Bedankt Hans voor de goede service m.b.t. het leveren van onze wandpanelen!
De levering verliep redelijk vlot en volgens verwachting.
De website is overzichtelijk en makkelijk te bekijken, bestellen gaat eveneens zeer vlot, netjes snel een bevestiging gekregen, het logistieke bedrijf wat ze gebruiken, is ook zeer efficiënt en netjes in hun aanmelding en bezorging, zeker een aanrader dit bedrijf om bij te bestellen !!!
het is de eerste keer dat ik zaken met jullie doe maar daar ben ik zeer tevreden over
Heb een plaat trespa besteld en om maat laten zagen en ook nog netjes thuis bezorgd. Chauffeur belt als hij voor de deur staat en je bent er niet. Maak een afspraak waar hij het neer kan zetten en als je thuis komt staat het daar ook. Super bedrijf en betaalbaar, dan ook nog snel geleverd !!
Tevreden van het materiaal en de snelle levering
Goede kwaliteit plus uitleg En zeer snelle levzring
De platen zijn super netjes en snel afgeleverd. Tot de millimeter super netjes afgezaagd dus alles mooi op maat. We zijn enorm tevreden van deze winkel. (Weliswaar liet mijn man een plaat vallen met gevolg stukje eraf, dat was wel een domper maar dit heeft natuurlijk niets met de levering te makken.) Hebben we weer iets nodig komen we zeker terug!
Snelle levering en prima kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden. Snelle levering van de bestelde materialen. Alles was netjes en goed ingepakt. Alle bestelde materialen zat er bij dat is tegenwoordig ook al uniek. Het enige verbeterpuntje zijn 2 afdekplaatjes voor de kopse kanten.
Een goed product met genoeg spullen om het goed te kunnen afwerken
Heel goed artikel, mooi te verwerken en erg duurzaam. Site was goed makkelijk bestelling te plaatsen en nertjes en vlot geleverd.
Zeer goede websyte.Zeer snelle levering en vriendelijke leveranciers.Goed verpakt.Plaatsings boekje bijgeleverd en alle materialen in hoeveelheid correct geleverd.
Één van de bestelde platen voldeed niet aan de opgegeven maatvoering. In samenspraak tot een uitstekende oplossing gekomen. Hierbij neemt XXL Direct haar verantwoordelijkheid en deed alles om tot een oplossing te komen waarbij de klant tevreden is.
Plexiglas was perfect op maat gesneden , snelle levering en goed verpakt en beschermt.
Goede ervaring. Goed verpakt en eigen delivery dienst. Keurige service en advies bij vragen.
HPL platen op maat laten zagen. Paneeltjes waren zeer netjes gesneden. Alleen jammer dat de platen niet vlak waren maar lichtjes gebogen. Hier en daar was er een stukje melanine afgebroken. Al bij al tevreden over het geheel.
Naast de prima prijs/ kwaliteit verhouding vonden we de wijze waarop we werden geïnformeerd uitstekend. Met name de chatfunctie op de website. Hierop werd snel en adequaat gereageerd.
Top prijzen voor gezaagd materiaal en snel geleverd. Absoluut en verreweg de goedkoopste met Trespa (HPL)
Op tijd geleverd en precies aan de maten die ik doorgeven heb
Prima en vriendelijk geholpen.
Het feit dat mijn gewenste product voor mij op maat werd gezaagd, deed mij beslissen om bij deze site mijn bestelling te plaatsen. Prima service.
Duidelijke product beschrijvingen, goeie support bij vragen, lage prijzen en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
De service is uitstekend en de materialen zijn snel en correct geleverd.
Sterk, dik EPDM ligt al op het dak. houd het water tegen en dat was de bedoeling. Was netjes als het gewicht was genoemd en het was opgerold maar de prijs was goed en ik heb het zelf opgerold.