Perfecte service!
Vijf op maat gemaakte marmerlook panelen besteld, die snel geleverd werden. Twee ervan raakten helaas beschadigd tijdens transport. XXL-direct heeft dit goed opgelost. Panelen zijn prachtig trouwens.
Originele beoordeling
Vijf op maat gemaakte marmerlook panelen besteld. Twee ervan zijn beschadigd tijdens transport, samen met transportbedrijf fotos gemaakt en contact opgenomen met XXL direct om dit op te lossen. Geen reactie. Na 10 dagen nog eens herinnering gestuurd. Inmiddels alweer 3 weken verder en nog steeds geen reactie. Klantenservice bestaat blijkbaar niet.
Goed volgens afspraak
Wilde het product op een specifieke dag hebben en dat hebben ze prima geregeld. Ook een kleine nalevering was de volgende dag in huis
Toppie goede uitleg als je voor vragen bel . Nemen echt de tijd voor je . Helpen je en doen alles om je tevreden te stellen . Je kan altijd bellen voor info . Raad mensen aan met hun inzet te gaan dan komt het goed XXXL BEDANKT VOOR ALLES
Goed verpakt en conform planning geleverd. Was bij een verkeerd adres afgeleverd, maar in overleg met transporteur probleem snel opgelost.
goed produkt en makkelijk te verwerken
goede en snelle service en wat belangrijk was dat de matrialen zeer goed en secuur verpakt waren
Bestellen is gemakkelijk en overzichtelijk. Levering was snel en klopte precies. Goed verpakt om beachading te voorkomen.
Mooie producten, goed op maat gemaakt. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden wanneer het kwam.
Bestelling prima op tijd geleverd. Mooi product. 1 plaat was bij de levering gescheurd. Na telefonisch contact kopie van het product toegezonden en werd keurig opgelost.
Heel blij met de persoonlijke service !
Heb acrylaat wandbekleding voor een nieuwe douche besteld. Was heel netjes geleverd, gemakkelijk geïnstalleerd en mooi om te zien! Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ben heel tevreden!
alles op tijd en alles goed
perfect artikel
Het bestelproces ging goed en toen ik erachter kwam dat ik qua maat toch een foutje heb gemaakt heb ik de volgende ochtend gebeld en wert het ter plekke gecorrigeerd, gelukkig waren de acrylplaten nog niet op maat gezaagd. De geringe extra kosten doordat de bestelling groter was hoefde ik niet te betalen. Heel fijn!
Duidelijk website en makkelijk te bestellen
Plexiglas besteld bij XXL Direct om voorzetramen mee te maken. Elk paneel keurig op maat met een maatsticker er op. Bij het uitpakken viel me de degelijke bescherming op: alle platen hadden hoekbeschermers en naast de kleine platen opvulkarton om schuiven tegen te gaan. Prima verzorgd dus.
Zwarte daktrim besteld, binnen 3 dagen geleverd en keurig ingepakt tegen beschadigingen. Top service
Besteld en keurig besteld. Ook mijn nabestelling kwam daag daarna met de post. Dank voor de service
Makkelijk besteld
De zending was compleet en zowel de EPDM als de lijm van goede kwaliteit. En tegen een zeer acceptabele prijs.
levering keurig en op de afgesproken tijd afgeleverd
Het plexiglas is uitstekend op de maten die waren opgegeven gesneden. Daardoor kon ik het zonder moeite toepassen voor waar ik het nodig had.
Bestellen ging super eenvoudig, bijgevoegde informatie geeft een duidelijk overzicht wat er voor kleinmateriaal nog nodig is en wat er standaard bij de daktrims en hoeken zit, materiaal in Heteren opgehaald het lag ingepakt klaar, we werden netjes vantevoren gebeld dat het opgehaald kon worden. Afgelopen weekend de daktrims gemonteerd met alle informatie makkelijk zelf te doen en super kwaliteit.