Ondanks wat kleine wijzigingen van leertijd en het ontbreken van enkele onderdelen in het geleverde pakket toch een goed gevoel overgehouden van de samenwerking. Advies: informeer zowel degene die als opdrachtgever staat geregistreerd als degene (meestal klant van de opdrachtgever) over wijzigingen in levertijd. Verder netjes behandeld naar aanleiding van mijn telefoontjes.
Top en snelle levering!
TOP!
Snel en correct geleverd
Heb 3 platen 3mm perspex besteld waar ik een windscherm van gemaakt heb op balkon. Door ze demontabel te maken kan ik ze gemakkelijk verplaatsen naar elke plek van het balkon
alles zoals het hoort
Levering van producten is goed maar waarom geen korte video-uitleg hoe je producten moet verwerken. Dat zou veel makkelijker zijn. Nu moet ik bij de concurrentie de video's bekijken om te checken hoe ik te werk moet gaan. Ook onduidelijk welk van de producten je moet gebruiken. kortom, prima producten maar slechte uitleg welk product je op welke wijze moet gebruiken. Achteraf denk ik, ik had beter producten van concurrent kunnen bestellen omdat daar de uitleg wel duidelijk is.
Beste Marcel, Dank voor je feedback! Uiteraard hadden wij je graag voorzien van informatie wanneer je met ons contact op had genomen. Spijtig genoeg is dit niet gebeurd. Wij onderschrijven dat een instructievideo een goede toevoeging is, maar vinden het jammer om te lezen dat je daar uit concludeert dat je de producten beter ergens anders had kunnen kopen. Een instructievideo voor het installeren van daktrimmen is zeker iets wat wij op onze planning hebben maar tot op heden nog niet gelukt is te realiseren. Desalniettemin hopen wij dat je nog steeds plezier zal hebben van je bestelling en hopen je in toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Voor nu wensen wij je een fijne dag. Met vriendelijke groet Team XXLdirect
Tevreden. Goede prijs en kwaliteit. Enige minpuntje vind ik de verzendkosten. Daar zou naar mijn idee meer opties in kunnen. Wat ik besteld had kon naar mijn idee ook onder postnl condities. Kost het maar 7.25 ipv 20euro. Voor de rest top!
Je krijgt wat je besteld hebt, prima.
goede prijs/kwaliteit en snel geleverd
Een beetje kritisch eerst aangezien de prijs lager lag als alle andere concurrentie. Bij het lezen van de reviews toch besloten om hier te bestellen en heb mij er niet van beklaagd!! Alles zat er in tot het laatste vijsje. Kwaliteit van hout en materiaal is top!
Ik had de daktrim de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit. Ik miste alleen de koppelstukjes
Ik heb platen op maat besteld voor mijn hek Waren erg krom bezorgt dit gemeld en binnen no time nieuwe geleverd gekregen top geregeld
Supper mooie platen. Net echt natuursteen. Platen sluiten naatloos tegen Elkaar. Eenvoudig op de wanden te lijmen. Een aanrader voor iedere klusser Doen dus.
Snel en makkelijk
Hele goede webwinkel. Spullen snel ingeleverd. Goede prijzen. Een buitenhoek daktrim was een beetje beschadig. Na gesprek met medeweker werd gelijk een nieuwe buitenhoek daktrim gratis verzonden. Ik ben heel blij me. Tevreden klant.
Makkelijk te bestellen, fijne site, goede kwaliteit.
Makkelijk bestellen, snel bezorgd, goed ingepakt, alles compleet. Toen we wat over hadden konden we dat langsbrengen op het kantoor in Heteren en werd alles ook perfect afgehandeld. Hierdoor konden we goedkoop en simpel een perfect EPDM dak plakken zonder naden en zonder dat we dit ooit eerder gedaan hadden. Zo wordt XXL nog echt XXL straks!
Mijn ervaring met XXL Direct is top. Geweldige service en snelle levering. Alles is netjes verpakt en is van super kwaliteit. Ook de bezorging is goed verzorgd je wordt netjes op de hoogte gehouden. Gr Henk
Ik kwam al snel uit bij XXL Direct om de uitstekende prijs/kwaliteitverhoudingen. De website werkt heerlijk eenvoudig om te bestellen en de order was dan ook snel geleverd. Enige verbeterpuntje die ik kan bedenken is het verpakken van de in mijn geval bestelde daktrimmen. Deze waren gespoten maar op sommige plekken had de coating al aardig te leiden gehad onder het transport. Deze heb ik gelukkig aan een zijde kunnen verwerken waar niet zo veel op gekeken wordt.
ok