Zeer positief
Duidelijke internet site makkelijk te gebruiken en snelle en veilige levering zeker een aanrader voor de particuliere klant
De webshop werkt git Wordt binnen afgesproken termijn geleverd Diverse betaal opties
Goede prijs-kwaliteit voor de PVC platen in de douche. Makkelijk te bevestigen dankzij de tips
Alles zorgvuldig en beschermd ingepakt, geleverd
Na bestellen, sneller geleverd dan gedacht, alles prima op maat en netjes verpakt.
Ik heb nu tweemaal Plexiglas besteld en beide keren naar volle tevredenheid
Levering was er gewoon de dag na bestellingen al!
deed helemaal aan mijn verwachtingen.
Correct
Goed geregeld, klantenservice en vriendelijkheid.
Super Service Sehr empfehlenswert
Bestelling snel binnen en goede service
Snel en juist geleverd
Meteen een reactie terug gehad,en de correcte maat die ik doorgaf geregeld! We moeten de marmerkleurige douchewanden nog maken maar, het zag er mooi uit.
Snelle service goed product, prijs ok, wat tegen viel aan het eind pas dat je boven de 200€ geen bezorgkosten!
Mijn ervaring met XXL direct was heel goed, vakkundig ,vriendelijk geholpen.
Stevige en beschermende verpakking, levering punctueel.
Top geregeld
Top.....zou er zeker nogmaals bestellen.
Op tijd en alles was in orde
zal er waarschijnlijk nog wel bestellen als zelfstandige
Top, goed en snel geregeld allemaal.
prima en goed geregeld
Duidelijk website en perfect op tijd geleverd. Chauffeur heeft meegeholpen met uitladen en op zijn plaats leggen.