Mijn bestelling was afgeleverd echter niet op mijn adres ……Na telefonisch contact werd dit zeer klantvriendelijk opgelost ! Excuses en meteen werd er een nieuwe bestelling gereed gemaakt ! Klasse !
Zeer fijne platen om met te werken, ziet er ook goed uit, heel fijn dat er een zijde mat is en de andere hoogglans
goede communicatie , heel goede prijzen en snelle levering. wat super is in de platen is dat je enkel betaald wat je nodig hebt en geen volledige plaat. ook gratis verzaging en levering. elk plaatstuk met beschermfolie en label met de maten. top
Goed aan de maat en beschadiging vrij.
Perfect gezaagd tot op de mm., een zeer mooi product. Ook stipt op tijd geleverd zoals beloofd en is reeds gemonteerd in onze zelfgemaakte boekenkast. Doe zo verder Groetjes Erik uit België
Bestelling goed en optijd geleverd
Excellente levering en service alsmede perfecte kwaliteit
prima bedrijf
snel geleverd precies op maat
Vlugge levering, zeer goede prijzen
Geleverd volgens specificatie en zonder mankementen. Snelle levertijd.
Snel en top geleverd
Betrouwbaar
Gewoon goed
Wij hebben voor onze schuur en garage HPL gevelplaat besteld welke makkelijk op iedere maat te bestellen zijn. Vlotte levering en heel netjes verpakt. Erg tevreden.....en schuur en garage erg netjes geworden
Komen afspraken na en product ziet er goed uit
Heel tevreden over de service, het product (acrylplaten) en de chat. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
nette aflevering
Perspex was netjes op maat gezaagd. Levering inclusief beschermfolie.
Mijn bestelling is vrij snel aan huis geleverd, en degelijk verpakt.
Eerst verschillende proefstukjes besteld daarna onze eind producten op maat gezaagd besteld echt binnen 2 dagen geleverd. Met de chauffeur kun je goede afspraken maken
prachtig materiaal! heeft een mooie uitstraling!
Product super snel geleverd en geen beschadigingen door de zeer goede verpakking. Chauffeur van de bezorging was heel behulpzaam en beleefd hiervoor dank. En het gekochte product was het goedkoopst bij XXL na onderzoek op het internet. Bedankt voor de uitstekende service. Mvg, Charlie
Goede service en mooi materiaal
Geen probleem bij ophalen per direct, juiste facturering Gewoon alles in orde