Goed product en een perfecte aflevering.
De maat klopte precies, mooie kwaliteit, snelle afwerking, kortom aan te bevelen voor iedereen. Fred
Op de producten zelf niets aan te merken, wijze van verpakken ook perfect. Echter de van tevoren gemaakte afspraak over de bezorgdatum kwam niet tot zijn recht. Doordat XXL met externe bezorgers werkt is deze afspraak dus misgelopen en een dag eerder bezorgd wat betekende dat wij extra privékosten moesten maken. Door XXL is hier excuus voor gemaakt en een kleine tegemoetkoming in de extra gemaakte kosten aangeboden. Uiteindelijk tevreden met de producten en de afhandeling dus een voldoende beoordeling en aanbeveling.
Op maat een kanaalplaten dak besteld. Binnen 3 dagen bezorgd wow dat is snel. De gebruiksaanwijzing ontbreekt. Is te vinden op de site. Had ik dat maar nooit gedaan want dat heeft mij 2 dagen extra gekost omdat de gebruiksaanwijzing niet klopt en zeer onduidelijk is. erg jammer want de rest ziet er wel goed uit
goed verpakt
Mooi product
Een goede
goede feedback en zeer correcte info en levering
Top kwaliteit voor minder prijs
Makkelijk bestellen, je wordt netjes op de hoogte gehouden en was netjes verpakt.
Goede producten geleverd....maar....... Nadat ik online daktrimmen 60 x 65 mm had besteld en 2 buitenhoeken bleek nadat ik de bestelling controleerde dat ik per ongeluk de hoekstukken 40 x 45 mm had aangevinkt, ik gelijk met uw firma gebeld om het direct te veranderen in buitenhoeken van 60 x 65 mm. De medewerker beloofde mij dat te veranderen in mijn bestelling. Na enkele dagen kwam mijn bestelling aan , wat bleek nou .....de buitenhoeken die erbij zaten waren 40 x 45 mm kon er dus niets mee doen Dus dat is iets waar u net wat meer aandacht aan kunt besteden als een klant iets verkeerd besteld en dat direct doorgeeft
snelle levering. perfect
Na een bestelling te hebben gedaan, het verkeerde type verf opgestuurd gekregen, er zijn 2 types van dezelfde verf. Daarop gebeld met de klantenservice, zeer vriendelijk te woord gestaan en meegedacht aan een oplossing, kortom netjes en zoals het hoort erg fijn.
Goede kwaliteit en prima prijs
Meedenken aan oplossingen mbt leveren, zodat de klus op tijd klaar was
Zeer vlot en op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur, en keurig verpakt.
Goed geregeld
Ik had een vraag en kreeg snel een reactie met een goed eerlijk advies
Top bestelling, ik ben heel erg blij met het product en durf te stellen dat deze zaag mijn tuinhuis project vele malen sneller en preciezer heeft afgerond, had ik veel eerder moeten kopen!
Wat een vriendelijke medewerkers en wat een geweldige service; ze denken ook met je mee. Hebben een bestelling geplaatst voor een veranda met schuur. Bij het plaatsen kwamen we erachter dat we een paar planken voor het dak te kort kwamen. Gebeld en kon het meteen komen ophalen. Wij hebben nu een hele mooie veranda met schuur in de tuin staan.
zeer vlotte levering ,goede service
Voor het eerst bij hen besteld. Ik werd nog persoonlijk gebeld dat het klaar zou staan. Service!
Alles netjes afgeleverd en uitstekend materiaal en uitstekende instructie!
Hij is gewoon goed en snel geleverd