plexiglas supernetjes geleverd omdat het goed beschermd is ingepakt en netjes is afgewerkt.
Bestellen eenvoudig levering op tijd netjes verpakt
Goede ervaring spullen waren goed verpakt en alles was precies op maat
Goed op tijd geleverd
* chat TOP! * levering TOP! * platen TOP! * service TOP! Fijn dat de platen breed zijn en op maat gesneden, daardoor maar 1 naad te zien in de hele badkamer. Echt fantastisch. Communicatie heel snel en fijn, zelfs nog ingewikkeld gemaakt door een kleine extra bestelling te doen. Echt een aanrader en zeker om door te vertellen. Dank je wel!
Eenvoudig via de website te bestellen, gewenste maten invoeren, gewenst materiaal en enter. Binnen enkele dagen was het al binnen, sneller dan vooraf gemeld. Kortom : uitstekend
Ik kocht de panelen in acrylaat-plexiglas RAL 9016 met matte & glanzende zijde voor mijn nisdouche. Ben hier ontzettende tevreden over ! De matte wanden blenden mooi in met de geschilderde muren dus je hebt niet het gevoel dat je in een "douchecabine" staat. Ik heb het paneel eveneens besteld om de boord naast het bad waar de opbouwkranen staan af te werken. Oogt veel strakker dan wanneer dit met tegels gebeurd. Door een verkeerde plaatsing moest het paneel opnieuw besteld worden en werd dit kosteloos opgestuurd. Top service ! Goedkoper dan dit vind je ook niet. De panelen hebben wel maar een dikte van 4mm tegenover de standaard 8 mm dikte maar dit vormde absoluut geen probleem bij de plaatsing.
Volgende keer weer en eerst hier kijken