Bestelling is vlot verlopen en ook de levering was op tijd en alle materiaal was degelijk beschermd. Zeer tevreden.
Hi Marc, Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Fijn dat het plaatsen ook makkelijk ging. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima kwaliteit, zowel de EPDM als het plexiglas van mijn bestelling. Afmetingen exact passend. Levering professioneel.
Hi Willy, Wat goed om te horen dat alles perfect is geleverd en de kwaliteit van zowel het EPDM als het plexiglas naar wens is. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
heb al enkele keer een mail gestuurd maar geen antwoord gekregen een bestelling van 22-10-25 en we zijn een maand verder niets ontvangen
Hoi Rudy! Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het uitblijven van een tijdige reactie. We hebben de afgelopen periode helaas te maken gehad met ziekte binnen het team en een defecte machine, waardoor sommige bestellingen vertraging hebben opgelopen. We hebben hierover ook eerder gecommuniceerd, maar begrijpen dat dit alsnog erg vervelend voor je is. Volgens onze gegevens is jouw bestelling ruim twee weken geleden aan UPS meegegeven. Het lijkt er dus op dat er iets in het verzendproces is misgegaan. Wil je alsjeblieft contact opnemen met onze klantenservice? Dan zoeken we dit direct voor je uit en kunnen we, afhankelijk van jouw voorkeur, het bedrag crediteren of een nieuwe bestelling aanmaken die we met voorrang versturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We lossen dit graag zo snel mogelijk voor je op. Groetjes, Paula - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd , precies op maat. Netjes bezorgd
Hi Sy, Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd en precies op maat! Super dat het keukenpaneel zo goed bevalt. Veel kookplezier gewenst met je nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie, punctualiteit.
Hi Jos, Dank voor je review. Goed om te horen dat de communicatie en levering naar wens waren. Hopelijk bevalt het materiaal ook goed als voorzetraam in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Van help bij bestelling, bestelling endlevering. Dank
Hi Paul, Dank voor je bericht. Fijn dat alles van bestelling tot levering goed is verlopen en dat het product precies past bij wat je nodig had voor het garagevenster. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
super service
Hi Ron, En wat een super beoordeling, heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Geweldige producten en levering op tijd.
Hi Bart, Dank voor je reactie. Heel veel plezier met de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
In het kader van het : ""Kom laten we eens een tochtje maken", besloot ik persoonlijk langs te gaan bij XXL in Heeteren. Erg leuke ontvangst en flexibel omgaan met een klein misverstandje bij de bestelling. Blijf zeker bestellen en succes!!! heren met de aanstaande uitbreiding! Dank voor de service!
Hi Alexander, Wat leuk dat je op eigen initiatief een tochtje naar Heteren hebt gemaakt. Je bent altijd welkom! Succes met de isolatie, Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het pakket was best wel zwaar, maar de bezorger was uiterst vriendelijk en vrolijk.
Hi Patrick, Wat leuk om te horen dat de bezorging niet alleen snel was, maar ook met een glimlach werd gedaan. En fijn dat het product er mooi en luxe uitziet, dat past natuurlijk perfect in de keuken. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Na een bezoek aan de showroom met een korte blik op de achtergelegen werkplaats, huiswaarts met een paar kleurstalen. Keuze bepaald en na enig meetwerk de platen besteld. Handig dat je de platen reeds op maat kunt laten zagen en alleen betaald voor wat je afneemt. Geen zaagverlies en eerlijke prijs dus! Platen zijn netjes op tijd door een koerier geleverd.
Hi Marcel, Wat een mooie en duidelijke review, dank daarvoor. Goed om te horen dat het bezoek aan de showroom je geholpen heeft bij het maken van een keuze. Fijn dat je de eerlijke prijs en het gemak van maatwerk waardeert, en dat de levering netjes op tijd was. Succes met de afwerking van het toilet! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Maten kwamen goed overeen en materiaal was goed te verwerken Via E-mail goed geïnformeerd v.w.b het bestellen en bezorgen Produkt.
Hi Gerard, Dank voor je review. Veel succes met project schuur! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima communicatie en snelle en correcte levering. Chauffeur van het transportbedrijf was ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Volgende keer weer.
Hi Hendry, Dank voor je fijne terugkoppeling. Goed om te horen dat alles vlot en correct is verlopen, en dat ook de chauffeur een positieve indruk heeft achtergelaten. Veel succes met het afdak! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Kwalitatief goede producten tegen een mooie prijs. Snelle levering en een goede service
Hi Sander, Dank voor je beoordeling. Klinkt alsof alles soepel is verlopen en je tevreden bent over zowel de kwaliteit als de service. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede adviezen en een correcte aflevering.
Hi, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de adviezen en de levering. Veel plezier ermee in de serre! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De plaat werd beschadigd en zonder aftekening geleverd. Nadat dit op 23/10 werd gemeld hebben we een maand later de boodschap gekregen dat er een nieuwe plaat verstuurd zou worden. Deze werd binnen de week geleverd.
Hi Jana, Wat vervelend dat de plaat beschadigd en zonder aftekening is geleverd. Zeker als er na je melding op 23 oktober geen reactie is gekomen, is dat teleurstellend. Ik heb begrepen dat er inmiddels contact met je opgenomen is en dat je zo snel mogelijk een nieuw plaat ontvangt. Veel kookplezier gewenst, zodra het alsnog goed geregeld is. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
De plaat werd beschadigd en zonder aftekening geleverd. Nadat dit op 23/10 werd gemeld hebben we geen reactie ontvangen nog een nieuwe plaat ontvangen. De plaat is niet bruikbaar.
Hi Tjalke, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de kwaliteit van het materiaal voor het dak naar wens is. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijke en correcte service.
Hi Piet, Dank voor je review. Goed om te horen dat het materiaal stevig is en prettig te verwerken in je werkkamer. En fijn dat je de service als vriendelijk en correct hebt ervaren. Laat je weten hoe we de volgende keer toch richting de 10 kunnen gaan? We blijven graag leren! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ondanks dat de levering niet compleet was, snelle reactie en meteen adequaat gehandeld. Top service
Hi Rien, Dank voor je review. Jammer dat de levering niet compleet was, maar goed om te horen dat er snel en adequaat is gehandeld. Dat maakt een hoop goed. Succes met het project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mijn voorzetraam was vertraagd door een productiefout, daar is goed over gecombineerd, een paar dagen later kwam het in prima staat aan (goed verpakt). Ik vond alleen het klittenband heel duur, dat was bijna net zo duur als het stukje plexiglas, ik zou dan ook de helft over hebben gehad,heb dat ergens anders veel goedkoper gevonden, daar is nog wel een verbeterpunt.
Hi Martin, Dank voor je eerlijke terugkoppeling. Goed om te horen dat het voorzetraam uiteindelijk in prima staat is aangekomen en dat de communicatie daarover duidelijk was. Je punt over de prijs van het klittenband nemen we mee. Ook de scherpe randen zijn iets waar we aandacht aan blijven besteden. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestellen gaat erg gemakkelijk, spullen worden snel en netjes geleverd.
Hi Lieuwe, Dank voor je reactie. Goed om te horen dat het bestellen soepel verliep en de levering netjes was. Heel veel succes met jouw project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Rubber slap voor overkapping ziet er goed nog geen tijd gehad om het te ,monteren maar is beter wat er nu opzit ik ben tevreden.
Hi Joop, Dank voor je reactie. Hopelijk vind je snel een moment om 'm te monteren, zodat je er optimaal van kunt profiteren. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Tot in de puntjes verzorgd.
Hi Henk, Wat goed om te horen dat alles tot in de puntjes verzorgd was en dat je tevreden bent over het product en de levering. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Super service, snelle kwaliteit en snelle communicatie.
Hi Martin, Dank voor je reactie. Goed om te horen dat de installatie van het materiaal voor de overkapping soepel verliep en dat je tevreden bent over de service en communicatie. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb eerst een mal gemaakt met de uitsparingen om de stopcontacten te plaatsen dit maakte het eenvoudig om in de tool de bestelling in te geven. Binnen twee dagen kreeg ik de plaat stevig verpakt zonder gebreken aan de deur. Het plaatsen was in een oogwenk gebeurd met de handige tips. Ik ben heel tevreden
Hi Chris, Wat handig dat je vooraf een mal hebt gemaakt, dat maakt het bestellen inderdaad een stuk eenvoudiger. Fijn dat de levering snel en netjes was, en dat het plaatsen soepel verliep met behulp van de tips. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct