Bij aankomst bleken de platen en het aluminium de verkeerde kleur te hebben. Na een telefoontje is alles netjes en keurig omgewisseld,en genieten wij van deze mooie veranda!
Om mijn project te kunnen realiseren vind ik dat de XXL Direct het beste materiaal levert. Bovendien worden de platen op de millimeter correct gezaagd. Hierbij de snelle en correcte levering maakt dat ik een 10 voor de XXL Direct geef.
Keurig netjes afgeleverd en goed verpakt.
ik werk met plexiglas. prachtig spul wat meer aandacht verdient.
Heel mooie afwerking en uitstraling, makkelijk te verwerken
Snel antwoord op een mail, zelfs telefonisch en een duidelijke offerte met een goed advies. Levering binnen enkele dagen als afgesproken.
Een bijzonder klantvriendelijke en goede zaak, waar geen moeite teveel is. Het is voor mij uit Den Haag een eindje rijden maar is heb het er graag voor over. B.Fresco
website is gemakkelijk in gebruik - snelle levering - fantastisch product ook de na-service perfect, 1 paneel was te weinig, 2 dagen later was ook dit geleverd - top
Paneel beschadigd bij aflevering, gebeld met klantenservice. Foto opgestuurd van de schade. Binnen 5 minuten werd contact opgenomen en werd het probleem, vervanging van de plaat opgelost, top.
Na een bestelling en dat het niet op vrijdag geleverd was hebben we op maandag gebeld en is de open order perfect afgehandeld en kwam de ,,spoed,, bestelling op dinsdag lekker vroeg op de dag. Hierdoor konden we met het droge weer de daktrimmers plaatsten wat gelukt is. Hier en daar wat bobbels in de dakbedekking maar ziet er toch prima uit.
Snelle levering van de bestelde goederen,alleen jammer dat de schroeven die zouden worden nageleverd er nog niet zijn!
slaapt zeer goed . prijs/kwaliteit verhouding is goed
Netjes geleverd
Meedenkende adviseur aan de telefoon.
Plexiglas besteld. 2 dagen later in huis. Goed beschermd ingepakt. Prima
Goed op maat goed ervaring met de 4mm GS soort boren gaat prima en is redelijk sterk. dank XXL
snelle en prima verzending. geen opmerkingen te vermelden.
Correct product en levering
Netjes verzonden en snel
Goede website - snelle service - prima producten ! Aan te raden firma.
Producten doen wat ze moeten doen en telefonische service is vriendelijk en meedenkend.
Echt top kwaliteit (marmerlook) platen, makelijk kunnen installeren, geleverd in de juiste afmetingen. 2 platen waren net anders gezaagd als gewenst (qua patroon), deze kosteloos opnieuw gezaagd en opgestuurd. Top service
Goederen besteld. Direct terugkoppeling gekregen van productie en afleverdatum . Vervoerder kwam precies in het afgesproken time frame. Top geregeld .
Goede service ze bellen en appen als er aan komen .