Alles keurig op maat en product was niet beschadigd
Hi Cor, Goed om te horen dat alles netjes op maat geleverd is en onbeschadigd aankwam, zo hoort het. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Klantvriendellik en servic, du8dellijke communicatie.
Hi Wim, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je tevreden bent over de service en communicatie. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We hebben een proefstukje van het wandpaneel Brindisi bruin besteld wat we prachtig vonden, daarna het wandpaneel zelf besteld wat heel snel geleverd werd en precies op maat gemaakt, wij zijn heel tevreden.
Hi Patty, Wat fijn dat het wandpaneel precies op maat is gemaakt en snel geleverd werd. Dat is de bedoeling! Geniet van de mooi Brindisi in de keuken, veel kookplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede maatwerk snelle l Levering
Hi Hans, Goed om te horen dat het maatwerk en de snelle levering naar wens waren. Laat je het weten als we toch nog iets kunnen verbeteren om van die 7 een 10 te maken? :) Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik zocht al een tijdje naar een klein plexiglas plaatje op maar, en had eindenijk XXL Direct gevonden online. Ik hoefde alleen de maat op te geven en super snel had ik het plaatje ontvangen, precies de goede maat, zoals besteld.
Hi Petra, Wat goed dat je ons dan uiteindelijk hebt gevonden! Top dat het plaatje precies past, dat is de bedoeling. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prijs kwaliteit zeer goed, levering is ook correct. Vorige keer bij een bestelling iets fout gelopen met de betaling door mijn app en contact opgenomen en was zeer snel opgelost! Service is ook belangrijk en zeer goed!
Hi Bart, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen en dat een eerdere betalingsfout snel opgelost kon worden. Service is inderdaad belangrijk, en mooi om te horen dat je daar tevreden over bent. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Uiteindelijk bij DirectXXL uitgekomen niet de goedkoopste maar voor mij wel de beste , bestelling met tekentool is echt geweldig heb ik nergens anders gevonden handleiding en poerenplan zijn uitgebreid en duidelijk materialen heb ik nog niet kunnen controleren ( nog geen tijd om te beginnen door weersomstandigheden)zag dat een lat gebroken was maar ik ga er vanuit dat dit geen probleem hoeft te zijn . Afspraken worden netjes gemaakt, contact is duidelijk telefonisch en e-mail . Lof overigens voor het transport netjes op de afgesproken dag afgeleverd ( buurt met smalle straten!) keurig weggezet op oprit zover het kon . Al met al niets dan lof voor DirectXXL
Hi Gerbert, Wat een mooie en uitgebreide review, dank daarvoor! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de tekentool en de duidelijke handleiding en poerenplan. Jammer dat je een gebroken lat hebt gezien, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar heb gehoord dat je al contact hebt gehad hierover met onze klantenservice, fijn! Succes met het project en mocht je een foto willen sturen van het eindresultaat, vinden wij dat altijd leuk! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
En snel geleverd.
Hi Ko, Bedankt voor jouw mooie beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We hebben de platen geïnstalleerd na een lekkage in de douche. Alles is nu weer netjes afgewerkt en heeft een perfect eindresultaat. Na het douchen zijn de wanden goed schoon te maken.
Hi Louis, Oe, een lekkage is nooit fijn! Gelukkig zorgen onze panelen weer voor een strak eindresultaat. Veel plezier met de nieuwe look & feel in de douche. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Na het aangeven met foto van een verkeerd leveringsonderdeel ontving ik het goede product spoedig daarna.
Hi, Helaas kunnen foutjes gebeuren, fijn dat we het zo snel weer konden oplossen. Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
ik had een achterplaat voor de keuken besteld die was 7 cm langer dan de plaat van 3 meter het bij bestelde stukje van 7 cm sloot mooi aan op de tekening van het marmer motief dus zeker een aanrader alles was ook goed verpakt dus ook top zijn er erg blij mee.
