De kop zegt genoeg lijkt. Panelen besteld voor de voordeur en zijpanelen als 3de isoleringslaag achter het dubbele glas. Exact op maat geleverd. Netjes verpakt.
Bij de levering werd de status steeds goed doorgegeven. Kreeg een paar minuten voordat de chauffeur aan kwam een SMS. Vind ik persoonlijk erg handig. Zeer correct afgehandeld, netjes binnen neer gezet.
Besteld en snel ontvangen. Nog niet verwerkt
goed en behulpzaam
onberispelijke levering, en dit 3 dagen na mijn bestelling. Topproducten. Bedankt
Perspex XT 4mm gebruikt voor binnenzijdse voorzet ramen in 100+ jaar oude kozijnen. Komt aan op exacte maten.
goede en degelijke verpakking
Vlot gekozen, goede website, vlot besteld. De volgende werkdag klaar voor transport! Binnen de 48 uren na bestelling geleverd. Eén plaat gebroken tijdens transport. Vlotte behandeling door de klantendienst. Gratis nieuwe plaat de derde dag na melding. Alles TOP, een dikke pluim voor alle medewerkers.
Ik heb een nieuwe schuur,serre gebouwd,heb de antraciet daktrim,besteld,supersnelle levering netjes ingepakt,de binnen hoeken ,buitenhoeken,+de schroeven en koppelstrips alles perfect materiaal,een lust voor het oog ,nu alles klaar is ,,,,,super en alles voor een nette prijs
Om polycarbonaat kanaalplaten vast te zetten heb je profiel en rubberen strips nodig, deze zijn goed en snel geleverd door XXL direct.
Vlotte bestelling, snel en juiste aflevering
Goede kwaliteit. Mooi op maat gemaakt. Goed verpakt en keurig geleverd.
Verwerkt heel makkelijk
Na een tip van een goede vriend van mij. Kwam ik uit bij XXL voor een overkapping. Vanaf het begin tot het einde ging alles geweldig Ik werd goed geholpen door een vriendelijk persoon. De dag van de levering was precies op de aangegeven dag / tijd De behulpzaame Chauffeur kon mijn overkapping ( in overleg) op de juiste plaats krijgen. De instructieshandleiding waren duidelijk. Ik kan een ieder XXL aanbevelen
Snelle levering volgens afspraak. Prima verpakt. Prachtig materiaal.
Juist het zelfde dan ik in België zou bestellen maar dan goedkoper en vlug geleverd,amai super.
Transparanten manier om zaken te bestellen, super service na verkoop. Zo moesten ze allemaal hun werk doen, een echt voorbeeld hoe online toch met persoonlijke service kan. Top XXL volgens ons meer dan XXL.
Op het internet is het product van xxl direct goed te vinden. Het chatten voor informatie verliep ook snel. de 16 platen met meerdere afmetingen waren goed verpakt met stickers erop van de maat. Best handig omdat de verschillende maten dicht bij elkaar lagen. Het transport kwam op de afgesproken aan en de chauffeur hiep mee om de platen binnen te zetten. Het geheel is prima verlopen waar ik dik tevreden over ben.
Als sinds jaren heb ik contact met XXL en heb er al heel wat gekocht. Eerst zelf gehaald en nu kan ik het met een kleine bijdrage laten bezorgen. Vriendelijke mensen, die meedenken als je er zelf niet helemaal uitkomt. Geven advies als je dreigt verkeerde producten te bestellen die niet overeenkomen met hetgeen je van plan bent te maken. Dat maakte ik mee toen ik langs ben geweest voor advies bij het bouwen van een Patio.
In de bestaande situatie waren meerdere glas in lood ramen die nogal gezichtsbepalend waren. Oplossingen om het glas in lood in dubbel glas te verwerken bestaan maar zijn extreem duur en ook niet rendabel, zelfs met de gestegen energieprijzen. We hebben daarom gekozen voor achterzet ramen van XXL en dat is een perfecte oplossing gebleken. Realisatie is héél eenvoudig gebleken, de bevestigingen van de plexiglas ramen ziet er mooi uit en het is zeer effectief. Bij de voorduer hebben we dan nog voor policarbonaat gekozen omdat daar ook inbraakwering belangrijk was.
Snelle correcte levering