Pakket snel ontvangen, compleet en goed materiaal, relatief makkelijk te monteren en heel mooi resultaat. Zou het zeker aanraden!
Hi Romi, Mooi dat het pakket compleet was en het monteren goed te doen, met zo’n strak eindresultaat als beloning. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De bestelling van de kunststofplaat is perfect op maat ,van de door mij opgeven maten.
wat ik zocht gemakkelijk te vinden en is zeer compleet, prijs is goed en de info die verstrekt word wat de bezorging betreft is uitstekend. ook de transporteur waar zij gebruik van maken verdient 5 sterren. zij hebben een goede track en tracé die duidelijk aangeeft hoelaat de chauffeur er is.
Hi Jos, Goed om te lezen dat de website duidelijk en compleet voor je was en dat de informatie rondom de levering helder overkwam. Succes met jouw project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Keurig product. Vlotte levering.
Hi Patrick, Goed om te lezen dat het product netjes is en de levering vlot verliep. Mooi dat het goed van pas komt voor het verandadak. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Kwam ik na maanden terug om nog "even" een stom hoekprofiellijstje bij te halen: moet plots besteld worden want niet op vestiging voorradig, dus twee dagen vertraging van mijn tijdskritieke projekt. Wel soepele oplossing door behulpzaam personeel. Ook nooit schriftelijk antwoord gekregen op mijn technische vraag via de XXL website.
Hi Laurens, Dank voor je open feedback. Begrijpelijk dat het vervelend is als een klein onderdeel niet direct beschikbaar is, we proberen onze voorraad altijd op peil te houden. Dat je geen reactie hebt gekregen op je technische vraag, dat is gek. Goed om te lezen dat het team ter plekke wel heeft meegedacht en een oplossing heeft geboden. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Perfect materiaal
Hi Will, Fijn dat alles zo goed geregeld was en dat het materiaal perfect voldeed voor het deurtje. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mijn carbonaa plaat werd zeer netjes afgeleverd, chauffeur zeer vriendelijk. Product exact zoals beschreven. Kortom top bedrijf, wij zullen terug komen.
Hi Dan, Mooi om te lezen dat de plaat netjes is afgeleverd en dat alles precies was zoals beschreven. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden van xxl direct tuinhuis met lounge gedeelte maar. Sommige planken waren extreem gebogen? ik ben er mij van bewust dat hout kan buigen en met wat fingerspitzengevoel kan je dit wel redden maar in ons pakket zaten er die niet te redden waren ze braken gewoon in 2. De handleiding is niet echt een handleiding maar eerder een een boekje met onduidelijke richtlijnen zo zijn wij er in geslaagd alles volledig op te bouwen met 2 van onze verticale palen in de verkeerde richting waardoor de afwerking niet overal hetzelfde is. We hebben de "handleiding" gechecked en nergens iets gevonden dat je voor die stap moest opletten. Ook zaten er extreem veel schroeven bij niet aantrokken in het hout. Desalniettemin hebben we nu een prachtig tuinhuis die dus voor 95% heel makkelijk in elkaar te zetten is. Ondanks mijn opmerkingen zou ik dit zeker opnieuw bestellen bij xxl !!
Hi Devo, Dank voor je eerlijke en uitgebreide review. Jammer om te lezen dat er planken in het pakket zaten die echt niet meer te verwerken waren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op zulke moment mag je altijd contact met ons opnemen en dan lossen we het direct voor je op. En dat de handleiding onvoldoende duidelijk was bij het plaatsen van de palen, dat is natuurlijk frustrerend. Dus deze feedback nemen we zeker mee! Fijn dat het eindresultaat er toch mooi staat en dat het genieten kan gaan beginnen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik moest de douche na lekkage vervangen, dan is dit een makkelijke en mooie oplossing. Keurig op maat gezaagd en geleverd. Makkelijk te monteren en nu weer een waterdichte douche.
Hi Harco, Goed dat je snel een oplossing had na de lekkage en dat alles weer waterdicht is. Zo kan je weer met een gerust hart douchen en de muren zien er meteen weer mooi uit :) Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een op maat gemaakt terrasoverkapping gekocht en de kwaliteit hout e.d. is goed. Ook de levering gaat erg snel. Wel jammer dat via de website bestellen middels Klarna niet werkte, en wat extra gedoe gaf. Het zou wel handiger zijn dat het aantal schroeven niet exact afgeteld is, maar wat extra meegeleverd worden. Daar tegenover staat weer dat er teveel planken, daktrimmen en kit geleverd is.
Hi Arnold, Dank voor je uitgebreide feedback. Jammer dat het bestellen via Klarna niet soepel liep en dat dat extra gedoe gaf. Dat begrijpen we en dit soort signalen nemen we mee om het bestelproces verder te verbeteren. Geniet van het eindresultaat van de terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het was erg gemakkelijk om zelfs met een ingewikkelde constructie de materialen te bestellen. Alles was compleet en datgene wat we nog verder wilde ontvangen werd super snel geleverd. Ook de prijs pastte heel goed. Echt een hele positieve ervaring! Ga zo door! René
Hi René, Wat een fijne review! Mooi dat het bestellen ook bij een ingewikkelde constructie soepel is verlopen en alles compleet werd geleverd, dat is natuurlijk fijn om te horen. Geniet van de mooie zomeravonden onder de overkapping! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima begeleiding en adviezen. Heb 2 catalogussen meegegeven aan familie. Kortom uitstekend en ik raad het een ieder aan om met deze ondernemer plannen te maken voor de toepassing van zijn uistekende materialen om zijn wo ing op te knappen. Goed advies en zeer snelle levering.
Hi Wim, Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat je de begeleiding en adviezen als prettig hebt ervaren en dat je dit zelfs hebt doorgegeven aan familie. Dat waarderen we heel erg! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Product (EPDM) en levering zonder problemen. Dat is wat ik verwachtte.
Hi Etienne, Goed om te lezen dat het materiaal en de levering precies waren zoals verwacht. Dat is waar we het voor doen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Sylvia, Vervelend dat de bestelling beschadigd aankwam, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar dan proberen we het altijd zo snel mogelijk om te lossen! Fijn dat het nieuwe materiaal zonder problemen is opgestuurd en dat je dat als prettig hebt ervaren. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik had EPDM dakfolie en lijm nodig voor een klus in de tuin. Producten kwamen heel snel aan en waren ideaal voor de klus.
Hi Kristoff, Fijn dat de EPDM dakfolie en lijm snel geleverd werden en goed hebben gewerkt voor je tuinberging. Zo hoort het! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed geholpen en gedaan wat werd gezegd. Goed verpakt en heel aangekomen.
Hi Carla, Goed om te lezen dat alles is gegaan zoals afgesproken! Geniet van het eindresultaat op de wc. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Net materiaal. Goed geleverd en makkelijk te monteren!
Hi Lynsey, Mooi om te lezen dat het monteren soepel ging. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
2 april een bestelling gedaan van een acrylaat - plexiglas wandpaneel. bezorg of ophaaltijd zou 4 of 5 dagen zijn. uiteindelijk kon ik hem 14 april ophalen. Direct opgehaald. Thuis uitgepakt en bleek hij bij een hoek kapot te zijn. Er zat een hoekbescherming op maar het hoekje van het wandpaneel miste ik. Dit direct doorgegeven. Ze zouden direct een nieuwe maken en nu zouden ze hem bezorgen. Tot de dag van vandaag wacht ik nog steeds op mijn wandpaneel die ik bijna een maand geleden besteld heb. Ik hoop maar dat hij qua maten en qua staat in orde is. We wachten rustig af.
Hi Dick, Wat vervelend dat dit zo is gelopen. De combinatie van vertraging en een beschadigd wandpaneel is natuurlijk erg frustrerend, zeker als je al zo lang wacht. Het is begrijpelijk dat dit het vertrouwen aantast. Ik heb er weer melding van gemaakt! Bedankt voor het geduld. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Top kwaliteit
Hi Wim, Bedankt voor je review! Fijn dat de goede pasvorm het verwerken van de polycarbonaatplaten makkelijker maakte. Dat is precies waar ze voor bedoeld zijn, zeker bij een verandadak. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb 12 kleinere voorzetraampjes besteld. Was eerst naar bouwmarkten geweest voor info..... Via de site van XXL en telefonisch beter advies gekregen en verschillende mogelijkheden om te bevestigen kunnen bekijken. Ook handige demo filmpjes hierover op de site. De bestelling had wat vertraging waar ik keurig over geïnformeerd werd. De maten van de geleverde raampjes kloppen precies. Ik ben echt tevreden. Douwe
Hi Douwe, Mooi dat je het advies, de demo’s en de communicatie rondom de vertraging als prettig hebt ervaren en dat de maten precies kloppen. Project geslaagd, zo te horen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik ben zeer onder de indruk van XXL Direct. De op maat gemaakte overkapping werd zeer snel geleverd. De overkapping is van zeer mooie kwaliteit, de handleiding was super duidelijk en er werden meer dan genoeg montage materialen meegeleverd. Ik heb XXL Direct dan ook bij vrienden aangeraden.
Hi Jacco, Mooi om te lezen dat de overkapping snel is geleverd en dat zowel de kwaliteit als de handleiding goed bevielen. Van dit soort reviews worden we heel erg blij! Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Beschadigde plaat ontvangen door transport maar was snel geregeld dat er een nieuwe kwam. Mooi en stevig materiaal
Hi Mart, Vervelend dat de plaat beschadigd aankwam door het transport, maar goed dat dit snel is opgelost met een nieuwe levering. Fijn ook dat het materiaal verder stevig en naar wens is. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles perfect geleverd. Mijn naam is niet Riny, maar Kees
Hi Kees, Dank voor het doorgeven en excuses voor de verkeerde naam. Fijn dat alles perfect is geleverd en het product goed werkt bij het kippenhok. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
We hebben 8 akoestische panelen besteld en toen het aan de want hing, zagen we kleurverschil bij 4 panelen. XXL Direct heeft direct 8 nieuwe panelen gestuurd. Probleem opgelost! De panelen die over zijn, worden t.z.t. weer opgehaald. Ik mag ze zelfs nog even bewaren totdat de TV beugel hangt. Stel ik maar een zaagfout, dan heb ik nog nieuwe liggen. Prachtig dit, word ik heel blij van!
Hi Louis, Dank voor het delen van je ervaring. Fijn dat we het kleurverschil snel hebben kunnen oplossen, want je wilt wel een strakke wandafwerking! We denken graag met je mee. Geniet van het eindresultaat, wanneer jullie er wonen ;). Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik ben best handig maar was blij met de hulp van een timmerman. We hebben best wel veel moeten aanpassen. Veel materiaal over zoals houten planken, daklijst en 3 spuitbussen lijm en 2 kit spuiten zijn over! Wat moet ik daar nu mee? Ook de dakbedekking was heel ruim tot wel 1,5 meter te groot. De hoogte was ook niet juist omdat onze maatvoering de doorloop hoogte bleek. Onduidelijk dus.
Hi Eugène, Goed dat je je review achterlaat. Wij leveren altijd wat extra producten erbij, zodat als er iets misgaat je al iets achter de hand hebt. We proberen onze handleidingen en configurator zo duidelijk mogelijk, dus feedback is altijd welkom zodat we het kunnen verbeteren. Geniet in ieder geval van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct