Producten voldoen aan mijn verwachtingen
Door transport waren enkele planken beschadigd er werd direct op gereageerd en vervanging toegestuurd en de kapotte afgehaald. Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben bestel ik hier zeker weer
Goed en betaalbaar product
Snelle service en verzending. Prijs van het product is ok.
Snel en goed geinformeerd over de levering.
Het gehele proces heel gemakkelijk en overzichtelijk. Advies, afhandeling bestelling en levering: alles conform afspraak. Berichtgeving precies goed qua aantal meldingen.
Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd. Ook de bezorg dienst keurig verzorgd
Goed, alleen chromen lijsten waardeloos (chroom laat los) heb maar nieuwe besteld in de kleur wit. Gelukkig had ik ze nog niet verlijmd. Wandplaten tot nu toe perfect.
2 leveringen gehad alles tip top in orde
Levering zoals aangegeven en uitstekende producten.
Prima service en uitstekende after sales! Product was beschadigd ontvangen, gebeld met de klantenservice en nog dezelfde week omgeruild, zonder gedoe. Groot compliment voor XXL direct. Uitstekende web shop, kun je gerust bestellen!
Het bestelde is precies op maat geleverd. Na problemen met 3de partij, zijn de deze door XXL Direct, heel goed en netjes opgelost
Goed advies en echt heel voordelig en snel bezorgt ik zou iedereen aan raden
Ik heb daktuin besteld en dat scheelde 170€ met de eerstvolgende. Dat is wel een erg groot prijsverschil. Kwaliteit en verpakking was ook uitstekend.
Zeer snelle en goed ingepakte levering
Keurig geregeld Keurig verpakt Keurig bezorgd
Binnen 1 dag het complete dak geleverd door 2 behulpzame, vriendelijke bezorgers. Scheelt veel uitzoek werk…Wel 1 tip; lees eerst de volledige handleiding…stappen staan soms niet op logische volgorde. Mocht ik ooit weer mijn dak moeten vernieuwen(wat hopelijk nog lang duurt) dan weet ik dit bedrijf te vinden…
Snelle levering van prima kwalitei
Prima mensen , goeie houten
Zeer snelle en correcte levering
Complete set besteld, deze staat nu mooi in onze achtertuin. 1 van de 4 palen was overdwars gespleten, na even contact te hebben gehad, direct (en supersnel) een vervangende opgestuurd. Zeer tevreden!
Dak voor carport besteld, een plaat beschadigd na wat foto’s volgende dag geleverd. Alles goede kwaliteit en niet duur en heb wat afgezocht op internet, en kom steeds bij xxldirect.nl uit
Kortom een dikke prima !
Mij tijdig geattendeerd op foute maatgeving en ik daardoor tijdig bestelling kon annuleren en opnieuw te bestellen