Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Alles correct afgehandeld.
Ze waren goed in gepakt
Goed product levering was goed te volgen via internet
Fijn op maat gesneden en thuis geleverd Makkelijk te plaatsen en af te kitten Een mooie prijs voor een goed product
Snel en goed
zoals eerder omschreven
Er valt op geen enkel punt een opmerking. Snelle en correcte levering .
Snelle levering en al in orde
1ste bestelling en volledig in lijn met t aan bod zeer terveden en mijn klus is prima geklaard
Alles klopte zo hoort het,juiste maten en supersnelle levering. Super
Daktrim voor twee schuren besteld. Vlotte levering, goede prijs en goede service achteraf toen ik iets te weinig schroeven had besteld.
Duidelijk op de site, goede prijzen, snelle levering.
Had een nieuwe serredak nodig kwam op XXL direct site, maat opgeven, selecteren welk materiaal, betalen, 2 dagen later een compleet pakket thuis met alles wat je nodig heb om ons dak te vervangen. Toptitels en top service Thx Rob
Er staat nog een dak op de planning, ik kom zeker terug.
Goed product snelle levering en een goede prijs
Goed bedrijf, levert erg snel de materialen die besteld zijn., Wat dit bedrijf onderscheidt met de andere materiaal leverende bedrijven is hun communicatie. De leuke berichtjes die je krijgt met betrekking tot de levering zijn super. van de aankondiging dat de leverancier er aan komt, tot aan de laatste, "Wij verwachten over 10 minuten bij u te zijn, opent u de deur alvast". Leuke twist aan de communicatie.
Bij eerste bestelling is alles perfect verlopen. Na correctie i.v.m. foutieve meting mijnerzijds is alles keurig omgeruild.
Goede en snelle levering. Als ik een min puntje moet bedenken, is het dat je pas de avond voor transport hoort van de levering.
Alles op precies op maat en snel geleverd zoals gewenst
De HPL platen gratis op maat gezaagd en alles binnen 48 uur geleverd. Ook was het e.e.a. keurig beschermd met hoekkapjes zodat beschadiging werd voorkomen. Ben dus uitermate tevreden!
Snel geleverd, goede kwaliteit producten
Op tijd geleverd en perfecte staat
Geweldig bouwpakket. Alles netjes op maat gemaakt en alles viel netjes in elkaar. Makkelijk te monteren en stond in een dag. In de beschrijving staat alles keurig stap voor stap uitgelegd. Goed te doen voor een beginnend klusser. Aanrader!
eerste ervaring en zeer tevreden
levering gebeurd zoals vermeld op de site . probleem met een geleverd item , direct online gemeld via de chat en het probleem werd direct opgelost. perfecte service . een aanrader voor iedereen . indien ik iets nodig heb zal het zeker terug hier zijn .