Niet aan te merken
Het bestellen, en aanvragen van proefplaatjes ging heel gemakkelijk. Ook was de levering goed geregeld. De HPL platen waren keurig op maat gemaakt en heel goed verpakt. De HPL platen t.b.v van boeiboorden zijn van zeer goede kwaliteit. Zijn ook telefonisch goed te bereiken. Nogmaals bedankt.
Daktrim profielen besteld. Top kwaliteit.
Keurig geleverd, goed verpakt, duidelijke omschrijving! En een uitstekend transportbedrijf
Makkelijk te bestellen via de website. Keurig op tijd geleverd en goed ingepakt. Ik ben erg tevreden
zeer goede ervaring met XXL Direct. Wij hadden een fout gemaakt bij de bestelling en hadden hierover telefonisch contact met een medewerker. Werden absoluut geweldig geholpen.
Werden vriendelijk en goed geholpen koffie erbij Producten snel en accuraat bij elkaar gebonden zodat transport makkelijk was . Top bedrijf met een scherpe prijs
Op aanraden van een kennis plexiglas platen besteld bij XXL-Direct Tot op de millimeter kan je aangeven hoe groot je ze wil hebben en in welke dikte. Zeer snel geleverd in goede verpakking. Kon ze zo plaatsen , paste perfect. Nu energie besparen met de nieuwe plexiglas voorzet ramen !!!! Dank je wel XXL-direct
Product en levering conform toezegging op website
Na het verwisselen van een toiletpot en fonteintje gapende gaten in de muurtjes van het toilet. Met de installatie van nieuwe zaken de wanden deels voorzien van mooie bewust contrasterende XXL platen. Heel makkelijk te verwerken, exact op maat en fraai resultaat. Kregen twee monsters, werden attent te woord gestaan en bezorging was uitstekend en snel.
Goede communicatie, strakke afspraak
Maatproducten in webshop tijden geleverd. 100% maatvast, ik ben positief verrast.
Mijn bestelling was optijd klaar en op tijd verzonden en afgeleverd volgende afspraak. Het was netjes ingepakt zonder schade.
Precies op maat. Gewoonweg geweldig.
Op woensdag via de site besteld en op donderdagmorgen door XXL gebeld de we de op maat gezaagde plaat konden ophalen. Prima afhandeling.
Super levering en zeer vriendelijke en kundige ondersteuning!
Ideaal om plexiglas op maat te laten maken en snel verzonden voor een nette prijs.
Prima materiaal, trespa netjes op maat gezaagd
Mooi degelijk materiaal, snelle levering, handig dat alles op maat geleverd wordt.
Goede service, goed product, snelle levering. Niks om op aan te merken.
Makkelijk verwerkbaar en snel geleverd
Prima prijs, goed product, goede service, goede verpakking
De tijd tussen bestellen en levering is altijd kort. Goed verpakt en wel.
Had snel op maat gezaagde HPL plaat nodig voor het weekend. Even contact hierover gehad. Na 2 dagen kunnen halen na een bericht dat het klaar stond. Prima product.