niets op aan te merken
Beste Siem, Bedankt voor je mooie 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We zijn heel blij met onze nieuwe overkapping! De levering was super snel, er werd duidelijk over gecommuniceerd en het pakket is netjes afgeleverd. De handleiding die erbij komt is zeer uitgebreid en goed te volgen zeker met de duidelijke foto's erbij zodat het ook voor de minder ervaren klusser ook goed te doen is. Zeer tevreden!
Beste Kim, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat alles naar wens is gegaan. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ons pakje was zoek geraakt bij UPS, netjes opgelost door de klantenservice.
Beste Carla, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat je pakketje was zoek geraakt door UPS. Gelukkig is het adequaat opgelost door onze klantenservice! We zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Er wordt duidelijk aangegeven wat je eventueel nog meer zou kunnen nodig hebben. Bij eventuele vragen worden deze duidelijk beantwoord. Goede service.
Beste Paul, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat alles volgens afspraak is geleverd en je goed bent geholpen door onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Afleveren gebeurt mooi op tijd en volgens afspraak, artikelen goed verpakt in plastic met harde hoeken zodat ze onbeschadigd aankomen
Beste Ger, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat alles goed en volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
fijn dat je proefstukjes kunt krijgen van de platen. jammer dat dit niet voor de hoeklijsten kan je kunt dus niet thuis kijken welke lijst je er het beste bij vind passen.
Beste Tatja, Bedankt voor je review. We hebben inderdaad alleen samples van de platen, wil je de hoeklijsten/profielen zien, dan kun je die het beste in onze showroom bekijken. We zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
2e overkapping besteld. Er werd netjes gebeld dat het gereed was en wanneer we hem hebben wilde. Keurig op tijd afgeleverd.
Beste Henk, Bedankt voor je mooie 10! Wat leuk dat je alweer een 2e bestellingen hebt gedaan! Veel plezier met je overkapping en geniet van de zonnige dagen. We zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed niet duur
Beste H.E., Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de goede prijs en snelle levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles duidelijk op de site
Beste Vincent, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat alles duidelijk was! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bestelling vrij snel en levering was goed verzorgt en stevig ingepakt. Ik ga nog 2 op maat gemaakte platen bij bestellen. Bedankt voor de goede service. Theu
Beste Theu, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de levering. Veel plezier met je nieuwe platen en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Achterwand in de keuken ermee gedaan en in de douche een wand. gewoon met een ijzerzaagje in de decoupeer. word goed verpakt en snel geleverd. TOP!
Beste Richard, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden over ons bent over de wandpanelen Veel plezier met je nieuwe aanwinst(en) en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Prima maatvoering Nette aflevering Alles goed
Beste Willem, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de maatvoering en de nette aflevering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Een hele prettig bedrijf om zaken mee te doen. Goede communicatie en goede levering..
Beste M.B. , Bedankt voor je positieve beoordeling én voor het mooie compliment! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
alles past goed als je de betonpoeren er goed in zet is het appeltje eitje echt tevreden.
Beste Johan, Bedankt voor je mooie 10! Wat leuk dat je zo tevreden over ons bent en fijn dat alles goed is gegaan. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Prima levering en snelle klantenservice. Prima product. Maar als je nog wat wilt nabestellen ben je wel veel geld kwijt voor bezorgkosten. Voor een stukje anti stof tape van €1,75 ben je meer dan €6,- kwijt. Als je een alu stripje van minder dan 30gr erbij doet, dan ben je meer dan €24,- kwijt. Dat zou veel goed koper moeten. Maar al met al een goed bedrijf om bij te bestellen.
Beste Chris, Bedankt voor je review! Allereerst fijn dat je tevreden bent. Voor wat betreft de verzendkosten, dit heeft te maken met de verschillende afmetingen. Een lange alu strip kan niet met de reguliere post mee vandaar. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en herstel na breuk door het tranport bedrijf
Beste Leo, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent en alles netjes is opgelost. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Onze ervaring met xxl is erg goed. Snel geleverd en een goed product.
Beste Jaap, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je tevreden bent over product en levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal, snelle levering. Ideaal dat op maat gemaakt word. Goede uitleg hoe op te meten. Super blij mee.
Beste Trudi, Bedankt voor je 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent en alles goed is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De platen waren binnen 2 dagen bezorgd en zijn superfijn om mee te werken. Ze waren ook precies zoals afgebeeld
Beste Nathan, Bedankt voor je mooie 10! Wat leuk dat je zo tevreden over ons bent en dat het snel is geleverd. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering - product overeenkomstig de omschrijving
Beste Geert, Bedankt voor je mooie 10! Wat leuk dat je zo tevreden over ons bent en fijn dat alles goed is gegaan. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
2 trespa boegdelen besteld. Werden snel keurig op maat gezaagd geleverd.
Beste E, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe Trespa platen en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Op tijd en prima communicatie
Beste Erwin, Bedankt voor je fraaie 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Na het plaatsen van de bestelling duidelijk geinfomeerd over de order en levering (afhalen op locatie) was ook volgens aangegeven levertijd. Product precies op maat volgens de opgegeven maat in de order. Top service!!
Beste Kees, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling werd op maat gezaagd en geleverd en voldeed aan de kwaliteit. Ook vragen betreffende deze producten werden adequaat beantwoord. Iedereen aan te bevelen
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je op zoveel punten tevreden bent, dat horen we natuurlijk graag! Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je nieuwe aankoop. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Exact op maat en heel snel geleverd. Zeer tevreden dus. Prima prijs ook.
Beste P, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze maatvoering, prijs en snelle levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct