kwaliteit
Ik heb perspex om voorzetramen te maken gekocht. Bij één bleek een oneffenheid in het perspex te zitten. Na contact met XXL werd heel snel een nieuw ruit gestuurd: geen moeilijke gesprekken maar zeer klantvriendelijk. Niet alleen de service is goed maar de producten zien er heel goed uit.
Vertrouwen
Super snel en netjes geleverd
snelle levering mooi materiaal
Na enkele dagen reeds de op maat gesneden platen ontvangen. Het juiste materiaal dankzij de info op de site.
Goede site. Goede uitvoering. Mooie afwerking. Scherpe prijs.
Snelle levering, kwaliteit en maatvoering zijn dik in orde. Per plaat staan de maten op het product vermeld.
Acryl voorzetramen besteld. Duidelijke website voor de maatvoering. Razendsnel geleverd en keurig verpakt.
Na aankoop werd alles vlot bezorgd. De panelen aanbrengen gaat erg gemakkelijk en ziet er heel strak uit. Het resultaat is prachtig. Erg blij met deze keuze.
Uitstekende kwaliteit snel en goed geleverd, met duidelijke communicatie van de chaufeur over het bezorg moment.
De wandpanelen die ik had besteld waren netjes op maat gezaagd en snel geleverd.
Zeer snel geleverd en vriendelijk?
Perfect geleverd en top materiaal
Erg vriendelijk geholpen. Daarna op locatie gekeken en goed advies gekregen. Badkamer is erg mooi geworden.
Ik heb in concurrentie plexiglasoffertes opgevraagd in beperkte oplage (10 stuks a 200*300*3). Direct XXL reagerde als eerste, en was de goedkoopste zowel op materiaalprijzen (circa 3% goedkoper) als bezorgkosten (meer dan 50% goedkoper) ten opzichte van de nummer 2. Na bestelling binnen een week geleverd, ondanks de drukke periode van postbezorging in december. Kwaliteit van geleverde producten was goed, mede door alle beschermende maatregelen. Kortom zeer tevreden.
Op tijd geleverd
Snelle levering. Firma is goed bereikbaar via chat. Men krijgt zeer duidelijke antwoorden op al je vragen. Er was een plaat die niet op de opgegeven maat gezaagd was . Dat is door hen zeer snel opgelost . Ik had de plaat na 3 dagen al in huis. De zaagranden van de platen waren goed. Alles was goed verpakt. De panelen zijn nu al 14 dagen geplaatst en men ruikt nog altijd de geur van de lijm. Dit zal ook wel verdwijnen. Deze platen zijn veel mooier dan de tegels met schimmelvoegen in de douche . Ik ben zeer tevreden met deze platen en de service van de xxl direct.
Ondanks de feestdagen snel geleverd. Platen exact op maat en goed beschermd ingepakt.
2 x iets besteld en 2x uitstekend geholpen
Het transport kan veel beter. Een muurprofiel van 4m vervoer je in een bestelwagen met min. 4m laadruimte, bijgevolg vervormd materiaal gekregen. Ook een plaat met een deuk erin. Alles geplaatst omdat mijn werkmannen ter plaatse waren.
Originele beoordeling
Snel besteld en snel thuis bezorgd
Al mijn bestelde panelen werden vlot en netjes afgeleverd, incl bijbehorend materiaal. Op vragen werd snel en adequaat gereageerd. Aanrader!
Doordat er enkele bestelde en betaalde speciale schroeven ontbraken in de verpakking, moest ik tijdens het maar "kleine klusje" op pad naar de doehetzelver om iets passends te zoeken. Dat was nou net niet de bedoeling van de bestelling. Naar dus!!
Heel erg mooie wandpanelen. Vallen erg goed in de smaak. Ook vind ik de website erg overzichtelijk en het betaalgemak is prima... Vriendelijke groet Sander Styllz