Daktrim besteld wat tot mijn verbazing de volgende dag netjes en vriendelijk bij aan de voordeur werd geleverd. Goede kwaliteit. Wat ik teveel besteld had kon ik retour sturen en zonder gedoe per ommegaande het geld terug op mijn rekening. Top bedrijf. Top service!
Beste Henk, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe daktrimmen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Deel van de bestelling verloren gegaan, hebben direct opnieuw opgestuurd.
Beste Patrick, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent! Gelukkig is de 2e levering alsnog goed gegaan. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Dit is de tweede keer dat ik bij jullie bestel en ik ben heel tevreden. Dank u.
Beste Viviane, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent! Wat leuk dat je vaste klant bent geworden! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering.
Beste Jos, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Rudi, Bedankt voor je positieve review! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Kwaliteit goede materialen en compleet geleverd met duidelijke beschrijving
Beste Ruud, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Keurig geholpen, telefonisch goed te woord gestaan, en bij afhaal direct iemand aanwezig. Kan niet anders dan véél waardering geven.
Beste Willy, Bedankt voor je positieve review en je lovende woorden over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een overkapping op maat besteld bij XXLdirect. Alle klopte precies en was perfect op maat. Het in elkaar zetten ging prima. Ook de kwaliteit van het hout was prima. Ook de levering was snel; een paar dagen na onze bestelling.
Beste Jos, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent over de geleverde overkapping. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en geniet van de zonnige dagen. We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Exacte maten van geleverde plaat
Beste Jos, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en onze exacte maatvoering. veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Spullen lagen netjes klaar , jammer dat jullie een afwerkstrip niet kunnen door zagen zodat deze in de auto paste dit was inmiddels de 4e orde waar ik mee gewerkt heb , het was altijd keurig in orde.
Beste Bert, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat eerdere orders goed zijn verlopen. Helaas kunnen we niet alle materialen vooraf op maat zagen, we kiezen ervoor om dit alleen bij platen te doen. In ieder geval veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal Snelle correcte levering
Beste Johan, Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het materiaal is geweldig, wandpanelen geen smerige voegen meer van tegels Snelle levering, veel keuze en voor ons lekker dichtbij Vriendelijk personeel en goed geholpen
Beste Fransiska, Bedankt voor de mooie 10! Wat leuk om terug te lezen dat je ons zo geweldig vindt! Veel plezier met je nieuwe panelen en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle complete levering. Alles keurig verpakt.
Beste Marcel, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De eerste geplande aflevering ging mis , het produkt zat niet in de vrachtwagen maar de 2de levering de dag erna ging perfekt .
Beste Twan, Bedankt voor je mooie review! Vervelend dat de eerste aflevering mis ging, maar gelukkig is het snel opgelost! Veel plezier met je nieuwe aankoop we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Binnen 4 dagen alles exact op maat geleverd. met zelfs wat extra hout en schroeven
Beste Frank, Bedankt voor de mooie 10! Fijn dat je tevreden bent over onze maatvoering en de goede service. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle service en levering. Kwaliteitsverbetering materiaal
Beste Jaak, Bedankt voor de positieve review, dat wordt gewaardeerd! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering én de goede service. Veel plezier met je nieuwe aankoop we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel beschikbaar, zelfs afhalen is mogelijk
Beste Walter, Bedankt voor de fraaie 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Netjes verpakt
Beste Kurt, Bedankt voor de mooie 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering én de goede verpakking. Veel plezier met je nieuwe aankoop we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik mijn bestelling gemaakt en was snel geleverd.Er ontbreekte wel iets maar was direct recht gezet. Alvast bedankt
Beste Kurt, Bedankt voor de fraaie 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering én de goede service, dat horen we natuurlijk graag. Veel plezier met je mooie overkappien we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
opnieuw weer een zending van hun gehad voor de verbouwing van de caravan op de camping, Door omstandigheden kon ik de zending niet zelf aanpakken maar alles netjes geregeld op de camping. Kreeg keurig een foto dat het afgeleverd was.
Beste Willem, Bedankt voor je fraaie 10! Fijn dat je zo blij bent met de levering, dat horen we natuurlijk graag! Veel plezier met je nieuwe panelen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Netjes op maat gezaagd en goed verpakt en correct geleverd. TOP
Beste Hennie, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je tevreden bent over de maatvoering en verpakking. veel plezier met je nieuwe Trespa platen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles keurig geregeld
Beste Jan, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om terug te lezen dat alles keurig is geregeld. veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle bestelling en levering. Uitstekende kwaliteit.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Inderdaad: wat je bestelt, krijg je precies zoals beloofd in huis! Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst, en we zien je graag nog eens terug in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De verzending van mijn bestelde artikelen is niet goed gegaan. Daar kan XXL-Direct natuurlijk niets aan doen, maar ze hebben het wel netjes afgehandeld. Toen duidelijk was, dat niet alle 3 pakketten op de plek van bestemming zouden aankomen is er adequaat gereageerd en heb ik keurig mijn geld terug gehad. Chapeau XXL Direct!
Beste Jos, Bedankt voor je review. Vervelend dat het niet goed is gegaan met de levering maar gelukkig is het opgelost en hebben we het naar tevredenheid opgelost! Hopelijk graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen Goede kwaliteit Snel bezorgd
Beste R,d,, Hartelijk dank voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct