Heel goede kwaliteit douglas overkapping en zeer snelle levering

Na contact met de klantendienst is de levering van de douglas overkapping zeer snel gebeurd zodat ik de overkapping snel kon plaatsen. De plaatsing verliep zonder problemen met de bijgeleverde handleiding. Kwaliteit van de materialen is zeer goed.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? garage mobilhome
  • Beschrijf jouw ervaring met het product zeer goed

Geenzins tevreden

De bestelling was niet versturud in eerste instantie, ik kreeg een mail van UPS dat deze zou verstuurd worden maar is niet afgehaald bij de leverancier, dan weekje later mail verstuurd en ze zouden het opnieuwe versturen, en toe is deze wel verstuurd maar zat deze in Frankrijk ipv Brugge, Dan zelf terug een mail verstuurd en dan hebben ze de bestelling opnieuw gedaan, de goederen zijn dan terug bij XXL direct aangekomen ( en dus niet bij mij) en waren allemaal kapot. Dan mail gekregen met de vraag of ik de goederen nog wilde en ik zei ja, en terug verstuurd, dan toch nog gekregen. Duur tussen bestelling en aankomst 21/5 -10-6. ik ben wel tevreden van wat ik bestelde maar misschien eens vragen stellen over de koerierdienst, zou niet mogen voor een naam als UPS

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goedkoop, goede oplossing voor in de keuken.

Ik heb een achterplaat besteld voor in de keuken. De plaat wordt op maat gemaakt en naar locatie verzonden. Plaatsing in mijn eentje gedaan, was mogelijk, maar met tweeën is het makkelijker. Resultaat naar tevredenheid, goedkope oplossing om mijn keuken een modern look te geven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer tevreden
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Juiste maat en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeidelen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Lekker op tijd en netjes geleverd

Mooi op maat

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plafond
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Nog niet gemonteerd

goed fijn produkt

eenvoudig te verwerken, ook het op maat maken met een decoupeerzaag werkt uitstekend, gebruik lijn minimaal 1 tube per vierkante meter.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Een wandpaneeltje op maat besteld. Snel ontvangen en super tevreden over materiaal en fabricage, was precies wat we in gedachten hadden.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Wandpaneeltje in keuken.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Stevig materiaal en mooi afgewerkt.

Goed product, snelle levering

Ze bestaan, bedrijven die doen wat ze beloven!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keukenwand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Fijn materiaal, geheel cf verwachting.

klantvriendelijkheid bestaat nog!

Polycarbonaat platen zijn geleverd met een kleine beschadiging. Inschatting was dat dit na montage niet meer zichtbaar zou zijn, en dat is ook gebleken. In overleg met de klantenservice afgesproken dat de platen vervangen zouden worden als dit toch zo zou zijn. Zonder discussie en gezeur.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles perfect op maat besteld en aangekomen

Bestelde producten : Polycarbonaatplaten , dichtingen en accessoires goed verpakt en op datum aangekomen . Goede gebruiksaanwijzing maakt het gemakkelijker . Zeer goede kwaliteitsproducten .

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Aanleg Terrasoverkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed om werken

Goede kwaliteit, goed transport

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Zijwand terras
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima produkt, snelle levering, goede prijs

Xxx

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Xx

Zeer netjes bij aflevering

HEEL GOED !!!!!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede Gebruik info en goed materiaal

uitdagend voor deze montage

7&8 Juni 2025 zijn we gestart met de bouw van de overkapping 6,16 x 4m. poeren plaatsen was geen probleem de palen inkorten ook maar het verstelplaatje onder de balk was niet evident ( het beste om dit op de juiste plaats te plaatsen is infrezen 5mm ) de uitleg van de montage handleiding was redelijk goed het enige dat men zou moeten doen is meer voorbeeldvideo van de montage dakprofielen en polycarbonaat platen. De muurankers en tellerkopschroeven AR coating zijn van slechte kwaliteit ( koppen breken af bij het inschroeven ) Zelf hebben we aanpassingen moeten doen maar het eindresultaat mag er zijn . Wij bedanken ook Yaël Deman ( Natuursteenwerken Deman Yaël Ingelmunster )voor zijn hulp bij het monteren van deze constructie Patrick & Annick

