Op t een gevonden wat ik zocht. Als die hetzelver toch klantenservice gebeld om na te vragen wat en hoeveel ik nodig had. Bij afhalen bestelling nog aangevuld. Snel en simpel. Daktrim zit er strak op en maakt de aanbouw af.
Snelle levering. Zeer tevreden.
Snelle levering en een fantastisch product.
Alu daktrimmen besteld in antraciet ral7016. Snelle levering, degelijk verpakt. Zonder schade geleverd. En bovendien nog een zeer scherpe prijs. Beterkoop dan de lokale groothandel in dakmaterialen. Dus zeker voor herhaling vatbaar!!!
De bestelde producten werden snel geleverd. Waren duurzaam en goed verpakt. De opgegeven afmetingen klopte precies
De epdm lijm wat een geweldige lijm plak goed . De zwarte daktrimmen met de hoek super strak . Alleen de schroeven liever met een voor boor kopje
Erg duidelijk site, makkelijk om je te bestelling te plaatsen en erg snel geleverd.
Zeer snelle levering. Goed in gepakt. En mooi op maat gemaakt.
Bezorging ook erg goed.. Optijd en vriendelijk
Zeer scherpe prijzen, vlotte afhandeling en snelle en vriendelijke levering.
Snelle manier van bestellen overzichtelijk en duidelijke communicatie en informatie. Pakket goed verpakt ontvangen. Geen beschadigingen. Zeer tevreden met XXL Direct en het eind resultaat van mijn project.
Snelle levering en van op maat gezaagde Trespa panelen, ook de maatvoering zeer precies uitgevoerd
Een aantal weken bij XXL Direct voor het eerst als zakelijke klant een bestelling geplaatst die direct bij de klant geleverd was binnen de termijn die ze aangaven. Mijn project had vertraging opgelopen vanwege het slechte weer. Na 2 weken vertraging kom ik bij de klant aan en zie bij een aantal plaatmaterialen flinke beschadigingen waardoor ik die platen niet kon gebruiken. Klanten service gebeld en gemaild met wat foto's en die hebben mij binnen 10 minuten terug gebeld en een paar oplossingen aangeboden. Omdat ik onder druk stond en de materialen hard nodig had hebben zij alles op alles gezet om de beschadigde materialen opnieuw te leveren. Ik was er blij mee met deze oplossing en kon gewoon doorwerken zonder vertraging te hebben opgelopen. Dit is voor het eerst dat ik zo'n snelle service meemaak en zonder problemen of gedoe dat zij met mij meedachten. Al met al kan ik iedereen deze firma aanbevelen. Ik zal zeker in de toekomst met hun zaken blijven doen. Met vriendelijke groet, Shulogic Multiworks
Snelle levering. Goed materiaal. Goed op maat
Op 2 dagen geleverd en goed ingepakt.
Perfekte service
Topservice voor een correcte prijs, goede materialen die perfect op maat gezaagd worden en heel goed ingepakt voor transport.
Tijdje gezocht op en hier gevonden wat ik zocht voor de beste prijs en netjes op maat gezaagd.
Echt maatwerk product met goede suggesties van service medewerker. Flexibele levertijden.
Bestelling heb ik 2 dagen na plaatsing ontvangen en wanneer ik opmerkte dag het plexiglas toch iets te groot was door mdat mijn kast was gekanteld, mailde ik om te vragen of ophaling mogelijk was om het plexiglas wat af te snijden. Binnen het halfuur na het verzenden van mijn mail ontving ik een telefoontje van een medewerkster die me zei dat dat niet mogelijk was, maar samen met mij tóch naar een oplossing zocht. Ik kreeg uiteindelijk een heel stappenplan en een boost in zelfvertrouwen (gratis en voor niets) om het plexiglas zélf te kunnen snijden, wat ik ook gedaan heb! Bedank xxl direct!
Binnen enkele dagen mooie acryl platen geleverd waar ik een hele nette dooche voor mij ouders mee heb gemaakt. Ook zij zijn zeer tevreden.
Met nadruk op goede service/coulance. Eind vorig jaar heb ik polycarbonaatplaten gekocht voor een overkapping. Nu onlangs de klus werd opgepakt, kwam aan t licht dat ik de verkeerde afmetingen had besteld. Na overleg, foto's opsturen, zonder gedoe en extra kosten de platen kunnen omruilen! Top!
Gemakkelijk besteld met goede uitleg. Zeer goed verpakt met beschermhoekjes. Beetje jammer dat alléén rechthoekige en vierkante vormen kunnen worden gezaagd en dus niet driehoek of andere vormen.
Na telefonisch informatie ingewonnen te hebben heb ik besteld en binnen 2 dagen geleverd gekregen, perfect op maat, mooi materiaal. de douche is schitterend geworden