Hi Tjalke, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de kwaliteit van het materiaal voor het dak naar wens is. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijke en correcte service.
Hi Piet, Dank voor je review. Goed om te horen dat het materiaal stevig is en prettig te verwerken in je werkkamer. En fijn dat je de service als vriendelijk en correct hebt ervaren. Laat je weten hoe we de volgende keer toch richting de 10 kunnen gaan? We blijven graag leren! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ondanks dat de levering niet compleet was, snelle reactie en meteen adequaat gehandeld. Top service
Hi Rien, Dank voor je review. Jammer dat de levering niet compleet was, maar goed om te horen dat er snel en adequaat is gehandeld. Dat maakt een hoop goed. Succes met het project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mijn voorzetraam was vertraagd door een productiefout, daar is goed over gecombineerd, een paar dagen later kwam het in prima staat aan (goed verpakt). Ik vond alleen het klittenband heel duur, dat was bijna net zo duur als het stukje plexiglas, ik zou dan ook de helft over hebben gehad,heb dat ergens anders veel goedkoper gevonden, daar is nog wel een verbeterpunt.
Hi Martin, Dank voor je eerlijke terugkoppeling. Goed om te horen dat het voorzetraam uiteindelijk in prima staat is aangekomen en dat de communicatie daarover duidelijk was. Je punt over de prijs van het klittenband nemen we mee. Ook de scherpe randen zijn iets waar we aandacht aan blijven besteden. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestellen gaat erg gemakkelijk, spullen worden snel en netjes geleverd.
Hi Lieuwe, Dank voor je reactie. Goed om te horen dat het bestellen soepel verliep en de levering netjes was. Heel veel succes met jouw project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Rubber slap voor overkapping ziet er goed nog geen tijd gehad om het te ,monteren maar is beter wat er nu opzit ik ben tevreden.
Hi Joop, Dank voor je reactie. Hopelijk vind je snel een moment om 'm te monteren, zodat je er optimaal van kunt profiteren. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Tot in de puntjes verzorgd.
Hi Henk, Wat goed om te horen dat alles tot in de puntjes verzorgd was en dat je tevreden bent over het product en de levering. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Super service, snelle kwaliteit en snelle communicatie.
Hi Martin, Dank voor je reactie. Goed om te horen dat de installatie van het materiaal voor de overkapping soepel verliep en dat je tevreden bent over de service en communicatie. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb eerst een mal gemaakt met de uitsparingen om de stopcontacten te plaatsen dit maakte het eenvoudig om in de tool de bestelling in te geven. Binnen twee dagen kreeg ik de plaat stevig verpakt zonder gebreken aan de deur. Het plaatsen was in een oogwenk gebeurd met de handige tips. Ik ben heel tevreden
Hi Chris, Wat handig dat je vooraf een mal hebt gemaakt, dat maakt het bestellen inderdaad een stuk eenvoudiger. Fijn dat de levering snel en netjes was, en dat het plaatsen soepel verliep met behulp van de tips. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Als positieve aanvulling op onze ervaring, zou ik de betreffende jongedame die ons heeft geholpen, iets meer leren over de produkten. In een avond kun je haar heel veel kennins meegeven die zij nodig heeft om de klanten op een nog betere wijze te woord te staan. op niet al mijn vragen wist ze een correct antwoord, gaf een fout antwoord of moest de documentatie er op nakijken. Haar vriendelijkheid en behulpzaamheid maakte dit wel goed, maar het zou beter zijn als ze over iets meer kennis van het produkt zou beschikken
Hi Hans, Dank voor je uitgebreide terugkoppeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over het product en de service. Je opmerking over de productkennis van de medewerker nemen we serieus, maar door vooral veel te doen, leer je het meest! Geniet van de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Patrick, Dank voor je duidelijke review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen met de douchewanden. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Redelijke prijs/kwaliteit materiaal op maat gemaakt. Duidelijk bestelproces en redelijk vlotte levering.
Hi Gerry, Dank voor je review. Goed om te horen dat het plexiglas netjes op maat is geleverd en dat het bestelproces duidelijk verliep. Klinkt als een praktische oplossing voor je treinblad. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
If you have planned work then is not an option. Due to a very late and incomplete delivery I had to cancel my planned work and now I cant book the company again as there are no awailable dates this year. So the product that I bought stays in my garage till next year.... Client service is ok as they respond on the e-mails but do not offer solutions.
Hi Vlado, Really sorry to hear the delivery took so long and arrived incomplete. That kind of delay is understandably frustrating, especially when it causes you to cancel planned work. It’s unfortunate that the product now has to wait in the garage until next year. We truly regret the inconvenience this has caused and hope you’ll still be able to start on your bathroom project soon. Kind regards, Lucia - Customer Service XXL Direct
Ik heb hier mn eetkamer stoelen en een relax stoel plus een bank .wist dat het even duurde ,kreeg een mail dat het nog 3 weken langer duurde door bepaalde omstandig heden .Heb terug gemaild of de stoelen misschien wel geleverd konden worden .Kreeg een belletje binnen een week had ik de stoelen blij mee en de bank nog ff geduld .Winkel personeel ook doen van alles om je te helpen met je keuze's
Hi Diana, Bedankt voor de review, alleen wij verkopen geen stoelen of banken. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd, netjes verpakt en heel mooi
Hi Sabine, Dank voor je reactie. Goed om te horen dat alles netjes en snel is geleverd, en dat het product mooi is zoals verwacht. Hopelijk komt het in de badkamer goed tot zijn recht. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het bestelde product bleek beschadigd te zijn bij levering. Ik heb kosteloos een vervangend product gekregen. Ben tevreden.
Hi Sita, Wat jammer dat het product beschadigd aankwam, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dan proberen we het altijd zo snel en goed mogelijk op te lossen en in dit geval is dat gelukt. Fijn! Hopelijk bevalt de salontafel. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Duidelijk bestellingsproces, zorgvuldige levering (verpakking).
Hi Willem, Dank voor je review. Goed om te horen dat het bestelproces duidelijk verliep. Fijn dat de kastdeuren precies zijn zoals je had gehoopt. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
de zaagsnede is aan alle kanten niet mooi glad, maar ribbelig en dat is niet de kwaliteit van afwerking die ik had verwacht. misschien had ik de lat tehoog gelegd.
Hi Joop, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben je een aantal keer proberen te bellen, zodat we dit kunnen oplossen. Tot nu toe is het nog niet gelukt om je te pakken te krijgen. Maar we blijven proberen, want deze kwaliteit is niet waar wij voor staan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed product en snel en netjes geleverd
Hi Edwin, Dank voor je review! Goed om te horen dat de wandpanelen netjes en snel geleverd zijn. Dat het monteren makkelijk ging, horen we ook graag. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke uitleg hoe de bestelling te plaatsen. Bij levering is de correcte maatvoering geleverd. Snelle levering
Hi Hans, Wat goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor het delen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Perfect op maat afgewerkt. Snel en vakkundig advies op vragen.
Hi Philip, Wat goed om te horen dat alles perfect op maat is afgewerkt en dat je tevreden bent over het snelle en vakkundige advies voor je serre. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Door xxl direct een verkeerde maat geleverd heb gebeld ze belden direct terug en hebben de plaat keurig in de goede maat thuis afgeleverd. Weer top dus .
Hi Martin, Goed om te horen dat het snel en netjes is opgelost met de juiste maat voor je ligbad. Fijn dat alles uiteindelijk naar wens is geleverd! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Nadat ik een plexiglas plaat met de verkeerde maten had besteld kreeg ik bij het bestellen van juiste de verzendkosten terug; wat een service. De plaat is keurig en goedbeschermd afgeleverd en de affmetingen kloppen precies. Aanrader!
Hi Marjolein, Wat fijn om te horen dat alles correct en goed beschermd is geleverd en dat de afmetingen precies kloppen voor je voorzetraam. Mooi dat onze service hierbij zo goed is ervaren! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Degelijk materiaal voor een betaalbare prijs en een netjes bezorgd. Prijs kwaliteit is geheel prima (een dikke prima)! Netjes door een koerier bezorgd (erg vriendelijk). Ik ben zeer tevreden over het eind resultaat, heb inmiddels een 2de bestelling geplaatst! Aanrader!!
Hi Mario, Wat goed om te horen dat je tevreden bent over het eindresultaat en dat je inmiddels een tweede bestelling hebt geplaatst! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Zeer eenvoudig te installeren, zeer mooie douchwand panelen, op maat gemaakt voor onze badkamerrenovatie. Wij zijn super tevreden. Het resultaat is echt prachtig en makkelijk schoon te houden. Kit op de muur, plaat vast plakken en afkitten. Heel eenvoudig.
Hi Mirjam, Wat fijn om te lezen dat de wandpanelen zo goed passen bij jullie badkamerrenovatie en dat het plaatsen eenvoudig verliep. Als je een mooie foto hebt, mag je deze altijd naar ons toesturen. Dat vinden we leuk! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct