Fijn dat wat er in de site en email aangegeven wordt, ook daad werkelijk zo is is en uitgevoerd
Het bestellen, de levering en de verpakking is TOP!!
2 van de 3 producten die we besteld hadden waren beschadigd, desondanks dit wel goed was ingepakt zijn er 2 hoeken van onze platen kapot gegaan tijdens levering. Dit hebben we pas gezien toen we de platen uitpakte, 2 weken na levering. Dus telaat voor er melding van te maken. Desondanks ik dacht dat we te laat zouden zijn voor de schade te melden heeft XXL mij zelf gecontacteerd met het probleem, na het bezorgen van de schadefoto's zijn we tot een mooie overeenkomst gekomen en eindigde het verhaal dan toch met een goed einde. Zo goed dat ik in de toekomst hier zeker nog platen zou bestellen want van de kwaliteit valt er geen woord te zeggen
Originele beoordeling
correct en snel
Wandplaat marmer motief. Kunststof
een Afdak besteld maar had daar wat vragen over , Effe bellen of chatten en je hebt meteen antwoord . verder makkelijk te monteren echt een aanrader
Makkelijk om de juiste maten te bestellen en snel geleverd.
Mijn zorgen heb ik ter plekke al overgebracht aan de persoon die kwam afleveren. Deze heeft die zorgen neem ik aan overgebracht. Namens XXL leverde hij een pallet af met spullen voor een overkapping. Die bestelling zag er al rommelig uit (losse spullen, snel bijeen gelegd). Meneer wilde ook meteen weg. Ik heb nadrukkelijk aangegeven dat ik zo de complete aflevering niet kon controleren. Nu - na onze zomervakantie - heb ik een drietal vragen: 1. Ik zie de boeidelen niet, vier stuks, wel vermeld op de afleverbon 2. ik zie de schoren niet, acht stuks, wel vermeld op de afleverbon 3. het lijkt erop dat de overkapping geen overstek heeft. Dat kan toch niet kloppen? Gaarne uw bericht over hoe dit op te lossen. Bij voorbaat dank, Jeroen van Roon 0621 577 293
Prima ervaring Ik heb niks meer aan toe te voegen
Netjes geleverd op de afgesproken tijd. Alles keurig verpakt, duidelijke beschrijving! Goede communicatie en helpdesk. Een echte aanrader, zeker als je geen bouwvakker bent. Alles precies op maat dus ook door een leek goed in elkaar te zetten
We hebben de overkapping op maandag besteld en op woensdag werd de overkapping al geleverd. Super snel! Donderdagavond stond de overkapping al helemaal klaar en konden we er heerlijk van genieten!!
alles verlopen als gepland
Snelle en correcte levering
Voor het eerst dat ik retour kosten zelf moet betalen, had zelf verkeerd besteld maar toch. voor mij toch een reden om de volgende keer ergens anders mijn materiaal te kopen, ondanks de vlotte levering en de snelle afhandeling van het terugstorten van het door mij betaalde bedrag.
Goede site waarop je de artikelen makkelijk kan bestellen. Mooi product , goed verpakt en snel geleverd. Keurig op maat
Het is een compleet pakket. 1 minpuntje dat er 1 strip te weinig was geleverd, maar na contact direct verstuurd en ontvangen.
Levering was niet wat er gevraagd was maar is bij vermelding van verkeerde levering vlug in orde gebracht. Bedankt voor de correcte en vlugge afhandeling !
Snelle levering. Opgegeven maten exact goed.
Website is gemakkelijk te gebruiken en veel info te verkrijgen. Leveringen zijn perfect verlopen met een aangename en zeer vriendelijke chauffeur. Dankzij de handleiding heb ik mijn dak volledig zelf kunnen plaatsen zonder tussenkomst van een professioneel.
Ik had mijn product na twee werkdagen al ontvangen in perfecte staat.
Artikelen zijn snel geleverd. Voldoen aan de verwachting. En dat alles tegen scherpe prijzen
Levering perfect goede uitleg tevreden
bestellen via Website ging niet helemaal goed, maar met een belletje naar klantenservice werd dat meteen opgelost. Zeer snelle levering
We hebben eerst n "standaard" model overkapping gebouwd, waar een ander stuk bij aan moest. We zijn daarbij zeer goed geholpen en er werd goed meegedacht door XXL. Het resultaat is prachtig. Ze hebben een goede service.
Chat was behulpzaam en gaf de juiste adviezen