Exact volgens afspraak geleverd. Keurig resultaat. Voor herhaling vatbaar
We zijn naar aanleiding van onze vragen bij de website goed geadviseerd in de toonzaal, product is snel geleverd en voldoet aan onze wensen.
Snelle levering en werkt prima
Overkapping besteld en voorraf direct een telefoontje gekregen over was aanpassingen van mij ivm individuele wensen. Dat is direct verwerkt en drie dagen later werdt alles al keurig op maat geleverd door een zeer welwilende chauffeur. Kleine vergissing die is gemaakt in de maatvoering is naar volle tevredenheid opgelost. Ben super tevreden.
Korte levertijd professionele bezorging en een goede prijs
Snel en goede waar
Snelle levering,en zeer goed verpakt.Dit verdient zeker een 5* beoordeling.
Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden Mocht er niemand zijn wordt altijd netjes opgebeld En zoeken we een goede oplossing voor bijde partijen
Prima product en snelle levering. Score 8 ipv 10 door herhaalde vraag om te beoordelen; vervelend
Prachtige marmer look douche panelen besteld, goede service en uitleg over product. Ben ook in de showroom geweest.
Op tijd geleverd,vgoed product.
Eenvoudig te bestellen via website. Levering binnen 3 werkdagen. Dusdanig verpakt dat beschadiging van het product tijdens transport onmogelijk is.
geweldig material en makkelijk te bestellen
Een zeer snelle levering, en ook een hele fijne klantenservice. Ik had iets besteld wat vervolgens ongebruikt retour moest. Je wordt netjes gebeld als er iets niet klopt. Een bedrijf waar vele andere een voorbeeld aan mogen nemen!
Top kwaliteit materiaal, mooi eerst een proefstuk gehad daarna gelijk besteld Helemaal top !
Ik kies altijd voor xxl direct vanwege de handige en duidelijke site, het team is correct, snel en klantvriendelijk. Ik krijg mijn order steeds snel toegestuurd. Wat kan een mens nog meer wensen.
vorige ervaring werd bevestigd
geen opm
Ik heb een redelijke hoeveelheid plexiglas op maat besteld om als voorzetramen te gebruiken. Alles is netjes tot op de millimeter nauwkeurig geleverd. 1 plaat had een lichte kras door de folie heen maar voor de rest ben ik uitermate tevreden. Ik zou hier weer bestellen.
Ik bestelde een dunne plaat van plexiglas, die zorgvuldig werd verpakt en binnen een paar dagen werd ontvangen. Het blad wordt exact op maat gesneden.
Ik heb op internet veel gekeken naar de prijzen , ik ben er achter gekomen dat toch XXL Direct goedkoper is , ik ben er blij mee,
Prima levering prima materiaal
Hele fijne webwinkel, bestelproces is makkelijk, transportkosten vervallen vanaf bepaald bedrag. Bezorging ging vlekkeloos, er was update via SMS over tijdstip van bezorging.
zelf de platen geplaatst, rubbers onder aluminiumprofielen pasten niet dus oude gebruikt!! geen lekkages
Duidelijke website netjes ingericht en support is uitmuntend!