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping tuinsalon
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Is afgewerkt

Prettig

Ik had een bestelling van daktrims en buiten hoeken gedaan bij XXL BV die ik op de gepande datum binnen kreeg. Daar ik het pakket direct open maakte kwam ik tot de conclusie dat ik de verkeerde hoeken had besteld een telefoontje en het was gelijk geregeld de volgende dag al weer binnen en hoefde de verzend kosten niet te betalen TOP!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Blokhut
  • Beschrijf jouw ervaring met het product zeer mooi en paste perfect

gewoon geweldig

Ik had diversen platen voor de douche in onze stacaravan besteld en toen we deze binnen kregen bleken er van de hoeken stukken vanaf gebroken. Dit was tijdens transport gebeurt. Belde de firma op en kreeg gewoon nieuwe platen toegestuurd. De kapotte platen hoefde ik niet terug te sturen. Dit is in een woord geweldig. Bedankt XXL Direct

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product kan je goed bewerken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit, levering laat te wensen over

Bij onze badkamerrenovatie zijn wij opzork gegaan naar een alternatief voor de standaard (wand)tegels en kwamen zo terecht bij XXL Direct. Na het bestellen van wat samples en een keuze maken + opmeten, via de online wizard de maten doorgegeven en een bestelling geplaatst. De order was vlot (4 werkdagen) op orde en is verzonden middels een koerier. De chauffeur en het (lever)systeem ensich waren prima. Maar de platen waren achter in een bus geggooid met andere spullen en er werd niet heel zorgvuldig mee omgegaan. Van de 11 platen die ik besteld had, waren er 5 beschadigd (2 platen op de lange zijde, 3 op de hoeken) door onzorgvuldig handelen én het ontbreken van hoekbescherming. Laatstgenoemde zaten er wel op, maar niet op alle hoeken c.q alle platen. Gelukkig heb ik de deuken redelijkerwijs kunnen wegslaan met een rubberen hamer (de platen zijn een combinatie van PVC en een laag aluminium (?) waardoor je er wel wat mee kan), maar extra controle zou niet misstaan bij het verpakken van de platen: de hoekjes doen namelijk goed hun werk. Het is zonde als deze gewoonwerg vergeten worden, met alle gevolgen van dien. Al met al dus enorm tevreden over de kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Maar er mag wel wat zorgvuldiger omgegaan worden met verpakken en levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer renovatie
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed, mooi, makkelijk te verwerken

Klantvriendelijk

Zeer goede service en vlotte afhandeling van het order.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wc,s
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles was volledig in orde

Zowel het materiaal als het transport was geheel naar wens. Met een zeer goede comunicatie. Zo moet het zijn.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? gevelbekleding
  • Beschrijf jouw ervaring met het product materiaal was zoals beschreven en in orde
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Top levering, kompleet en op de juiste tijd, zonder vertragingen

Niet anders als goede ervaring me xxl direct als leverancier, is zeker aan te bevelen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plantenkas
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prettig te verwerken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Uitstekend verpakt en goed materiaal

Kwetsbare douchecabine besteld.

• Beschrijf jouw ervaring met het product Keurig afgewerkt
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Keuring volgens afspraak geleverd . En kwaliteit goed.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keukenachterwand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

Mooi product

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Precies op maat Super snel in huis. Mooi materiaal en erg blij mee. Door de kunststof platen samen met de tegels SUPER luxe badkamer.

Top service en kwaliteit

Prachtige kwaliteit van plexiglas aan mooie prijzen en heel snel geleverd. Het materiaal werd met heel veel zorg ingepakt en verstuurd. Wij zijn een tevreden klant.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ramen voor tuinhuis
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Topkwaliteit