Hi Reijer, Wat mooi dat het extra stukje perfect aansloot op het marmer motief. Dat maakt het eindresultaat echt af. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een bestelling geplaatst van goederen op maat, door eigen schuld tot 2x toe een fout gemaakt. Ze losten dit op een fantastische wijze op door het geheel te annuleren, het geld terug te storten zodat ik de juiste bestelling kon plaatsen. Ze losten fouten van mij dus gelukkig op. De gekregen goederen op maat werden correct afgeleverd en pasten precies. Een klasse bedrijf.
Hi Jan, Wat goed dat alles uiteindelijk netjes is opgelost en dat de maatwerkpanelen precies passen. Een foutje kan gebeuren, toch? Fijn dat het plaatsen ook zo eenvoudig ging. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik had twee panelen besteld met een bepaalde maatvoering. Deze werden netjes op maat en goed beschermd aangeleverd.
Hi Ton, Bedankt voor je reactie! Mooi dat de panelen netjes op maat en goed beschermd zijn geleverd. Daar doen we het voor. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestelling kon op eenvoudige wijze geregeld worden en zeer snel en keurig geleverd. Top.
Hi, Bedankt voor je reactie! Fijn dat het bestellen zo eenvoudig ging en dat alles netjes en snel geleverd is. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Met de levering is het een en ander mis gegaan. Dit snel en professioneel opgelost.
Hi Arthur, Dat de levering verkeerd is gegaan, is natuurlijk niet de bedoeling. Maar goed om te horen dat het snel en professioneel is opgelost. Veel succes met project lambrisering! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Aanbrengen panelen ging vrij eenvoudig. Lange tafel wel handig om meet en zaagwerk te doen. Akooestiek in keuken significant verbeterd, drie panelen aangebracht.
Hi Koos, Wat goed dat het aanbrengen van de panelen eenvoudig ging en dat de akoestiek in de keuken merkbaar verbeterd is. Dat maakt een groot verschil! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Enkele wandpanelen op maat gezaagd besteld samen met hoekprofielen, montage kit en siliconen kit. Werd al na enkele geleverd. Lijkt van goede kwaliteit te zijn ( zal de toekomst uitwijzen). Al bij al zeer tevreden.
Hi Ben, Bedankt voor je uitgebreide feedback! Goed om te horen dat de levering vlot verliep en dat de eerste indruk van de kwaliteit positief is. Veel succes met het project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer snelle levering
Hi Dick, Dank voor je beoordeling! Fijn dat de levering zo snel is gegaan. Hopelijk bevalt het product straks goed in de wc. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en proefsamples.
Hi, Wat fijn dat de levering snel was en dat de proefsamples goed bevielen. Ook goed om te horen dat het materiaal makkelijk te verwerken is voor de badkamer, dat maakt het werken een stuk prettiger. Veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ziet er super mooi uit. Nu het op de wanden zit. Heel tevreden mee.
Hi Jan, Mooi dat het eindresultaat in de douche naar wens is en er super uitziet. Dat geeft vast een frisse uitstraling. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles precies de maten die ik besteld heb. En geen beschadigingen.
Hi Jos, Bedankt voor je beoordeling. Goed dat alles netjes op maat en zonder beschadigingen is geleverd. Dat is natuurlijk de bedoeling :) Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Na mijn keuken geïnstalleerd te hebben eindelijk de gewenste achterwand gevonden bij XXL Direct, een Dibond in mat zwart, ingemeten doorgegeven en snel geleverd. Meteen de aanbevolen kitten mee besteld. Top ervaring!
Hi Niels, Wat fijn dat je bij ons de gewenste achterwand hebt gevonden en dat het plaatsen zo goed ging. Dat geeft vast een mooie afwerking van je keuken. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Aan te raden.
Hi, Bedankt voor je beoordeling. Mooi dat het bezoek aan de showroom en de levering naar wens waren en dat je blij bent met de akoestische wandpanelen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Precies zoals beschreven, duidelijke foto's en goede levering.
Hi Roy, Mooi dat het product precies voldeed aan je verwachtingen en dat het makkelijk te plaatsen was. Dat geeft vast een mooie uitstraling in de woonkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Die service. Heldere advisering.
Hi Alex, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de service en het advies. Laat je weten als we toch nog iets kunnen verbeteren, zodat we van de 7 een 10 kunnen maken? :) Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct