Snel geleverd. Heel tevreden.
snel geleverd, goed verpakt en perfect op maat gezaagd. Mooi helder perplex zoals op website aangegeven
Mooi snel en goed geleverd. Mooie wandpanelen en niet duur.
Kunststof platen op maat besteld super snel geleverd!Goede maat voering en goed verpakt!
De opgegeven maten perfect overgekomen, keurig afgewerkt. Verpakking uitstekend. Aflevering uitstekend. Een aanrader!!!
kwaliteit zoals aangegeven, super! snelheid van de levering, in deze tijden, zeer goed!
Heb deze voorzetramen voor mijn dubbelglasramen geplaatst, waardoor de koude straling die je nu eenmaal bij glas hebt, aanzienlijk verminderd is. Bijkomend voordeel, de geluidsisolatie is ook verbeterd.
Zeer vlotte levering en zeer goede klantenservice. In één woord Top!!!
onze voordeur heeft 2 gewapend glas ruiten waar veel kou vanaf komt. na lang twijfelen toch maar voorzetramen besteld, maar ik zag wel op tegen de klus, ik ben een vrouw van 75. met de goede handleiding was het goed te doen, wel had ik graag van tevoren geweten dat ik een speciaal soort schroevendraaier nodig had, voor mij leek het op een kruiskop schroef. gelukkig zag de man van de Praxis dat het een andere was, de naam ben ik alweer kwijt
Goed verzorgt en maten kloppen perfect
Vlot en correct, goed en degelijk verpakt HPL plaat en plexiglas. Zelf afgehaald en fijn geholpen met inladen, aanrader. Exact op maat.
Snelle levering en bij ontbreken van een onderdeel voor een overkapping volgende dag geleverd. Heel tevreden met mooi product
Alles keurig afgehandeld en verzorgd.
Besteld, derde dag gebracht
Helemaal tevreden, de keuken is nu helemaal af mooi resultaat. Goede service
Snel en correct geleverd in een uitstekende verpakking om transportschade te voorkomen.
Nadat de verkeerde maat geleverd was, hebben ze het goed opgelost.
Originele beoordeling
Ik bestel 1230/ 1080 En jullie sturen 1210/1080 Dus *** ervaring
Maten door opgemeten en ingevoerd op de site. Paar dagen daarna bezorgd. Eenvoudig zelf te monteren met meegeleverde clips.
Originele beoordeling
Ik heb een voorzetraam met vier montageclips besteld. Alles prima in orde, maar alleen had ik drie witte en één transparante clip. Dat is wat slordig.
Eerste keer met jullie gewerkt. Snel antwoord Verzorgd afgeleverd Correct transport systeem
snel geleverd, prettige medewerker gesproken vooraf.
Daktrim snel geleverd en precies wat ik zocht voor een scherpe prijs!
Ik heb mijn garageramen, enkel glas, geïsoleerd met plexiglas 4 mm van XXL Direct. De platen zijn perfect op maat gemaakt en snel geleverd. Helaas werd er witte plakschuimstrip geleverd i.p.v. de bestelde donkergrijze. Maar na één telefoontje was dat binnen een dag opgelost.
ok