Levering top product in perfecte staat en op tijd.

Wat je stiekem verwacht: kwalitatief hoogwaardig product in perfecte staat, levering op tijd en met geweldige track en tracé functie wordt gehee waargemaakt. En dat is feitelijk exceeding customers expectation.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Helderder dan glas, prima bevestigings systeem
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Uitstekende en snelle afhandeling van de order

Product is uitstekend, Website duidelijk .goede afhandeling geplaatste order.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekend mee te werken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

vlotte service en alles perfect op maat

Voor mijn volgende plexiglas bestelling weer naar XXLdirect

• Beschrijf jouw ervaring met het product Prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

De goedkoopste maar toch de beste kwaliteit.

Na wat rondgekeken te hebben plexiglas besteld . Alles perfect gezaagd en keurig verpakt afgeleverd . Mooi voorzetraam geworden.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Je ziet nauwelijks dat er een voorzetraam voor zit

prima zak

prima geholpen

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Zoals mijn score al aangeeft: Mijn ervaring met XXL Direct is uitmuntend !!

Gemakkelijk te bestellen. In mijn geval 2x plexiglas (4mm), om voorzetramen te maken, incl. alle montage benodigdheden. Zeer snelle levering en alles op de mm gezaagd. Hele goede prijsstelling. Zeer goed telefonisch bereikbaar en je wordt perfect, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Waardeer ik enorm.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Monteren is "een fluitje van een cent".

Komen afspraken na!

Nu voor de 2e keer ervaring op gedaan bij XXL Direct. Leveren een zeer goed product af en staan bij met raad en daad!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed product voorzet raam "glashelder"
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Voor mij de goede aanbieding

Netjes, snel en correct afgehandeld tegen een goede prijsstelling

• Beschrijf jouw ervaring met het product Prima te verwerken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Het plexiglas voorzetraam werkt uitstekend isolerend als bestrijding van kou van buitenaf.

In mijn huis op de 4e etage bevindt zich in de woonkamer een groot glasblokkenraam (190 x 190) waar enorm veel kou door naar binnen komt. Mijn idee om aan de binnenzijde een plexiglasraam (10 mm) te plaatsen, met een stilstaande ruimte van +\- 3 cm, tussen beide ramen, heeft enorm goed gewerkt. De binnenkomende kou is met 4 á 5 graden verminderd, waar door de totale temperatuur in de woonkamer met minimaal 2 graden is verhoogd. Het heldere plexiglas geeft een mooi effect, waarbij de sfeer van het blokkenraam in het geheel niet verstoord wordt.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima kwaliteit, geen vlekken of krassen.

Perfecte service

Goede levering en perfect op maat gezaagd en op tijd bezorgd.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed te verwerken.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

alles netjes verpakt en zeer netjes afgewerkt, ben zeer tevreden.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed product en geweldige service!

Ik heb 3 stuks 4 mm plexiglas platen, glasband, montageclips en afstandsringen besteld om voorzetramen te maken. Tijdens het transport was het pakket behoorlijk beschadigd en om die reden geweigerd. Binnen no-time werd ik gebeld dat de nieuwe platen onderweg waren. Montage was zeer gemakkelijk en het plexiglas van prima kwaliteit.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima kwaliteit!
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Super goede snelle levering.

Mijn EPDM + Lijm ontvangen. Snel geleverd en goed verpakt. Nu schuur bouwen en ven wachten op beter weer !

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed lekker soepel
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed meegedacht bij foutje in bestelling.

Tijdens de klus bleek ik de verkeerde lengte materiaal besteld en al in huis te hebben. Het kon probleemloos geruild.ook werd ik gebeld dat ik niet het juiste rubber afsluit profiel had besteld.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Verwerking volgens vermelde aanwijzingen probleemloos

Prefect geholpen

Makkelijk te bestellen. Goede afspraken om het te halen

• Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekende kwaliteit

Toppers en top matrialen

Het zijn hele goeie spullen voor mijn overkapping en heb prima uitleg ervoor gehad.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi spul
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering en zonder schade ontvangen en alles op de mm gezaagd.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

fantastisch bedrijf. kan niet beter

Plexiglas ruit besteld, door de transporteur beschadigd, meteen foto van beschadiging gestuurd. ( op vrijdagmiddag) maandagochtend door medewerker gebeld met de mededeling dat ze een nieuwe ruit zullen opsturen. De oude mocht ik houden. Kan het beter? Nee dus

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima, mooi helder en stevig

Goed een snel

Materiaal is makkelijk te zagen een zieht eer top uit.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

zeer tevreden over dit bedrijf

Al enkele eerdere bestellingen geplaatst en steeds netjes op tijd geleverd. Bij laatste bestelling was 1 acrylplaat gebarsten en er is keurig een nieuwe plaat toegezonden zoals dat hoort. Een volgende bestelling plaats ik zeker weer bij XXL Direct.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product zeer tevreden

Helemaal goed

Bestellen is goed. Met de handige website zie je precies wat je bestelt. Ook de levering is goed en de geleverde spullen plus de handleiding om het in elkaar te zetten. Kortom: uitstekend!

• Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekend

Goed en snel

Snel geleverd. Netjes op maat Bijverpakken van kokers kit verdient meer aandacht, tijdens transport eruit gevallen, wel snel nageleverd.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima op maat en te verwerken

Prima product, supersnelle levering

Plexiglas voorzetramen besteld op de overzichtelijke website. Ze werden supersnel geleverd. Prima verpakt en exact op maat.Heel content!

• Beschrijf jouw ervaring met het product Prima kwaliteit

Prima zaak

Snelle levering Niks mis mee.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

Punctueel en snel

De platen die ik besteld had werden keurig op tijd, goed ingepakt en perfect op maat bezorgd. Een aanrader.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product uitstekend

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren