Top en netjes ze bellen als spullen er niet zijn en zijn flex in het wijzigen van de opdracht. Hier kunnen een hoop online winkels nog wat van leren
Zeer snel geleverd en heel goed verpakt
Zeer snelle levering en prachtig plexiglas. Zijn er super blij mee.
snel besteld en zelf opgehaald. Ook goed en snel geholpen, vriendelijke mensen. Ook het telefoontje dat het klaar lag om op te halen was een pluspunt. top
Levering was snel, op tijd en goederen waren veilig verpakt. Goede prijs/kwaliteit van artikelen, enig minpunt is dat er geen onderhoudsproducten voor het plexiglas beschikbaar zijn en mee kunnen besteld worden, die heb ik bij een andere firma moeten aankopen.
Wij zijn zeer tevreden van XXLdirect. Prima service, zowel voor als na verkoop.
Bestellen gaat zeer eenvoudig; Door een compleet dak te selecteren heb je in 1 keer alles wat je nodig hebt bij elkaar. Ik heb het nergens anders voor deze prijs kunnen vinden. Binnen 2 dagen stond alles voor de deur.
Ik raad iedereen aan om bij dit bedrijf iets hè bestellen, ze hebben echt geweldige service en mocht er iets niet in orde zijn , dan doen ze er alles aan zodat de klant tevreden is. Wij hadden een probleem met de polycarbonaat platen en dat hebben ze echt geweldig met ons samen op weten te lossen, wij zijn echt dik tevreden over en blij met het resultaat
Je wordt goed opde hoogte gehouden hoe laat ze komen En ze zijn netjes en vriendelijk
Snel binnen goed verpakt mooi materiaal en duidelijk beschreven wat je allemaal nodig heb voor te bevestigen
Duidelijke omschrijving
Zoals op de website gepresenteerd. Snel en netjes.
Snel afgehandeld. Mooi product voor een goede prijs. En vriendelijk personeel bij afhalen.
Een goed en snel geleverd bij de grage neer gezet, heel goed gedaan. even de beschrijving goed lezen dan komt let wel goed. gr .Gerard
in 1 woord uitstekend
Snelle levering en vriendelijke chauffeurs.
Door de duidelijke website was het eenvoudig een compleet dak te bestellen. Een nalevering die bij PostNL kwijtgeraakt is, heeft XXLDirect super opgelost
???
Snelle levering en goed materiaal. Wel wat zwaarder dan ik had gedacht, maar dat is opzich geen probleem.
Mooie en goed verpakte panelen en benodigdheden en degelijke aflevering. Chauffeur hielp zelfs bij binnen zetten van het verpakte materiaal.
Keurig verpakt, juiste maten, beetje jammer dat mijn bestelling 1 dag later kwam doordat hij niet was ingeladen. Goed tevreden !
Om dat ik twijfelde over het te gebruike dikte van het materiaal advies aangevraagd. Goed en snel advies gekregen. Materiaal besteld en snel en schade vrij, door goeie verpakking, geleverd.
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Prima product, goede levering
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.