Goed!

Netjes afgeleverd tot in de garage, nette chauffeur en produkten waren ook netjes verpakt.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Als verwacht
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Perfect op maat volgens afspraak geleverd

Perfect op maat volgens afspraak geleverd.

Goed product

Maten waren exact zoals ik had opgegeven

prima kwaliteit, snel geleverd

2 maal besteld en werd snel en in de juiste maat geleverd

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering en goede service

De bestelling werd op het afgesproken moment bezorgd. Een telefonische vraag over de verwerking van het product werd vlot en deskundig beantwoord.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Voldoet aan verwachtingen

Snelle en goede levering

Netjes en snel geleverd

zie beschrijving

bezig geweest om die plaksticker eraf te krijgen maar door de tip van XXL direct, opwarmen van de plaat, kostte dit minder moeite.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Kleinste deel van levering fout geleverd, netjes opgelost

Plexiglas besteld om voorzet ramen te maken. Beugelafstandhouders geleverd 10mm ipv 8mm Belletje en het werd netjes opgelost. Plexiglas was netjesop maat gezaagd ook

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Folie ( papier met plak) was bij sommige 6mm platen zeer lastig te verwijderen. Inscheuten tot kleine stukjes etc.

heel goed

heel tevreden en mooi

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product tevreden en nooit

Zeer goed bedrijf

Wij hadden platen besteld voor de badkamer , maar helaas zat er bij een plaat een scheurtje in. Zeer goed opgelost kregen gelijk een nieuwe.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prachtig mooi degelijk product
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Beste aankoop van het jaar!!

We hadden boven enkel glas en verloren in de koudere maanden veel warmte. Nu hebben we voorzetramen geplaatst en blijft het lekker warm binnen. Zeer tevreden met deze simpele maar zeker doeltreffende oplossing.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer tevreden

Top bedrijf

Door zelf wat warrig te zijn heb ik tot twee keer gemeld dat er iets mis was met mijn bestelling! Eenmaal dat de bestelde lijm niet aanwezig was en de tweede keer dat de geleverde afmeting van een plaat niet overeen kwam met de door mij opgegeven maat! Lijm zat in de verpakking en op de plaat zaten twee maatstickers waarvan de een klopte met de plaat en mijn opgaaf.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed te verwerken maar voor het lijmenis een lijmkam beterden dotjes. De lijm is qua structuur stevig om uit te wrijven

Prima bedrijf

Via duidelijke website besteld kon het gelijk komen ophalen perfect geregeld

• Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Snel en accuraat

Ook mijn tweede bestelling was opnieuw snel in huis en perfect op maat gemaakt!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Acrylaat platen zijn ideaal en kunnen tegen een stootje.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk gevonden op de site en snel geleverd!

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goede schroeven

• Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekend

Keurig netjes en snel

Klantenservice goed bereikbaar

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit

heel goed behandeld

echt super mooie platen zeg ..en echt snel en goed bezorgd bedankt voor de goede service

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product super zeg
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Zeer goed verpakt en netjes gezaagd op maat

Zeer goed verpakt en netjes gezaagd op maat. De pakketbezorger was attent en stipt op tijd.

• Jouw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Prima DIY-pakket overkapping; volledig en goed verzorgd!

Was onder de indruk van de mogelijkheid om online het ontwerp uit te werken met een simpel stappenprogramma. Bestelling gedaan en pakket ontvangen, gecontroleerd en volledig. Handleiding ontbrak, maar na een belletje direct opgelost. Alles past en klopt, slechts weinig en minimale aanpassingen nodig. De vogelschotten waren niet juist van maat, maar hout over om dat op te lossen. Wat ik zelf heb toegevoegd en als tip wil meegeven zijn mastieklatten tegen de dakrand, zodat het EPDM-dakleer in die hoeken goed ondersteunt wordt (is anders te zwaar belast door weer en wind en kans op lekkage is te groot). Maar overall; dik tevreden met het pakket en resultaat!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zie review...

supersnelle levering

De perspex hadden wij op dinsdag besteld en donderdagochtend al in huis, alles is gestikkerd met de maten dus niet opnieuw meten en puzzelen. In de chat wordt direct gereageerd op vragen. De vervoerder communiceert ook prettig en stipt zodat je precies weet wanneer ze voor de deur staan. Als de schroeven bij de eerste bestelling in wit waren gekomen ipv rvs was het helemaal perfect geweest, maar dat maakte uiteindelijk toch niet uit bij dit project. De eerste voorzetramen zitten er inmiddels in en het ziet er prima uit.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed

uitstekend

netjes op maat en snel geleverd

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goede kwaliteit

Leveren wat ze zeggen

Mooi product wat prima te plaatsen is. Ziet er netjes uit en t voldoet aan de belofte Vraag over de levering werd snel beantwoord

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Op rijd en onbeschadigd
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Heel tevreden over de service

We zijn heel tevreden over de douche wanden. Niet alleen over de kwaliteit. Maar ook over het advies mbt. de juiste keuze ! Ook de service achteraf is prima!

• Beschrijf jouw ervaring met het product Positieve ervaring
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Perfect op maat en precies op tijd geleverd.

Een aantal platen van 10 en 3 mm dik besteld. De maatvoering was exact, de levertijd precies op tijd geleverd en de platen waren keurig verpakt.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Door de exacte maatvoering in één keer geplaatst.

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren