Geweldige info per chat en mail. Bestelling snel en accuraat. Inmiddels 3 keer een plexiglas bestelling gedaan en ben zeer tevreden met de 14 ramen.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Perfect
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering van schitterende wandpanelen en goede communicatie

De wandpanelen zijn heel mooi, zijn goed te bewerken en geven snel een prachtig resultaat!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product De wandpanelen geven een schitterende uitstraling

Prima product

Zoals besteld

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

Goeie goeie

Goeie goeie

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goeie goeie
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

De bestelling is goed te volgen en het materiaal goed

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Precies zoals ik gedacht had
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Super mooi product, perfecte service.

Plexiglas als half hoge wandbekleding in de toilet gebruikt. Je hebt na bestellen nogsteeds de keuze mat of glimmend. Bijna geen naden alleen in de hoeken. Super strak. Als de badkamer aan een verbouwing toe is, ga ik zeker de wandbekleding van Plexiglas doen.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Strakke afwerking makkelijk mee te werken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles netjes conform afspraken en verwachtingen

Bestellen en betalen ging gemakkelijk. Pakje netjes op tijd. Goede communicatie via de mail betreft status bestelling.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Conform verwachtingen. Prima.

Doen wat ze zeggen

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.

Snel en goed!

Wij zijn er helemaal blij mee. Via de website besteld en binnen 3 dagen in huis. Het ziet er goed uit!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product De panelen zijn goed te bewerken en met wat hulp zo geplaatst.

Mooi op maat in mm's

Het diplayglas van een keyboard vervangen. Klein maar moet er perfect uitzien.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Klein maar fijn

Hardstikke goed.

- Bestellen op maat ging heel makkelijk. - Levering in 48 uur en dat tussen kerst en oud en nieuw in.... ook niet verkeerd :) - Goed verpakt, mooi product. Thx

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed en netjes op maat

Goede en snelle levering

Veel keuze omzetten van leverdatum geen probleem

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed te bewerken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

leveren vlot en goed ingepakt

Voorzetraam gemaakt van plexiglas, werkt uitstekend

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed ingepakt

Vlotte levering

Vlotte levering van de op maat bestelde plexiglazen met toebehoren. Inmiddels gemonteerd en prima resultaat! Goede prijs kwaliteitverhouding.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima product en dito eindresultaat

Perfect !! Kunstof voorzetramen

Twee kunststof voorzetramen besteld, gelijk dag erop bericht dat ze klaar lagen. Alles is netjes verpakt en monteren ging aan de hand van een youtube filmpje ook prima. Alles is van prima kwaliteit, ben zeer tevreden.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product kunststof voorzetramen, mooie kwaliteit en met de drevels makkelijk te plaatsen.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Daktrimmers besteld in lengte en hoeken. Netjes en snel geleverd voor een goede prijs.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Snel geleverd, makkelijk te installeren en goede kwaliteit
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Ik ben helemaal superblij met deze marmerlook wandplaten!

Makkelijk om mee te werken,zo klaar met schoonmaken en prachtig resultaat! Geen voegen die op den duur smerig worden.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk om mee te werken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Perfect op maat. Snel en keurig geleverd.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Mooie plexiglas plaat

vlot, correct

snelle leveringen , alles heel goed verpakt, alle maten correct, een aanrader!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product super
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Ondertussen mijn 3e project met wandpanelen van xxl direct. Super tevreden van het eindresultaat. 2 douchekamers mee afgewerkt en een badmeubel mee gemaakt. Het enige puntje van kritiek is dat ik het aantal aangeraden kit-bussen had bijbesteld. Daar kwam ik laang niet mee toe dus wel meteen het 3 dubbel aan kit gaan kopen. Ik heb hiervoor fix all high tack gebruikt en dit ging prima. Maar over het algemeen zeer tevreden van xxl. Geweldige service en geweldig product

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Natuurlijk niet even sterk als tegels maar voor huishoudelijk gebruik: top!

Uitstekende service

Duidelijke communicatie, snelle levering en goed product

• Beschrijf jouw ervaring met het product Volgens verwachting

Top top top

Tot op de milimeter perfect. Zelf heb ik gegoten plexiglas besteld. Op 4 a 6 punten geschroefd(voorgeboord) en afgekit. Dan heb je dubbel'glas' in een uurtje. Wel iets van ventilatie houden natuurlijk.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Snel, goed en makkelijk verwerkbaar
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed product en prima service

Voorzet ramen besteld, 5 stuks. Na een paar dagen werd het pakket geleverd. Jammer, 1 voorzet raam niet geleverd, stond wel op de factuur. De factuur, per email ontvangen, gebruikt om de vermiste plaat te melden. Werd netjes terug gebeld en het raam alsnog verzonden. Kan gebeuren en goed opgelost, prima service

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering, goede kwaliteit en exacte maten en concurerende prijs

Ik heb in mijn huis dubbele beglazing met thermopane beglazing uit de jaren '90. Dus geen hoog isolatierendement. Ik heb daar nu zelf, aan de binnenkant, op ca 1,5 cm afstand acrylaat beglazing voorgezet. Je ziet er vrijwel niets van. Ik heb er nu in feite voor weinig geld triple beglazing van gemaakt.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product heel goed

Top bedrijf

Plexiglas platen op maat zijn gemakkelijk te bestellen in de webshop. Super snelle levering en door een zeer vriendelijk transporteur met duidelijke afspraken netjes afgeleverd. De platen waren ook perfect oo maat. Zeker een aanrader.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Plexiglas platen perfect op maat

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren