wat ik besteld heb is erg goed en prima van kwaliteit
Prima producten snel geleverd
Alles geleverd zoals besteld en binnen de afgesproken termijn. Goede service. Snel antwoord bij vragen.
In ieder bedrijf gaat er wel eens iets mis. Dit gebeurde mij helaas ook. Op dat moment voelde ik mij niet gehoord, behalve dan dat het vervelend was. Veel meer hadden ze ook niet kunnen doen, wel hadden ze mij in de daaropvolgende kosten die ik ervan had tegemoet kunnen komen, bedachte wij ons achteraf. Na levering kwamen wij erachter dat er een plaat met schade was geleverd. Deze werd DIRECT en ZONDER gezeur gelijk vervangen. Daar waar ik op zoek zou naar een andere leverancier, heeft dit ons doen besluiten onze volgende bestellingen toch weer te doen bij dit bedrijf! Om deze reden! Het werd gelijk en vol vertrouwen afgehandeld. Dank nogmaals hiervoor! Het geeft vertrouwen.
Gewoon goed
Dit is de 3e x dat wij bestellen via xxl direct. 2x de kunststof wandpanelen en 1x dakbedekking. Alle 3 de keren was het supersnel binnen. De chauffeur is altijd op tijd, binnen het afgesproken tijdvlak.
Attent en snel
Heldere website, makkelijk om de bestelling te doen en de logistiek is ook helemaal op orde.
Alhoewel ik 2 platen besteld had kwam er na 2 dagen 1 plaat binnen. Dat is jammer maar ik stuurde een mailtje dat ik er 1 gehad had ipv 2 en na 2 dagen de andere plaat gehad en alles op maat. Ik zeg prima en snel bedrijf
Via internet gezocht naar wanden voor douche en wc in ons appartement, monster aangevraagd en bestelling gedaan binnen 2dagen aflevering geweldig goed verpakt met de benodigde kitten. Aanbrengen en op maat zagen fluitje van een cent, de benodigde strippen prima, kortom we hebben nu wanden helemaal naar wens
Netjes thuis afgeleverd
Na eerst proefstukjes te hebben besteld een goede kleurkeuze kunnen bepalen. Vervolgens maten aangegeven. Op exacte maatvoering ontvangen met een snelle levertijd. Helemaal top.
Besteld en snel geleverd. Exacte maten die ik had besteld.
Kon het vrijwel direct afhalen, prima kwaliteit (epdm en lijm) Teveel aan bestelde lijm mag gewoon retour. Blij mee!
Alles was mooi geleverd. Had niet onmiddellijk tijd om deze te plaatsen. Eindelijk toch kunnen starten aan dit projectje en alles verliep vlotjes, handige handleiding en duidelijk stappen plan. Echter 1 min puntje en dit was een eindkapje dat te weinig was geleverd. Zonet contact opgenomen met de klanten dienst om dit alsnog op te sturen... Eens dit aankomt word dit zeker een 5 sterren.
Alles prima verpakt geleverd.
Super tevreden over de service en bestellingen . Zo tevreden dat wij toch online hebben besteld . Prijs kwaliteit is top. Wij hebben het opgemeten, maten doorgestuurd en op het millimeter juist, geen extra werk met het passen van de plaat . Raad het iedereen aan Mvg Christina uit België
exact en snel geleverd zoals besteld mooi produkt assortiment
Mooie platen keurig op maat, goed verpakt, en snelle levering. Dus zeer tevreden. Een aanrader snel te verwerken wel even de lijm er bij bestellen.
Mooi product acryl wandpaneel voor de keuken en is makkelijk op maat te zagen
Op een vrijdag heb ik een plaat besteld die op maat gezaagd moest worden. Gezien de aangegeven levertijd had ik die in de loop van de week verwacht. Op zaterdagochtend om 8 uur had ik de plaat in huis. De bestelling verliep supersnel en probleemloos.
Alles volgens afspraak verlopen, degelijk verpakt, zonder kans op beschadiging. Tijdstip levering correct !!!!!!!!!
zoals verwacht mooie plaat en gemakkelijk te bewerken ,ook de opgegeven maten kloppen perfect.