Gemakkelijke site om iets te bestellen op maatSnelle levering en goede kwaliteit

kwaliteit

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede producten en goede service.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Ik heb perspex om voorzetramen te maken gekocht. Bij één bleek een oneffenheid in het perspex te zitten. Na contact met XXL werd heel snel een nieuw ruit gestuurd: geen moeilijke gesprekken maar zeer klantvriendelijk. Niet alleen de service is goed maar de producten zien er heel goed uit.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Ik ben volkomen tevreden met het hele proces van bestellen tot en met ontvangst van het bestelde.

Vertrouwen

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Voldoet volledig aan mijn wensen
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Super snel

Super snel en netjes geleverd

• Beschrijf jouw ervaring met het product Gewoon goed

Voldeed aan de wensen

snelle levering mooi materiaal

Snelle service, correcte levering

Na enkele dagen reeds de op maat gesneden platen ontvangen. Het juiste materiaal dankzij de info op de site.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi

Goed product. Keurige levering

Goede site. Goede uitvoering. Mooie afwerking. Scherpe prijs.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed op maat. Volledig. Goede instructie
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, kwaliteit en maatvoering zijn dik in orde. Per plaat staan de maten op het product vermeld.

Prima bedrijf

Acryl voorzetramen besteld. Duidelijke website voor de maatvoering. Razendsnel geleverd en keurig verpakt.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Exact op maat gezaagde platen. Keurig bevestigingsmateriaal
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Na aankoop werd alles vlot bezorgd. De panelen aanbrengen gaat erg gemakkelijk en ziet er heel strak uit. Het resultaat is prachtig. Erg blij met deze keuze.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Uitstekende kwaliteit snel en goed geleverd

Uitstekende kwaliteit snel en goed geleverd, met duidelijke communicatie van de chaufeur over het bezorg moment.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi, sterk en precies wat ik hoopte te ontvangen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel geleverd

De wandpanelen die ik had besteld waren netjes op maat gezaagd en snel geleverd.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit makkelijk te plaatsen

Snel

Zeer snel geleverd en vriendelijk?

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Perfect geleverd en top materiaal

Goed en vakkundig geholpen

Erg vriendelijk geholpen. Daarna op locatie gekeken en goed advies gekregen. Badkamer is erg mooi geworden.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk te verwerken. Opletten met smalle stroken. Deze willen nog wel eens knappen

Snelle reactie, snelle levering

Ik heb in concurrentie plexiglasoffertes opgevraagd in beperkte oplage (10 stuks a 200*300*3). Direct XXL reagerde als eerste, en was de goedkoopste zowel op materiaalprijzen (circa 3% goedkoper) als bezorgkosten (meer dan 50% goedkoper) ten opzichte van de nummer 2. Na bestelling binnen een week geleverd, ondanks de drukke periode van postbezorging in december. Kwaliteit van geleverde producten was goed, mede door alle beschermende maatregelen. Kortom zeer tevreden.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Product moest op maat gezaagd worden, prima gedaan.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snel, goed en juiste maten

Op tijd geleverd

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering. Firma is goed bereikbaar via chat. Men krijgt zeer duidelijke antwoorden op al je vragen. Er was een plaat die niet op de opgegeven maat gezaagd was . Dat is door hen zeer snel opgelost . Ik had de plaat na 3 dagen al in huis. De zaagranden van de platen waren goed. Alles was goed verpakt. De panelen zijn nu al 14 dagen geplaatst en men ruikt nog altijd de geur van de lijm. Dit zal ook wel verdwijnen. Deze platen zijn veel mooier dan de tegels met schimmelvoegen in de douche . Ik ben zeer tevreden met deze platen en de service van de xxl direct.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product mooi en goed

100% in orde

Ondanks de feestdagen snel geleverd. Platen exact op maat en goed beschermd ingepakt.

Uitstekende service

2 x iets besteld en 2x uitstekend geholpen

• Beschrijf jouw ervaring met het product Perfect
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Mijn dakpakket was goed op maat.

Het transport kan veel beter. Een muurprofiel van 4m vervoer je in een bestelwagen met min. 4m laadruimte, bijgevolg vervormd materiaal gekregen. Ook een plaat met een deuk erin. Alles geplaatst omdat mijn werkmannen ter plaatse waren.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed verpakt hoeken bescherming keurig en zeersnel binnen

Snel besteld en snel thuis bezorgd

• Beschrijf jouw ervaring met het product Moet nog plaatsen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snel, netjes en goede service

Al mijn bestelde panelen werden vlot en netjes afgeleverd, incl bijbehorend materiaal. Op vragen werd snel en adequaat gereageerd. Aanrader!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Extruded plexi zeer helder
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima spul. Iets te weinig geleverd

Doordat er enkele bestelde en betaalde speciale schroeven ontbraken in de verpakking, moest ik tijdens het maar "kleine klusje" op pad naar de doehetzelver om iets passends te zoeken. Dat was nou net niet de bedoeling van de bestelling. Naar dus!!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product a.b.

Mooie producten, overzichtelijke website

Heel erg mooie wandpanelen. Vallen erg goed in de smaak. Ook vind ik de website erg overzichtelijk en het betaalgemak is prima... Vriendelijke groet Sander Styllz

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Gezaagde pasvorm erg goed

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren