snel geleverd en netje verpakt aanrader

zoals verwacht mooie plaat en gemakkelijk te bewerken ,ook de opgegeven maten kloppen perfect.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product mooi product
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Bij het bijwerken van mijn tuinschuurtje bleken de acryl raampjes dusdanig aangetast dat vervanging noodzakelijk bleek. Maten en dikte opgegeven (op de mm) en besteld. Binnen de kortste keren bevestigd en binnen een week, keurig en schadevrij verpakt, werden de ruitjes geleverd. Exact volgens bestelling. De prijs bleek (na wat speurwerk vooraf) heel concurrerend en het totale beeld van dit bedrijf is dus zonder meer zeer positief. Aan te bevelen!

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product exact volgens opgegeven maten uitgevoerd

snelle en voordelige levering

eenvoudig, snel en voordelig besteld, overzichtelijke website, keurig netjes gezaagd, goed verpakt, vlot en schadevrij geleverd! overduidelijk een aanrader :)

• Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Duidelijk op website, goede en snelle bezorging

Alles wat ik besteld heb is snel en goed ingepakt, om beschadigingen te voorkomen, bezorgd

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product EPDM rubber is goed te leggen wel even wennen aan lijm

Geweldig product

Echt heel mooie marmerlook platen. Snelle levering en perfecte maatvoering.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Echt heel mooi

Alles 100%

Site is perfect maten invoeren direct prijsopgave. Snel geleverd. Perfect verpakt met beschermhoekjes op de hoeken. M.a.w. tot de volgende bestelling.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Trespa

Maakt de beloftes waar

Zeer tevreden over mijn “customer journey”. Goeie shop. Goeie producten. Goeie prijzen. Goede transporteur. Flink veel spullen besteld, niks ontbrak, geleverd op tijd, door vlotte kordate chauffeur en mijn bouwproject staat, zonder gezeik. Dit is hoe je e-commerce moet doen en ik hoop dat ze dat blijven doen, want ik kom er zeker terug ;-)

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit volgens verwachting (100% overeenkomend met wat op de shop gezegd wordt)
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

prima product, goed en netjes geleverd

Uiterst tevreden

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product tevreden

Prima ervaring

Alles liep goed, van bestellen tot levering Vriendelijke klanten service, werd goed geholpen

• Beschrijf jouw ervaring met het product Mooie platen

Alles was top

Snelle levering van een hoog kwaliteitsproduct met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Goed product

Jammer dat de vervoerder het even af liet weten met de bezorging

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

Goed opgelost

Had het diverse dingen besteld Kreeg snel geleverd. Zat een item bij in de verkeerde kleur, direct gemaild kreeg vervolgens snel reactie en het item na geleverd in de juist le kleur.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Prima kwaliteit
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

salles was keurig en op tijd geleverd

ja hoor als we weer wat nodig hebben bestellen we het hier en we vertellen regelmatig aan mensen dat we dit dak zo gedaan hebben en dat we het bij xxl gekocht hebben zelfs tegen dakdekkers

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product geweldig en gemakkelijk te verwerken iedereen kan dit

Goede kwaliteit.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

• Jouw oordeel over het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Helaas liet de levering 2 weken op zich wachten. Levering aan huis was uiteindelijk netjes en vriendelijk.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Geleverde producten voor dakbedekking waren prima.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Zeer snel en netjes geleverd

Zeer snel en netjes geleverd.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Zoals het hoort
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Geweldig super service en top product!

Snelle levering heel fijn en word netjes naar binnen gezet. Product is super Wij zijn zeer tevreden en hebben jullie al aanbevolen aan kennissen.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Product is super en makkelijk te installeren.

Zeer snel geleverd

• Beschrijf jouw ervaring met het product Top

snelle service

wilde zakelijk snel wat samples hebben van een serie spullen, volgende dag binnen. Bleek niet de juiste keuze van mij en werd wat anders opgestuurd. Eveneens snel en top geregeld!

Correcte afhandeling

Al 2 keer correct mijn bestelling afgehandeld. Duidelijke communicatie over de levertermijn. De zwarte daktrimmen zijn van goeie kwaliteit.

Goed product ,Snelle service

We hebben een bedrukt meshdiek en 2 stickers besteld. Opdrachr snel en goed uitgevoerd. Het eindresultaat is biven verwachting

snelle alles aanwezig levering

snelle levering. duidelijke handleiding. alle materialen aanwezig en bij de hand dus compleet is het juiste woord prijs zeker voordeliger dan wanneer je elders alles appart gaat kopen.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product makkelijk
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Gewoon correct in product als levering !

Beveel het iedereen aan

Alles goed geregeld

Makkelijk bestellen en aflevering volgens afspraak.

• Jouw oordeel over het product
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed maar heeft wel aandacht nodig

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren