mooi produkt

mooie produkten. was klein probleempje, maar daar belde het bedrijf zelf over. en dit werd met wederzijds goedvinden goed opgelost. aanrader

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed te verwerken

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Mooi product, vlotte en complete levering

Het polycarbonaat kanaalplaten dak is vrij makkelijk zelf op te bouwen, maar het is aan te bevelen de handleiding goed door te lezen in verband met de volgorde in de montage. Het resultaat is perfect.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer goed

Goed en snel.

Binnen twee dagen geleverd. De acryl wandplaten zijn zoals omschreven en gemakkelijk te plaatsen. De prijs lijkt mij goed ook al heb ik eigenlijk niet vergeleken met andere leveranciers.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product makkelijk te bewerken en te plaatsen. 100% opaque dus geen last van kleur van de ondergrond.

geweldig

Maten klopte perfect, snelle levering, In 1 woord fantastisch

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima

Als glas

Wij wilden onze hocker buiten gebruiken als tafel, maar een (glas)plaat miste nog. Nu een kunststof plaat op maat laten maken bij XXL direct en hij past perfect en is zo helder als glas. We zijn er erg blij mee en onze hocker lijkt nu op een echte tafel

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Supernetjes gemaakt en precies op maat

• Beschrijf jouw ervaring met het product goed

Prettig

Vanuit mijn luie stoel besteld. De volgende dag al gebeld: bestelling staat klaar. Persoonlijk contact bij afhalen. Prima.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Netjes verpakt

Geweldig zeer goede service

Wij hebben een bestelling geplaatst zeer correcte uitvoering klopte de afmetetingen die wij opgegeven hebben we zullen jullie zeker aanbevelen .gr.Michiel

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed product

Snelle lever

Prima product

Een aanbeveling!

Snelle levering, prima handleiding, perfect materiaal. 1 nadeel: bestel 8m breed ipv 8m30 want je betaalt meer voor hetzelfde.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product top
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering en goed verpakt!

Bestelling was precies zoals ik verwachtte. Degelijk verpakt en snel geleverd.

Hele nette service

Erg mooie panelen, keurig te woord gestaan in de showroom, goed meedenken met terugname en duidelijke communicatie in het geheel.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Top

Snel en goed geleverd

Goede ervaring. Snelle reactie en offerte en vervolgens snelle en juiste levering ! Ga zo door !!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Ziet er netjes uit

Goede kwaliteit

Goede en snelle levering, goed materiaal. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om het zelf in elkaar te zetten, je hebt toch wel de betere klus-gereedschappen nodig om dit zelf te doen. Ik heb mijn timmerman gevraagd het te doen, hij was wel zeer te spreken over de prijs/kwaliteit. Dat had hij zelf niet kunnen leveren voor die prijs.

• Beschrijf jouw ervaring met het product goed

gewoon goed geregeld.

Gewoon goed geregeld. Een klein min puntje, Levering duurde 3 weken i.p.v. De volgende werkdag zoals word aan gegeven op de site.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles goed geregeld, goed afspraken maken.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed materiaal
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Geweldige website en snelle levering

Ik.had materialen nodig voor vervangen van mijn garage dak, snel had ik alle materialen gevonden. En besteld en na 2 dagen was alles binnen

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Materialen waren precies zoals verwacht

uitstekende service

diverse monsters besteld. snel in huis en ook de levering van de wandpanelen ging vlot. goede kwaliteit en ontvang veel complimenten over de uitstraling van het product.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product perfect
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Probleempje keurig opgepakt door klantenservice

Bestelde EPDM bleek toch niet op voorraad te zijn. Daar baalde ik eerst van maar de pro actieve houding van de klantenservice maakte alles goed. Eerst zelf contact met mij opgenomen om mij te informeren, meteen ook optie voor annuleren en terugbetaling. Ik besloot een weekje te wachten of het weer binnen zou komen. Medewerker stelde voor mij een weekje later te bellen met de status. Meestal worden dat soort toezeggingen niet nagekomen maar prompt werd ik precies week later gebeld dat EPDM weer binnenkwam en ik had het twee weken later in huis. Zeer positief gevoel overheerst door de manier waarop de klantenservice van XXL probleem oppakt.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed EPDM en makkelijk te verwerken

Helemaal goed

Uitstekende communicatie en levering. De kwaliteit van de materialen van de overkapping is ook dik in orde.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit, eenvoudige montage
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle service probleem goed opgelost

Op tijd geleverd, 1 onderdeel ontbrak (dat merkte ik pas toen de overkapping bijna klaar was) 1 belletje en zonder problemen werdt het ontbrekende onderdeel geleverd. Goede klantenservice die zaken snel oplost. Verder een duidelijke instructie bij de overkapping en simpel in elkaar te zetten alles op maat gemaakt.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi product eenvoudig te monteren
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Precies geleverd wat gekocht. Levering snel en goed verpakt. De set is overcompleet, handleiding is duidelijk. Montage hierdoor een makkie.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Overkapping staat als een huis
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Super super super !!!!!!! En nog eens super!!!!!

Wat een snelle levering! En iets vergeten? Even bellen en super vriendelijk! Geen probleem mevrouw! Ook een zeer vriendelijke chauffeur! Perfect verpakt!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Helemaal top!
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed en ik ga er nog gebruik van maken.

Snelle levering, was jammer genoeg 1 plaat verkeerd geleverd. Maar zeer correct opgelost binnen de 2 dagen.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Gemakkelijk te plaatsen.

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren