een zeer tevreden klant, ik zal XXL DirectBV bij iedereen aanbevelen.
Goed geholpen bij de bestelling, deze is snel in behandeling genomen. De artikelen zaten goed verpakt en de bezorgdienst was goed te volgen
Levering heeft even op zich laten wachten.
Zeer snel en correct geholpen. Goede prijs en kwaliteit verhouding
Makkelijk besteld, snel afgehandeld en goede kwaliteit
In één woord FANTASTISCH!
Alles goed geregeld
Over de kwaliteit en leveringen ben ik zeer tevreden, slechts één keer gehad dat de maatvoering niet was zoals gevraagd.
Mooie kwaliteit spullen, zowel EPDM als de daktrim kraal zwart.
Het bestellen van de HPL platen is heel simpel. Je geeft aan wat je wilt hebben en daar betaal dan ook voor. Niets meer en minder. Waren zelfs goedkoper uit dan houten boeidelen.
Goed geregeld
Snelle levering, uitstekende service
echt goede kwaliteit. in 3 uurtjes alles was geïnstalleerd. echt gemakelijk.
Alles is goed toegekomen en is zoals beschreven.
Absolute pluspunten: - Als je belt krijg je direct iemand aan de telefoon. Geen irritante keuzemenu's. - De medewerker aan de telefoon is ontzettend vriendelijk en zeer kundig. Er wordt met je meegedacht en veel is mogelijk. - De levertijd is snel en de transporteur is stipt op tijd en ook hij is zeer vriendelijk. - En het aller belangrijkst: de overkapping is prachtig!! Boven verwachting mooi. - Eén punt van aandacht: in de tekst staat dat iemand met twee linkerhanden de overkapping in een dag in elkaar zet. Dat is wat overdreven. Wat hulp en rechterhanden zijn echt wel nodig :-)
Telefonisch mijn bestelling doorgegeven,door vriendelijke medewerkers die alles correct hebben afgehandeld ,en 2 dagen later mijn bestelde Artikelen al aan huis afgeleverd. Toch super snel,ik vind van wel Team van xxl.
zeer goede service goed geholpen klantvriendelijk
Zeer goede ervaring wat betreft materiaal en levering.
Bestelling (3,5m plaatmateriaal) op verzoek dag later gepland, was geen punt. De bestelling werd in mijn voortuin afgeleverd, top.
Houden zich keurig aan afspraken
Goed product
Conform afspraak
Ik heb op mijn overkapping het nieuwe dak van xxl geplaatst alleen ik ben een vrouw. Gewoon stap voor stap de beschrijving volgen maar ook echt alles eerst lezen. Als je in het bezit van goede zaag machine bent makkelijk te doen. En eerlijk ik was behoorlijk nerveus maar nu apetrots ha.
Materiaal werd vlot geleverd, was compleet, maten waren correct, aantallen +1 wat fijn is. Enige min punt is dat de bij geleverde schroeven geen metrische maat hadden, circa 9,5 mm. Dit betekende dat een aantal onbruikbaar was. Verder alles netjes.
Pakket besteld, maar kon pas na een week geleverd worden! Het excuus was drukte, op zich geen probleem maar dan moet je niet adverteren met een levering binnen 48uur! De afnemer moet ook zijn/haar tijd plannen! In 2 dagen tijd de overkapping van 6 meter breed en 4 meter diep geplaatst. Wat best wel tegen viel was de kwaliteit van het hout van 2 dakliggers. Een was aan 1 brede zijde gewoon ruw, de tweede was krom waardoor het centreren van de 2 kanaalplaten die op deze ligger kwamen te liggen niet goed te doen was. Verder worden alleen aluminium U-profielen geleverd voor de lage uiteinden van de kanaalplaten, waardoor de hoge uiteinden van de kanaalplaten iets rond gaan hangen, welliswaar niet veel, maar het is wel zichtbaar. Kortom aan de kwaliteit kan men zeker met weinig middelen veel verbeteren