Het project waar ik aan bezig ben mankeerde een afwerking profiel voor design en waterdichtheid. Dit hebben we gevonden bij xxl direct. Keuze was snel gemaakt voor onze daktrimmen. Alles op voorraad en vlotte afhandeling van de bestelling. 2 dagen later gearriveerd en 1 dag plaatsing. Ja hoor,een tevreden klant.
super strak echt mooi en gemakkelijk te bewerken. hadden dit echt eerder moeten doen
Vanaf de bestelling tot aan het moment van leveren, waarbij er een technisch defect aan 1 van de machines was en men de levertijd noodgedwongen moest bijstellen, is men de afspraken nagekomen. Chapeau voor Wim en zijn Team
Alles was tijdig en volgens de bestelling geleverd
Goeiedag
Snelle en correcte levering alles goed verpakt. Geweldig. Prijs kwaliteit ook goed.
Snelle levering en verrassend mooi resultaat Keuken heeft een metamorfose ondergaan Volgend jaar de badkamer aan de beurt 100% tevreden dus.
Allemaal goed gegaan met bestellen
Afspraak is afspraak
Top.
Goede en snelle levering
Mooi produkt en snel en netjes afgeleverd
Snel en goed gelevert
Onlangs 3 stroken antraciet trespa besteld. Keurig verpakt geleverd gekregen. Inmiddels zitten de stroken op hun plaats en ziet het er netjes uit
Bedankt Hans voor de goede service m.b.t. het leveren van onze wandpanelen!
De levering verliep redelijk vlot en volgens verwachting.
De website is overzichtelijk en makkelijk te bekijken, bestellen gaat eveneens zeer vlot, netjes snel een bevestiging gekregen, het logistieke bedrijf wat ze gebruiken, is ook zeer efficiënt en netjes in hun aanmelding en bezorging, zeker een aanrader dit bedrijf om bij te bestellen !!!
het is de eerste keer dat ik zaken met jullie doe maar daar ben ik zeer tevreden over
Heb een plaat trespa besteld en om maat laten zagen en ook nog netjes thuis bezorgd. Chauffeur belt als hij voor de deur staat en je bent er niet. Maak een afspraak waar hij het neer kan zetten en als je thuis komt staat het daar ook. Super bedrijf en betaalbaar, dan ook nog snel geleverd !!
Tevreden van het materiaal en de snelle levering
Goede kwaliteit plus uitleg En zeer snelle levzring
De platen zijn super netjes en snel afgeleverd. Tot de millimeter super netjes afgezaagd dus alles mooi op maat. We zijn enorm tevreden van deze winkel. (Weliswaar liet mijn man een plaat vallen met gevolg stukje eraf, dat was wel een domper maar dit heeft natuurlijk niets met de levering te makken.) Hebben we weer iets nodig komen we zeker terug!
Snelle levering en prima kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden. Snelle levering van de bestelde materialen. Alles was netjes en goed ingepakt. Alle bestelde materialen zat er bij dat is tegenwoordig ook al uniek. Het enige verbeterpuntje zijn 2 afdekplaatjes voor de kopse kanten.
Een goed product met genoeg spullen om het goed te kunnen afwerken