Handig qua formaat en gewicht, ook goede prijs/kwaliteit.
Hi Pascal, Bedankt voor je mooie review, op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Precies zoals wij het willen, nette levering en zeer goed geholpen bij de voorbereiding
Hi Albert, Mooi dat de achterwand precies is geworden zoals je voor ogen had. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De producten van XXL Direct zijn erg goed. Makkelijk te verwerken (wandpanelen voor badkamer). Snelle levering.
Hi Marlous, Goed dat de panelen er zo netjes uitzien en prettig te verwerken zijn in de badkamer. Geniet van de nieuwe look! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik kwam er op google toevallig op de site door plaat op maat daar heb ik de maten van mijn plaat ingevuld en daar kwam een mooie prijs uit met bezorgkosten die mij wel aanstond alles betaald en 2 dagen later op precies de goeie maaten thuis afgeleverd super blij mee dat van A tot Z alles goed gegaan was.
Hi Hans, Mooi dat alles precies op maat is geleverd, dat maakt het meteen een stuk makkelijker. Geniet van de volière! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direc
35 euro voor 1 plaat van 1.6 x1 is er echt over .
Hi Maria, Dank voor je feedback. Ik snap dat de verzendkosten dan hoog kunnen aanvoelen. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Strakke webshop, fantastische AI-hulp, vriendelijke mensen.
Hi John, Leuk om te horen dat alles zo soepel is verlopen, vooral dat je onze AI-hulp Jaap prettig vond werken. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd! Prachtige kwaliteit. Erg tevreden. Tip: verzendkosten echt wat lager maken!
Hi, Mooi dat de panelen zo goed bevallen. Als we de verzendkosten lager konden maken, zouden we dat meteen doen! We nemen het mee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Echt top vanaf informatie inwinnen tot bestellen en leveren. Keurig netjes op tijd geleverd met zorg en in onze garage gezet. Panelen zijn zonder meer van hele goede kwaliteit en echt heel goed verpakt ook. 3 zijdig in kleur is ook echt veel strakker dan 1 zijdig in kleur. Lekker dik en makkelijk te verwerken, geen kleurverschil en allemaal puntgaaf. Zeker een aanbeveling voor wie goede kwaliteit akoestische wandpanelen zoekt ipv de standaard bouwmarkt panelen.
Hi Johnny, Mooi dat de panelen zo netjes zijn geleverd en dat de kwaliteit precies is wat je zocht. Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Er kwamen hele grote dozen binnen voor de wanden in ons toilet, helaas voor de bezorger eentje te veel. Gelijk naar xxl gebeld en het werd netjes opgelost. (wij vonden het vooral rot voor de vriendelijke bezorger ) Kwaliteit van onze marmer look wanden is helemaal top!! zeer makkelijk aan te brengen en je hebt gelijk een luxe gevoel.. Zeer tevreden klant dus.
Hi, Goed dat je meteen hebt gebeld, dan lossen we het natuurlijk meteen op! Geniet van het nieuwe toilet, zo'n marmerlook zal een luxe sfeertje geven! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Top geleverd en mooi optijd!
Hi Jocelynn, Goed om te horen dat alles mooi op tijd geleverd is en dat je tevreden bent. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
op tijd volens afspraak geleverd. Zeer goed verpakt en door nette chaufeur afgeleverd. Binnen opgegeven tijdslot. Product goed te bewerken volgens uitgebreide instructie
Hi Arend, Bedankt voor je fijne woorden. Top dat de levering soepel is verlopen en dat het materiaal goed te bewerken is voor de wc‑ruimte. Geniet van de nieuwe look in de wc! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
wordt snel geleverd
Akoestisch wandpanelen besteld , van een mooie kwaliteit. Netjes en goed verpakt , werd het goed en op tijd bezorgd. Eindplinten , lijm en panelen waren makkelijk te verwerken. Zeer tevreden over XXL Direct bv.
Hi Theo, Mooi dat alles zo netjes verpakt binnenkwam en de panelen makkelijk te verwerken waren. Dat horen we graag! Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mooi en makkelijk te bewerken product.
Hi Marcel, Mooi dat het bewerken zo gemakkelijk ging voor in de badkamer. Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig om te bestellen op maat. Correcte levering.
Hi Severine, Fijn dat het bestellen op maat zo eenvoudig ging en alles netjes is geleverd. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Besteld en dezelfde dag in productie. 2 dagen later in de bus.
Hi Gerda, Wat leuk dat je het gaat gebruiken voor jouw vingerhoedjeskast, dan staan ze er weer mooi bij! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed en vlot
Hi Eddy, Mooi dat het materiaal zo prettig te verwerken was voor in de douche. Geniet van de nieuwe look! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Heel goede service
Hi Sara, Fijn dat de service zo goed voor je uitpakte. Veel plezier met je nieuwe spatwand. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mijn pakje was door de vervoerder abusievelijk naar Zwitserland verstuurd en XXL DIrect heeft per direct kosteloos mijn bestelling opnieuw naar mij verzonden
Hi Mariska, Vervelend dat de zending verkeerd was gegaan, maar fijn dat de nieuwe levering meteen geregeld kon worden. Dan hebben de konijnen ook weer een fijne ruimte. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het materiaal is makkelijk te bewerken en te lijmen met de geleverde hightech kit. Wij vinden het helemaal top.
Hi Henny, Klinkt goed dat het materiaal zo prettig te verwerken was. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mooie lattenwand welk netjes ingepakt is geleverd.
Hi Roel, Leuk om te horen dat de lattenwand netjes geleverd is en goed staat achter de tv. Geniet van je nieuwe cinewall! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel en gemakkuelijk online de gevraagde afmetingen doorgegeven en snel geleverd
Hi Gerard, Handig dat het doorgeven van de maten zo soepel ging en alles snel binnen was. Succes met het project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Very happy with my order! It was perfectly cut to size and arrived really quickly.
HI Lindi, Thank you for your nice review. Hope to see you soon again. Kind regards, Lucia - Customer service XXL Direct
Zaterdag besteld dinsdag geleverd gewoon weg super die man sjouwde alles netjes naar binnen
Hi Jos, Mooi dat alles zo vlot geleverd werd en de bezorger het netjes binnen heeft gebracht. Zo hoort het! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Gaan googelen voor een achterwand voor de keuken en kwam hier terecht. Super goed product. Is een dikke 10 waard
Hi Evert, Mooi dat de achterwand zo goed bevalt en precies is wat je zocht. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct