Zie boven
Beste Gerald, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Wat ik besteld heb voldeed volledig aan mijn verwachting en ook nog eens supersnel.
Beste EP, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We hebben een carport aangeschaft en geplaatst. Helaas was er blijkbaar iets misgegaan bij de productie, waardoor we wat problemen ondervonden. Het probleem werd erkent en er werd direct meegedacht om tot een goede oplossing te komen. Deze uiteindelijk gevonden en we weten daardoor dat zelfs als er iets niet klopt, XXL direct zal helpen om alles goed op te lossen. De levering was snel en communicatie zeer goed. De carport zelf is mooi geworden en ziet er degelijk uit. Bedankt XXL direct ;-)
Beste Marcel, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat we uiteindelijk alles naar wens hebben opgelost. Veel plezier met je nieuwe carport en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles op maat
Beste Henjo, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
@mistermarb prachtige foto’s worden afgedrukt op aluminium
Beste Bram, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe foto op aluminium en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Gewoon goed.
Beste G, Bedankt voor je review! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Een uitgekiende en zeer gebruikersvriendelijke website heeft geleid tot de bestelling van op maat gesneden prachtige douchewand platen. Installatie over de tegels was snel en eenvoudig precies zoals door de producent was beloofd.
Beste Paul, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en de op maat gesneden panelen. Veel plezier met je nieuwe badkamer en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vanaf bestellen en leveren snelle afhandeling, ondanks maatwerk.
Beste Marc, Hartelijk dank voor je mooi 10! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de levering en de correct maatvoering. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bij het bestellen was er een vlotte levering en waren de maten op de mm correct.
Beste Philippe, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de levering en de correct maatvoering. Veel plezier met je nieuwe platen en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Tevreden. Levering zou misschien sneller kunnen.
Beste Marleen, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent. We zitten momenteel in een onderbezetting, normaal gesproken hebben we een korter levertijd. Enfin, veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Super snel te monteren.
Beste Arjan, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent en de montage eenvoudig was. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vind de afdruk op aluminium heel goed voldoet aan mijn verwachtingen.
Beste Eddy, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je fotoafdruk op aluminium. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed geholpen, mooi product en snelle levering.
Beste Hans, Bedankt voor mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent over het product en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bij het uitzoeken van het produkt kregen we prima uitleg en aanbevelingen.
Beste Wim, Bedankt voor je review. Goed om terug te lezen dat je op weg bent geholpen en je keus hebt kunnen maken! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
na een verkeerde bestelling te hebben gedaan en te hebben opgehaald, wordt er alle medewerking gegeven om de spullen terug te brengen en de juiste spullen mee te krijgen.
Beste, Bedankt voor je mooie 10. Fijn dat je tevreden bent en alles naar wens is opgelost! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We hadden een gebroken glasplaat in onze koelkast. Bj XXL Direct een plaat van Plexiglas bestelt. Geweldige oplossing. Keurig verpakt en snel geleverd! Blij mee!
Beste Janneke, Bedankt voor je mooie 10. Fijn dat je zo tevreden bent over de verpakking en de levering. Veel plezier met je nieuwe Plexiglas plaat en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zeer verrast door de fijne medewerking. In 1e instantie 2 grote platen voor de badkamer besteld, helaas zijn deze tijdens transport iets beschadigd. Na contact met de klantenservice is dit naar tevredenheid opgelost. Nu nogmaals ook voor de keuken besteld, levering compleet en zonder beschadiging. Erg tevreden.
Beste Marco, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent en het uiteindelijk goed voor je is opgelost. Veel plezier met je keuken én badkamer en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Top bedrijf, kan gewoon niet beter. Ik bestel op zondagmiddag en wordt op dinsdag al geleverd in België. Kunnen ze hier in België nog wat van leren!!
Beste Sammy, Bedankt voor je mooie 10. Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden, dat horen we graag! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We wisten nog niet wat voor een bank het moest worden Maar dankzij de adviezen en goede raad van de verkoopster Waren we zo klaar
Beste Jan, Bedankt voor je review! Wij verkopen geen banken maar bedankt voor de 5 sterren! Wellicht zien je we toch nog eens bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles van bestelling tot aflevering super geregeld bestelling was perfect verpakt en afgeleverd volgens afspraak.
Beste Pieter, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heb mijn bestelling gedaan en pakket is geleverd zeer netjes in gepakt en product super op maat geleverd. Zeker een aanrader
Beste Gerrit, Bedankt voor je fraaie review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling en de goede verplakking. Dat horen we graag. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Product werd binnen 4 a 5 dagen geleverd. Er was een klein hoekje beschadigd, maar montage weinig van te zien nog. Kwaliteit van materiaal lijkt prima. Kan er nog niks over zeggen voor op lange termijn.
Beste Roy, Bedankt voor je review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het materiaal en vervelend dat er een hoekje is beschadigd tijdens het transport, dat is natuurlijk niet de bedoeling en als je even contact met ons opneemt, lossen we dat uiteraard meteen voor je op! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Heb nu al veel wandpanelen in de jaren afgenomen zowel zakelijk als privé het is altijd goed verpakt met de zending en altijd mooi op tijd geleverd wat ze aangegeven, en vooraf de levering bellen ze altijd netjes op. Heb nog nooit een rare ervaring gehad dat is fijn. En waar het om gaat het is een prima en mooi product wat ze leveren.
Beste Carlo, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je aankopen bij XXL Direct. Tevreden klanten vinden wij super belangrijk! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Nu voor de tweede keer trespa platen besteld deze waren ook weer netjes op tijd geleverd, en de maten waar ook zoals we hadden doorgegeven.
Beste V, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je HPL en de vlotte levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Meerdere keren al wat besteld. Elke keer perfect geleverd en op maat gemaakt.
Beste Peter, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je bestellingen en de strakke maatvoering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct