Goede service en kwaliteit. Ik was eerst bang, omdat het goedkoop is, maar ik ben nu helemaal tevreden. Mvg Sam. Technics
Snelle levering en goede service
Snelle levering en kreeg wat ik verwacht had.
Maten zijn goed,dus goed verwerkbaar
Ondanks techniesch malleur op website, Prima opgelost. Compliment
snelle en correcte levering
Alles is netjes en op tijd geleverd. Wel jammer dat de platen niet op maat gezaagd konden worden.
Voor het afwerken van een veranda dak diverse materialen besteld, deze werden op tijd geleverd en voldoen aan de verwachtingen.
Keurig op tijd afgeleverd volgens afspraak en de volle plaat 3x2m1 goed verpakt.
Goed op de hoogte gehouden en super vriendelijk contact!
Ook behulpzaam als je de producten komt afhalen.
Product en vriendelijkheid is uitstekend, enige wat niet helemaal lekker ging was het terugvinden op mijn account of mijn bestelling al klaar was, maar goed, daar heb je telefoon voor.
goede service
Snelle en betrouwbare levering met goed tracking systeem. Niets aan te merken, gewoon goed.
Snel geleverd met alles erbij voor montage
heb al meerdere keren HPL-platen op maat besteld bij XXL Direct. altijd juiste maatvoering en nog nooit langer dan een week moeten wachten op een levering. Koop altijd het huismerk HPL-plaat deze heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. ik ben zeer tevreden en ga voor een volgende bestelling zeker weer naar XXL Direct.
Goede producten en levering
Correcte en snelle levering voor n goede prijs
Snelle levering en goede kwaliteit
Bestelling keurig bezorgd Keurig op maat gezaagd Netjes verpakt Snelle bezorging Goede info
Blij mee
Ze doen wat ze beloven en ook erg correct en leveren ook supper snel .
Bij aankomst had 1 van de panelen een kras. De klantendienst was makkelijk ter bereiken en ook meteen bereid om het probleem op te lossen. Top service!
Perfecte service en goed verpakt en bezorgd.