Wat je stiekem verwacht: kwalitatief hoogwaardig product in perfecte staat, levering op tijd en met geweldige track en tracé functie wordt gehee waargemaakt. En dat is feitelijk exceeding customers expectation.
Product is uitstekend, Website duidelijk .goede afhandeling geplaatste order.
Voor mijn volgende plexiglas bestelling weer naar XXLdirect
Na wat rondgekeken te hebben plexiglas besteld . Alles perfect gezaagd en keurig verpakt afgeleverd . Mooi voorzetraam geworden.
prima geholpen
Gemakkelijk te bestellen. In mijn geval 2x plexiglas (4mm), om voorzetramen te maken, incl. alle montage benodigdheden. Zeer snelle levering en alles op de mm gezaagd. Hele goede prijsstelling. Zeer goed telefonisch bereikbaar en je wordt perfect, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Waardeer ik enorm.
Nu voor de 2e keer ervaring op gedaan bij XXL Direct. Leveren een zeer goed product af en staan bij met raad en daad!
Netjes, snel en correct afgehandeld tegen een goede prijsstelling
In mijn huis op de 4e etage bevindt zich in de woonkamer een groot glasblokkenraam (190 x 190) waar enorm veel kou door naar binnen komt. Mijn idee om aan de binnenzijde een plexiglasraam (10 mm) te plaatsen, met een stilstaande ruimte van +\- 3 cm, tussen beide ramen, heeft enorm goed gewerkt. De binnenkomende kou is met 4 á 5 graden verminderd, waar door de totale temperatuur in de woonkamer met minimaal 2 graden is verhoogd. Het heldere plexiglas geeft een mooi effect, waarbij de sfeer van het blokkenraam in het geheel niet verstoord wordt.
Goede levering en perfect op maat gezaagd en op tijd bezorgd.
alles netjes verpakt en zeer netjes afgewerkt, ben zeer tevreden.
Ik heb 3 stuks 4 mm plexiglas platen, glasband, montageclips en afstandsringen besteld om voorzetramen te maken. Tijdens het transport was het pakket behoorlijk beschadigd en om die reden geweigerd. Binnen no-time werd ik gebeld dat de nieuwe platen onderweg waren. Montage was zeer gemakkelijk en het plexiglas van prima kwaliteit.
Mijn EPDM + Lijm ontvangen. Snel geleverd en goed verpakt. Nu schuur bouwen en ven wachten op beter weer !
Tijdens de klus bleek ik de verkeerde lengte materiaal besteld en al in huis te hebben. Het kon probleemloos geruild.ook werd ik gebeld dat ik niet het juiste rubber afsluit profiel had besteld.
Makkelijk te bestellen. Goede afspraken om het te halen
Het zijn hele goeie spullen voor mijn overkapping en heb prima uitleg ervoor gehad.
Snelle levering en zonder schade ontvangen en alles op de mm gezaagd.
Plexiglas ruit besteld, door de transporteur beschadigd, meteen foto van beschadiging gestuurd. ( op vrijdagmiddag) maandagochtend door medewerker gebeld met de mededeling dat ze een nieuwe ruit zullen opsturen. De oude mocht ik houden. Kan het beter? Nee dus
Materiaal is makkelijk te zagen een zieht eer top uit.
Al enkele eerdere bestellingen geplaatst en steeds netjes op tijd geleverd. Bij laatste bestelling was 1 acrylplaat gebarsten en er is keurig een nieuwe plaat toegezonden zoals dat hoort. Een volgende bestelling plaats ik zeker weer bij XXL Direct.
Bestellen is goed. Met de handige website zie je precies wat je bestelt. Ook de levering is goed en de geleverde spullen plus de handleiding om het in elkaar te zetten. Kortom: uitstekend!
Snel geleverd. Netjes op maat Bijverpakken van kokers kit verdient meer aandacht, tijdens transport eruit gevallen, wel snel nageleverd.
Plexiglas voorzetramen besteld op de overzichtelijke website. Ze werden supersnel geleverd. Prima verpakt en exact op maat.Heel content!
Snelle levering Niks mis mee.
De platen die ik besteld had werden keurig op tijd, goed ingepakt en perfect op maat bezorgd. Een aanrader.