Heel goed artikel, mooi te verwerken en erg duurzaam. Site was goed makkelijk bestelling te plaatsen en nertjes en vlot geleverd.
Zeer goede websyte.Zeer snelle levering en vriendelijke leveranciers.Goed verpakt.Plaatsings boekje bijgeleverd en alle materialen in hoeveelheid correct geleverd.
Één van de bestelde platen voldeed niet aan de opgegeven maatvoering. In samenspraak tot een uitstekende oplossing gekomen. Hierbij neemt XXL Direct haar verantwoordelijkheid en deed alles om tot een oplossing te komen waarbij de klant tevreden is.
Plexiglas was perfect op maat gesneden , snelle levering en goed verpakt en beschermt.
Goede ervaring. Goed verpakt en eigen delivery dienst. Keurige service en advies bij vragen.
HPL platen op maat laten zagen. Paneeltjes waren zeer netjes gesneden. Alleen jammer dat de platen niet vlak waren maar lichtjes gebogen. Hier en daar was er een stukje melanine afgebroken. Al bij al tevreden over het geheel.
Naast de prima prijs/ kwaliteit verhouding vonden we de wijze waarop we werden geïnformeerd uitstekend. Met name de chatfunctie op de website. Hierop werd snel en adequaat gereageerd.
Top prijzen voor gezaagd materiaal en snel geleverd. Absoluut en verreweg de goedkoopste met Trespa (HPL)
Op tijd geleverd en precies aan de maten die ik doorgeven heb
Prima en vriendelijk geholpen.
Het feit dat mijn gewenste product voor mij op maat werd gezaagd, deed mij beslissen om bij deze site mijn bestelling te plaatsen. Prima service.
Duidelijke product beschrijvingen, goeie support bij vragen, lage prijzen en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
De service is uitstekend en de materialen zijn snel en correct geleverd.
Sterk, dik EPDM ligt al op het dak. houd het water tegen en dat was de bedoeling. Was netjes als het gewicht was genoemd en het was opgerold maar de prijs was goed en ik heb het zelf opgerold.
Het bestellen gaat eenvoudig en het leveren zelfs sneller dan de site vermeld. Al met al dik tevreden
Ben heel tevreden alles was goed geregeld kwaliteit super prijzen waren niet te duur
Goed advies en hulp gekregen bij de aankoop van de marmeren look wandpanelen voor onze badkamer. Het resultaat is fantastisch!!
goed afgemeten en optijd geleverd
Zwarte daktrim nodig besteld en volgende dag netjes geleverd en makkelijk te monteren.
Super verzorgt en afgeleverd.
Snelle levering, prachtig product!!
Perfect geregeld van A tot Z!
Netjes op de precieze maat gemaakt die ik heb doorgegeven. Op tijd en snel geleverd. Duidelijke beschrijving hoe te bouwen. Goede service aan telefoon die hebben ook tijd genomen voor me. 1 rubber was niet goed maar ook dat is meteen netjes opgelost .
Door een fout van mij dat ik in cm had ingevuld maar moesten mm zijn . De firma heeft contact op genomen en mij super geholpen waar door ik toch de de juiste stukken op tijd en snel bezorgd werden !!
Verkeerde niet zoals beschrijven en dan nog heb ik gebeld met klantenservice…. Kort om gewoon slecht
Beste Samir, Dank voor uw feedback! Vervelend om te horen dat u van mening bent dat u de verkeerde beits heeft ontvangen. Wij verkopen twee soorten beits. Een Douglas hout kleurige en een zwarte variant. Deze zwarte variant heeft u netjes van ons ontvangen. Uiteraard vinden wij het spijtig dat de uiteindelijke kleur van uw trap niet overeenkomt met uw verwachting, maar dat wil niet zeggen dat u de verkeerde beits heeft ontvangen. In dit geval heeft u het juiste product ontvangen. De uiteindelijke kleur wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de ondergrond en het aantal lagen. Desalniettemin hopen wij dat u alsnog plezier heeft van de beits en wij wensen u het beste voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Team XXLdirect.nl