Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering
Zeer correct afgehandeld de order
Snelle levering, helaas is de spreiding in dikte van de geleverde platen wel 20% (een plaat is 5,0 mm de andere 6,0 mm) terwijl 5 mm besteld is.
Beste Kaylan, Dank voor je feedback. Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling m.b.t. Plexiglas GS. Plexiglas GS is een zeer mooi materiaal, maar heeft als “nadeel” dat deze platen altijd een dikte tolerantie hebben van max. 10%, vandaar dat de dikte per plaat iets kan verschillen. Dit hebben wij ook vermeld op de product pagina van Plexiglas GS. Wij hopen op je begrip in deze en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met eventuele bestellingen. Met vriendelijke groet, Team XXLdirect.
Super zoals XXL de bestelling heeft afgerond.
Alles correct op maat en levering zoals afgesproken.
Letterlijk niets op aan te merken
Snelle levering en super kwaliteit
Materiaal netjes afgeleverd.
Perfect levering alles op tijd en duidelijk.
Alles goed verlopen
Na de bestelling keurig na 2 dagen geleverd. Ook dat was heel fijn bedrijf. Minpuntje was wel dat de platen wel wat beschadiging hadden
Goed en snel geleverd volgens afspraak
De bestelling was snel geleverd, weinig op aan te merken.
Materialen zien er goed uit
klasse assortiment met prima prijstelling. goed personeel.
Top service met vriendelijk personeel en snel geleverd.
Maar de uitleg hoe je het verlijmen moest slecht lijm heel dun kreeg teveel op mijn plexiglas Mar nu hoe krijg je het er weer af? Service gebeld met het product warm maken maar met wat een uv lamp maar die heb ik niet.dus ik heb mijn project verprutst .
Vlekkeloos en niet duur.
Zeer correcte levering, slechts 2 dagen, prima prijzen en geen verzendkosten !
Bestelling was binnen 3 dagen binnen. Ik heb er een toilet ruimte mee bekleed, heel licht en makkelijk te bewerken. Is ook goed schoon te houden. Ik ben er zeer tevreden over.
beloofde leveringstijd nagekomen; zelfs een dag vroeger. de vriendelijk chauffeur was ook weer vroeger dan beloofd; moesten ons haasten om op tijd thuis te zijn.
Juiste maten, goed verpakt, leveringskost is vrij hoog in vergelijking met kost product.
Door de 3D animatie kun je al goed inschatten wat het eindresultaat gaat worden. Handige beschrijving erbij, maakt de opbouw goed te doen.
Via wat googlen kwam ik bij xxl direct. Heb normaal mn vaste adressen, maar toch besloten om hier een grote bestelling te plaatsen. Wat geweldig! Ik kreeg steeds bericht hoe het met de levering stond, de chauffeur was ontzettend behulpzaam en vrolijk en de kwaliteit is uitstekend! Alles klopt gewoon. Hier word ik zeker een vaste klant!
Erg handig door de sms’jes en mailtjes die krijgt van te voren hoe laat ze er zijn. En de producten zijn zoals omschreven.