Snelle en goede service, werd netjes geleverd
Producten snel geleverd . Juist op maat gezaagd.
Levering op aangegeven tijdstip.
Goed verpakt en goed op maat geleverd
volledig nieuwe dakrand met uitbreiding voor gevelisolatie gemaakt met XXL direct geleverde spullen, alles perfect gelopen, zeker aan te raden!
Goede communicatie kwa levering en bereikbare snelle klantenservice!
Contact gehad met medewerker en hij kon antwoord geven op al mijn vragen zodat het bestellen op de website niet meer mis kon gaan. Materiaal is van hoge kwaliteit en goed te bewerken.
Geleverd en verwerkt volgens wens.
Positief
Snel leveringen
Goed zo
Goede communicatie over bestelling, snelle levering, goederen prima verpakt.
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling van daktrommen. De uitleg op de website is zeer goed waardoor ik het nodige kon bestellen. Aan te raden.
Bijzonder vriendelijk te woord gestaan snelle levering en een prachtig resultaat niet van glas te onderscheiden zo mooi super blij mee onze mooie kast is weer perfect kan nog jaren mee super bedankt voor de goede service fam H C van der Wouden
Snelle service, overzichtelijke site en goede info omtrent levering.
Compleet zet zo als gevraagd
Goed product voor een goede prijs en een zeer snelle levering die correct verliep
makkelijke bestelsite en levering zoals afgesproken zoals het hoort geweldig.
Bestellen gaat eenvoudig, vriendelijk geprijsd en vlot bezorgd. Goed verpakt, dus zonder beschadigingen bezorgd Helemaal TOP
Plaat was correct geleverd. Ma bij plaatsen. Op oneffenheid is deze metteen. Gebarsten. De kwaliteit. Is toch niet wat ik had verwacht
Beste Wouter, Dank voor je feedback. Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Voorafgaand aan je bestelling hebben wij contact gehad via onze livechat. Hierbij heb je gevraagd naar de mogelijkheden omtrent het monteren van een handrail en/of stoel aan de desbetreffende panelen. Hierop hebben wij geadviseerd om geen producten te monteren aan de wandpanelen zelf, maar aan de draagmuur daarachter. Uiteindelijk heb je ervoor gekozen om toch producten te monteren aan het wandpaneel, waardoor deze is gebarsten. Uiteraard vind wij het erg spijtig dat dit is gebeurd, maar dat neemt niet weg dat wij, voorafgaand aan je aankoop, je ook geadviseerd hebben om dit niet te doen. Desalniettemin hebben wij je toch compensatie aangeboden voor het ongemak, maar deze compensatie heb je helaas niet geaccepteerd. Spijtig genoeg kunnen wij in een dergelijke situatie niet meer doen. Wij hopen op je begrip in deze en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met eventuele bestellingen. Met vriendelijke groet, Team XXLdirect.
Nvt
Ontbrekende onderdeel werd vrij vlot via tussenkomst van xxl door de fabriek nagezonden