super geweldig alles perfect
Beste Malgorzata, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product en over de serviceclassificatie. Veel plezier met de nieuwe badkamer en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Inge - Klantenservice XXL Direct
Goede informatie en snelle bezorging
Beste Peter, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de snelle levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Inge - Klantenservice XXL Direct
Iedereen kn een foutje maken, dat is helemaal niet erg. Het gaat erom hoe je met die fout omgaat. Deze winkel verdient zijn 5 sterren vooral daarmee. Iedereen kan wat verkopen en snel geld verdienen, maar ook je verantwoordelijkheid nemen nadat je dat geld al verdient hebt, dat is de stap extra die velen tegenwoordig niet meer zetten. Tegenwoordig worden fouten van een webshop snel afgewenteld op de klant. Niet hier! full-service terwijl je de scherpste aanbiedingen hebt. Mijn complimenten, mijn volgende bestelling van kunstof platen zal zeker bij jullie zijn
Beste Rick, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent met de aftersales. Wij vinden verantwoordelijkheid heel belangrijk. Veel plezier met je nieuwe vitrine en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Inge - Klantenservice XXL Direct
Alles keurig op maat gezaagd en perfect geregeld van A tot Z
Beste Koen, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product. Veel plezier met je dakkapel en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Inge - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Beste Carlo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de snelle levering. Veel plezier met je nieuwe afdak en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Inge - Klantenservice XXL Direct
Hen Epdm besteld met lijm, snel geleverd en netjesverpakt. Een opmerking de bus lijm was zwaar gedeukt maar niet lek misschien iets meer inpakken.
Beste Willem, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het snel is aangekomen. Voor wat betreft de lijm - fijn dat er geen lekkage was, maar we nemen dit serieus en zullen bekijken hoe we de verpakking kunnen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mijn product was snel geleverd, op maat en zeer goed ingepakt, super
Beste Ger, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Van de materialen heb ik geen klachten, Dat was goed, zoals beloofd goede kwaliteit.Maar de levering via UPS trekt nergens op. Duur, zeker in verhouding met de service die je er voor krijgt. Beschrijving van de service: 1 week tussen bestelling en levering. Het pakket ben ik aan een ophaalpunt moeten gaan halen, de bezorger is gewoon voorbij gereden. Niet eens de moeite gedaan om te stoppen, aan te bellen... Ik was gewoon thuis. Als ik nog eens iets bestel via XxL direct en ik zie dat de levering via UPS is annuleer ik de bestelling.
Beste Bary, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze materialen. We vinden het echter erg jammer om te lezen dat de levering via UPS niet naar wens is verlopen. We begrijpen je frustratie volledig: een vertraging van een week en het mislopen van de bezorging terwijl je thuis was, is absoluut niet de service die jij mag verwachten – en ook niet die wij willen bieden. Als je in de toekomst opnieuw bij ons wilt bestellen, aarzel dan zeker niet om vooraf contact met ons op te nemen. We kunnen dan samen bekijken of er een alternatief voor UPS mogelijk is. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooi verpakt, goede kwaliteit.
Beste Richard, Bedankt voor je mooi 10, dat wordt gewaardeerd! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de verpakking. Veel plezier met je nieuwe Plexiglas plaatjes en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
prima product
Beste Rob, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de snelle levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Groot assortiment Vlot geleverd Bij levering was een product verkeert geleverd, maar werd vlot opgelost door de klantendienst. TOP!
Beste Chris, Bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent! Helaas gaat er weleens wat mis met de levering maar gelukkig is het snel opgelost! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed op maat gezaagd pakket. Echter klopt de instructie op sommige punten totaal niet. Er zit een gat boven de schuur en overkapping. Hoe dat opgelost wordt, geen idee staat niet in het boekje. Ook de deur waarin allemaal slotbouten zouden moeten, werd geleverd met schroeven. Dat is fijn want had alles al voorgeboord, kon zelf slotbouten halen omdat de schroeven niet meer pasten.
Na eerst een proefstukje Trespa( HPL) besteld te hebben was ik overtuigd van de kwaliteit en heb ik de bestelling gedaan. Materiaal werd snel geleverd, keurig verpakt en de prijs viel ook best mee. Als enige kritiekpuntje misschien dat de verzendkosten best stevig waren.(25 euro). Maar verder helemaal tevreden!
Beste Rien, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de snelle levering. Helaas kost het vervoeren ons ook veel geld en kunnen wij niet anders dan een deel van de werkelijke kosten door te belasten aan onze klanten. Veel plezier met je mooie HPL en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie over de levering direct na de bestelling. Levering ook op de afgesproken tijd geleverd door een zeer vriendelijk chauffeur die de pallets keurig op de gevraagde plek meer zette. Het bouwpakket was goed ingepakt en tijdens de bouw van de berging met overkapping bleek alles aanwezig te zijn. We hebben met 3 man binnen 2 dagen de hele constructie opgebouwd aan de hand van de duidelijke documentatie. Ik ben heel erg blij met wat ik bij XXL Direct gekocht heb.
Beste Marc, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het product en het montage-gemak. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Hoe dit bedrijf omgaat met klachten is een goede recensie waardig. Ze hebben onze klacht serieus genomen en zijn met een passende oplossing gekomen. Wij zijn tevreden.
Bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met ons, dat vinden we oprecht vervelend om te lezen! Het klopt dat je bestelling helaas iets later geleverd is dan gepland. Dat had inderdaad wat sneller gekund en daarvoor bieden we je onze excuses aan. Over de HPL-platen: we verkopen dagelijks ontzettend veel van dit soort HPL platen en, zoals je kunt zien en lezen in alle positieve reviews, hebben nog niet eerder klachten gehad over verkleuring, ook niet bij schoonmaak met ontvetters of bij buitengebruik en zonlicht. Daar kan HPL echt wel tegen. Wij kunnen de klacht niet verklaren, maar gaan wel alles grondig uitzoeken en testen. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en omdat wij staan voor de kwaliteit van onze producten hebben we samen in overleg een goede oplossing voor je gevonden. Succes met de opening van de nieuwe zaak! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
Ik heb een hele slechte ervaring met XXL direct. Alle spullen zijn te laat geleverd. Moest op elke product tot 3 keer nabellen. De platen zelf schoongemaakt met ontvetter en de buitenste laag vervaagde. Contact opgezocht met de klantenservice die mij vervolgens vroeg of het wel de platen waren die ik bij ze had gekocht. Dus met andere woorden bewijs maar dat het onze platen zijn. Ik heb heb gemaild en gebeld en er is gezegd dat het niet mogelijk is dat de hpl platen verkleuren door zonlicht in combinatie met ontvetter. Ik ben nooit zo slecht behandeld en beledigd te gelijkertijd als door XXL direct. Je geeft 3 honderd euro uit en je krijgt een troepproduct. Echt een zware afrader. Koop je plaatmateriaal liever ergens anders mensen.
1 dag later al geleverd. Ik miste iets en heb gebeld wat gewoon nageleverd werd. Gewoon zoals het hoort. XXL direct is een goed bedrijf
Beste W.A, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent en dat de nalevering snel is geleverd. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De materialen, communicatie en levering tip top in orde. De handleiding die per mail wordt geleverd zit ook fysiek van papier in de doos (had mij printen gescheeld;)). En ik had onderschat hoeveel werk zit in het voorbereiden van alle profielen- dat kost dus veel tijd, maar maakt ook dat dit de goedkoopste optie is die je kunt vinden.
Beste Soraya, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Het is inderdaad even wat werk maar dan heb je ook wat! Veel plezier met je nieuwe aankoop en geniet van de zonnige dagen. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te installeren
Beste Jan, Bedankt voor je fraaie review! Fijn om terug te lezen dat het installeren eenvoudig ging. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles was in orde, zowel bestelling staaltjes als panelen zelf en levering. Duidelijke handleiding en makkelijke plaatsing. Dankzij de panelen ziet de douche er weer uit zoals nieuw!
Beste Kurt, Bedankt voor je fraaie review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe panelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ons pakket werd snel en compleet geleverd. Als je een beetje handig bent is het dak relatief eenvoudig te leggen. Aandachtspunt In de handleiding staat dat de polycarbonaat platen standaard 98cm zijn. Ik ging er vanuit dat ik standaardmaten geleverd kreeg en had hier dan ook rekening mee gehouden met de hart op hart afstand van de liggers. Op het moment dat ik het dak ging leggen bleken de platen 96cm breed te zijn. Had ik zelf natuurlijk na moeten meten. Maar zou nog mooier zijn dat als de geleverde platen afwijken van de standaardmaat, hier een briefje of iets dergelijks bij het pakket zat. Had mij veel frustratie en werk gescheeld. Daarom een 9/10. Wel heel blij met het eindresultaat!
Beste Maarten, Bedankt voor je review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent. En bedankt voor je waardevolle aandachtspunt, dat gaan we zeker meenemen! Verder nog veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Tom- Klantenservice XXL Direct
Mooie achterwanden snel geleverd 2
Beste Cor, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Wat kunnen we nóg beter doen om de 10 te halen? Hoor het graag! Veel plezier met je achterwand en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Tot nu toe ben ik heel tevreden over XXL Direct. goede service en snelle levering.
Beste Arnold, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Wat kunnen we nóg beter doen om de 10 te halen? Hoor het graag! Veel plezier met je nieuwe toilet en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Fantastisch mee te werken!
Beste Frans, Bedankt voor je fraaie review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe douchewand en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi hout. Goed voorbewerkt. Snelle levering.
Beste Hans, Bedankt voor je prachtige review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je mooie overkapping en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Voor het eerst wat besteld snelle verzending en goede service
Beste Prawien, Bedankt voor je superpositieve review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de verzending en de goede service. Veel plezier met je nieuwe dak en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct